reklama

Autor Téma: Penthouse HD CZ  (Přečteno 9335 krát)

Radek Austyn

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Penthouse HD CZ
« kdy: 25. 07. 2012, 01:14:37 »
Poraďte prosím. Mám novou kartu Skylink Výměna (ICE) a v rámci promoakce je na ní aktivovaný na 2 měsíce balíček KOMPLET. Všechny programy promoakce jdou parádně, až na Penthouse HD CZ, který se mi nedaří odkódovat. Už jsem prošel na internetu pár fór, kde jsem se dočetl, že problém může být s rodičovskou kontrolou na kartě. Tu jsem si tedy podle rad nastavil na 18+, přesto mám program pořád zakódovaný. Poraďte prosím. Mám Technisat TechniStar S1 a modul Mascom Irdeto/Cryptoworks.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 058
    • Zobrazit profil
Re:Penthouse HD CZ
« Odpověď #1 kdy: 25. 07. 2012, 08:16:35 »
Na Penthouse HD CZ rodičovské omezení PINem není, protože není potřeba. Nevysílá přes den. Zkoušel jsi to po půlnoci? Jak jsi poznal, že ti to nejede? Máš hlášku - Program je blokovaný? nebo máš "jen" černou obrazovku přes den?


čestmír hrdinka

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Penthouse HD CZ
« Odpověď #2 kdy: 25. 07. 2012, 08:51:30 »
Taky mám modul Mascom + Arivu 210, kartu skylink výměna ještě nepřihlášenou ( první použití před 10 dny ), vše ostatní šlape, i Leo a Private spice, ale asi před 2 dny přestal jít Penthouse HD ( samozřejmě po půlnoci ). Vše jde i bez modulu ( mimo P HD ), když je karta v UNI čtečce, ale modul mám kvůli nekodovanému nahrávání.


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:Penthouse HD CZ
« Odpověď #3 kdy: 25. 07. 2012, 08:54:39 »
Nevím, mně chodí i Leo i Private spice i Penthouse HD úplně normálně, jediné, co mne napadá
na tom chvilku počkat, jestli se nemusí načíst nové klíče nebo něco...

... i když jestli říkáš před 2 dny, tak, tak často na to nekoukám, to nevím...
ale cca týden zpět, to šlo zcela bezpečně a naprosto normálně....
« Poslední změna: 25. 07. 2012, 08:59:18 od José »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


Radek Austyn

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Penthouse HD CZ
« Odpověď #4 kdy: 25. 07. 2012, 10:50:09 »
Na Penthouse HD CZ rodičovské omezení PINem není, protože není potřeba. Nevysílá přes den. Zkoušel jsi to po půlnoci? Jak jsi poznal, že ti to nejede? Máš hlášku - Program je blokovaný? nebo máš "jen" černou obrazovku přes den?

Samozřejmě že jsem to zkoušel po půlnoci. Obrazovka hlásí "Program je kódován. Podmíněný přístup: Cryptoworks(d03), Irdeto(624)". S tím PINem bych si nebyl tak jistý. Na různých fórech jsou zkušenosti lidí se stejným problémem, kteří tvrdí, že po zadání rodičovského omezení karty na 18+ se jim Penthouse HD CZ rozběhl. To přesně jsem udělal i já. Ovšem žádnou změnu to nepřineslo... Možná se skutečně jedná o nějaký technický problém na straně Skylinku, jak už tu bylo naznačeno. Potěšilo by mě, kdyby to ověřilo víc lidí, kterým tento program ještě před pár dny fungoval, zda v těchto dnech popsaný problém s Penthouse HD CZ mají také či nikoliv.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Farell

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 71
  • Nic není nemožné...
    • Zobrazit profil
Re:Penthouse HD CZ
« Odpověď #5 kdy: 25. 07. 2012, 11:08:18 »
Ano mohu potvrdit že program hlásil v noci Zakódováno a to mi předtím běžel v pohode KOMBI mám zaplaceno zápisy OK na karte nastaven pristup 18+ a nic ...

Co s tim je.?!?!?!?!
48" LED FullHD Thomson 48FU4243
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W SKYLINK ICE-120cm-diseq 1.2.
46" LED FullHD Samsung UE46D5500
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E SKYLINK ICE katra FE 80cm.


Radek Austyn

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Penthouse HD CZ
« Odpověď #6 kdy: 27. 07. 2012, 20:37:35 »
Penthouse už zase běží. Byl to skutečně technický problém na straně vysílatele.


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Penthouse HD CZ
« Odpověď #7 kdy: 27. 07. 2012, 21:29:09 »
Mě nešel asi 3 dny ani Hustler.Bylo to na straně Canal Digitaal


 

reklama