Slovíčkaření. Bohužel ve slovníku Skylinku je termín "pravidelný poplatek" vztahován jen ke konkrétní skupině stanic. Každý jistě chápe, že třeba balíček HBO je přirozeně pravidelně zpoplatněn. Podobně je ve mluvě Skylinku balíček základních česko-slovenských stanic zadarmo, v balíčku GRATIS. To se v terminologii Skylinku nezmění ani v budoucnu, jen byl vymyšlen pravidelný "servisní poplatek". Ten opravdu asi neodporuje znění VOP, protože v nich nikdy nebylo výslovně uvedeno, že v ceně karty je předplacený právě "doživotní servis". A právě jen o to slovíčko "servis" jde. Na druhé straně by mohl Skylink vymyslet jiný termín a měsíční poplatek nazvat zcela jinak a co potom? Co třeba tvrdit, že režim karty vyžaduje každý měsíc její aktivaci a tento administrativně technologický úkon spotřebuje nějaké vícenáklady, které někdo spočítal na 29.-Kč? Nebo snad každý ve svém přijímači nevidí, od kdy do kdy je na jeho kartě aktivní konkrétní služba?
Tím se nechci zastávat Skylinku, jsem také jeho budoucí obětí, ale nyní bude záležet jen na tom, pro kterou stranu této služby jsou inovované podmínky akceptovatelné? Pro mne ne, proto skončím, ale bude mne pochopitelně mrzet, že mi peníze za kartu vydržely něco přinášet jen tak krátce. Nic víc, nic míň. Ano, vzdávám to, ale protože nejsem závislý na TV z DVB-S, jako mnoho jiných, nebudu ani nic proti Skylinku podnikat. Nestojí mi to za nervy a další zklamání. Skylink už mne jednorázově zkasíroval a bude jen na něm, zda bude schopen mi v budoucnu něco nabídnout, abych opět mu nějaké peníze věnoval. U mne zatím soukromý "TEST" Skylinku brzy skončí a komentované peníze za kartu zahrnu mezi přirozené náklady na mé koníčky, jako je třeba vícenásobný nákup přijímačů DABu, abych mohl testovat příjem digitálního rozhlasu, nebo placení internetu na chalupě.