Autor Téma: HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV  (Přečteno 7367 krát)

petr marhold

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« kdy: 17. 07. 2012, 19:24:22 »
Mám TV Philips 7406K, když jsem dal dneska automaticky naladit kanály, tak mi v MUXu3 našla jen ty vysílané v mpeg2, ty v mpeg4 jsem musel vyhledat ručně. Ale když jsem je dal uložit, tak mi přepsal CT2 programem CT1HD a CT4 programem CT4HD a at jsem se snazil jak jsem chtel, nepodarilo se mi to ulozit tak, abych tam mel oboje. Poradíte mi nekdo? Prijem je z vysilace Krasne K 32 a 34. Díky

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


afroman

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 33
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #1 kdy: 17. 07. 2012, 19:25:30 »
To same se deje u TV Sharp a TV LG


Farell

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 71
  • Nic není nemožné...
    • Zobrazit profil
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #2 kdy: 17. 07. 2012, 19:35:03 »
Samsung Smart OK 8)
48" LED FullHD Thomson 48FU4243
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W SKYLINK ICE-120cm-diseq 1.2.
46" LED FullHD Samsung UE46D5500
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E SKYLINK ICE katra FE 80cm.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #3 kdy: 17. 07. 2012, 19:36:08 »
Pred chvili jsem v Brne ladil TV LG a popsany problem tam nebyl - naladily se vsechny ruzne verze programu CT z muxu 1/3/4.


jarke32

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #4 kdy: 17. 07. 2012, 20:12:05 »
Mám Philips PFL9606K a naprosto stejný problém hraju si s tím celý den a nic, reset nová instalace a pořád to samý a to ještě ke všemu v těch HD se seká zvuk. U malýho v pokojíku na LG 22LE3300 naprosto bez problému zapnul jsem a vše bylo naladěno a OK. TV za pár korun a jede vše ok a premiový model Philips no děs.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Michal Čabala

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 50
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #5 kdy: 17. 07. 2012, 21:03:14 »
Jak jsem tu přes den psal, Samsung LE32D550 naprosto v pořádku, i A/V synchronizace. Vysílač Krásné.


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #6 kdy: 17. 07. 2012, 21:03:33 »
Mně to HD programy v mpx3 také nenaladí. Naladí to ČT SD v mpx1 to chodí. Dále ČT HD u Pařízka v mpx4, to také perfektně jde. Ale žádné ČT HD u ČRa v mpx3 to nenaladí. Naladí to jen Prima Love, Genus Plus, Óčko, a info na černém pozadí o nové stanici. Žádné ČT HD v mpx3. Což je ale v podstatě dobře, protože si nedovedu představit situaci, že by to naladilo ty v mpx3 a vyhodilo samovolně ty v mpx4. Protože tím, jak zde mpx3 nechodí, tak by pak nešlo vůbec žádné HD v DVB-T. Takže je vlastně dobře a jsem rád, že je to nenaladí. V každém případě ty v mpx4 chodí dobře a to je dobře.
« Poslední změna: 17. 07. 2012, 21:10:28 od José »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


jis

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 61
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #7 kdy: 18. 07. 2012, 00:31:23 »
Jak jsem tu přes den psal, Samsung LE32D550 naprosto v pořádku, i A/V synchronizace. Vysílač Krásné.
Tři roky starý SAMSUNG LE40B750U1WXXH s firmware T-CHL7DEUC-2004.1 ze srpna 2009 a také vše v pořádku. Praha


Marek Vajdík

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #8 kdy: 18. 07. 2012, 07:37:35 »
Jeden starsi LCD Sony dela presne to same (ani nema MPEG 4 tuner), presto "prepisuje" SD kanaly a naopak.

Plazma Panasonic (S) vse v poradku. Naladene programy hodi na konec seznamu, takze tam muze byt napr. 2x CT1 HD (Krasov 52 + K. Vary 45) a zaroven 2x CT1 (Krasov 34 + Klinovec 36).


Fanys75

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #9 kdy: 18. 07. 2012, 08:34:31 »
TV Philips PFL5605H naladil CT HD a CT4HD až ručně, uložil v pořádku a ponechal i původní CT2 aCT4 SD. Bohužel problém se zvukem má taky. TV Sharp naladil také až ručně, ale smazal původní programy, přesně, jak je popsáno v úvodním příspěvku. Na řešení jsem nepřišel...


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #10 kdy: 18. 07. 2012, 08:57:26 »
TV Philips PFL5605H naladil CT HD a CT4HD až ručně, uložil v pořádku a ponechal i původní CT2 aCT4 SD. Bohužel problém se zvukem má taky. TV Sharp naladil také až ručně, ale smazal původní programy, přesně, jak je popsáno v úvodním příspěvku. Na řešení jsem nepřišel...

Mně předvedl Philips u mux4, dle toho jak laborovali s tabulkou NIT několikero různé chování:

1) Naladil HD programy mux4 vedle SD programů mux1.

2) Nenaladil vůbec HD programy mux4 a zůstaly tam jen SD programy mux1.

3) Naladil HD programy mux4, ale vyhodil SD programy mux1, takže tam byly jen HD programy mux4.

4) Naladil HD programy mux4 vedle SD programů mux1.

Tak takto jsem to ponechal a následovala taškařice s mux3.

1) Nenaladil HD programy mux3 a zůstaly tam SD programy mux1 a HD programy mux4.

Což je stav, který mi vyhovuje a v kterém jsem to ponechal s tím, že Prima Love, Genus Plus, Óčko
a černá obrazovka s nápisem z mux3 jsou naladěny, ale nejdou, protože mux3 u nás nechodí.

Pohoda TV a pro změnu modrá obrazovka s nápisem z mux4 jsou též naladěny a to jde.

Dále jdou bez problémů tři německé muxy, první a druhý český mux a první polský mux.
« Poslední změna: 18. 07. 2012, 08:59:44 od José »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


afroman

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 33
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #11 kdy: 18. 07. 2012, 09:13:45 »
Tak jsem volal na helpdesk CRA 800 90 60 30.
Nic jsem od toho neocekaval a to se take potvrdilo. Ze vam to prepsalo SD programy, s tim jsme se jeste nesetkali, ale nase vysilani je naprosto vporadku, obratte se na vyrobce TV.

Hehe. Jeste ze mam i Skylink.


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #12 kdy: 18. 07. 2012, 17:04:16 »
Příště ty "SkyLinku" volej na 844 900 001 (dohledové centrum ČRa), tam je to jistější než na nějakou info linku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Milan Pantůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 129
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy z Multiplexu 3 na Philips TV
« Odpověď #13 kdy: 19. 07. 2012, 15:31:00 »
To je tím, že některé přijímače nenaladí více programů se stejným parametrem S_ID. Před pár dny tady byl článek o tom, že HD programy dostaly přiděleno samostatné S_ID.