Autor Téma: multipex4 hodonín  (Přečteno 22464 krát)

Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:multipex4 hodonín
« Odpověď #105 kdy: 18. 11. 2012, 19:55:52 »
UŽ koukám na F1.
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Geofyzik

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 138
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:multipex4 hodonín
« Odpověď #106 kdy: 18. 11. 2012, 21:03:56 »
Už asi hodinu jede zase všechno. Tak jim tu technickou poruchu stejně promineme, že jo.
Mě spíš teď zajímá MUX ZSTV z Borského MIkuláše_Maria Magdaleny na K 51. Chytáte to nědo na Břeclavsku/Hodonínsku ? (krom muzikanta ve Starovičkách). To je zajímavější pro našince než rakouský mux na 41K. Někde se uvádí, že ERP je 10kW, někde zase, že jen 1 kW. To je podstatný rozdíl pro příjem na Moravě. Co vy na to, pane Kříž?


Robert Zeman

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 325
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:multipex4 hodonín
« Odpověď #107 kdy: 18. 11. 2012, 22:44:26 »
Ano, chytám!  ;D
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.


Geofyzik

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 138
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:multipex4 hodonín
« Odpověď #108 kdy: 19. 11. 2012, 08:12:29 »
Jo, že chytíte ve Štarvičkách všechno možné už tady víme. Mě spíš zajímalo, jestli to chytá taky třeba někdo kolem Čejkovic, Brumovic, Klobouk. Tam už  není "přímá" viditelnost na vysílač. A zásadní roli hraje taky výkon, jestli je to jen 1 kW nebo 10 kW. Na některých stránkách se uvádí, že 1 kW, jinde zase 10. Při 1 kW nemá smysl vůbec něco zkoušet. V analogu jsem u nás (Kloboucko) K37 z Dubníka chytil, i když mnohem silnější byla Javorina na 39. A nyní jsem 27 nezkoušel, protože beru 56 a 57 z Javoriny těsně nad střechou na malou Alcad BU 115 otočenou vertikálně a signál mám u 56 100% a u 57 70%.


Robert Zeman

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 325
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:multipex4 hodonín
« Odpověď #109 kdy: 19. 11. 2012, 10:29:01 »
Těžko říct, jestli 10 nebo 1 kW. Je pravda, že tady se Dubník chytá pomalu na kus drátu, i dříve analog. Pro multiplex ZSTV musím používat zesilovač, jinak smůla, byť mám 16-ti prvkovou kanálovou anténu vertikálně natočenou přímo na vysílač. Takže asi je signál slabý. Pan Kříž by mi napsal, že nemám anténu dostatečně vysoko/nízko, nebo že Mária Magdaléna není Dubník... V obojím by měl asi pravdu, ale copak lze všechny antény napasovat na nejvyšší místo na stožáru? Kdysi mi psal samotný ředitel ZSTV, že je výkon 10 kW. Nevím...
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


SB1

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 106
    • Zobrazit profil
Re:multipex4 hodonín
« Odpověď #110 kdy: 19. 11. 2012, 11:26:01 »
Zdravím.Hodonín už má plný výkon tech 10kw?


troky

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:multipex4 hodonín
« Odpověď #111 kdy: 26. 11. 2012, 11:04:50 »
zdravim,
ako je na tom prijem MUXu4 na SK, konkretne ma zaujima BA - Dubravka, Dlhe diely... podla mapy pokrytia na mapavysilacu by tam signal mal ako-tak dostrelit.