Autor Téma: MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI  (Přečteno 13991 krát)

Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #15 kdy: 06. 07. 2012, 06:50:26 »
U mě jede stále perfektně,jenom jsem se už setkal z druhým STB pro MPEG-2 který si s Pohodou ani neškrtl. Zatímco Evolve tento kanál vůbec nenaladí tak Optibox 7050T jej sice do seznamu bez problémů uloží ale při přepnutí na něj vyhodí hlášku Služba je nedostupná. No ještěže tyhle levné střepy nejsou moje.  :)
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #16 kdy: 06. 07. 2012, 15:09:52 »
U mě jede stále perfektně,jenom jsem se už setkal z druhým STB pro MPEG-2 který si s Pohodou ani neškrtl. Zatímco Evolve tento kanál vůbec nenaladí tak Optibox 7050T jej sice do seznamu bez problémů uloží ale při přepnutí na něj vyhodí hlášku Služba je nedostupná. No ještěže tyhle levné střepy nejsou moje.  :)
Ted po 4.7. to stale dela tyhle parizkoviny (nenajde, nedostupna,..)?

Jinak 29km na jih od OL-Slavonin se da mux4 zachytit i na dipol (testovano vcera v poledne).


Sir_Lancelot

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #17 kdy: 07. 07. 2012, 18:39:33 »
Chytá někdo MUX4 z Olmu ve Velkém Újezdu?


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #18 kdy: 08. 07. 2012, 14:07:40 »
ivovi:Je to tak. Nicméně ten Evolve už se umoudřil a vše už funguje jak má. Zbývá už jen ten krám od Optiboxu.

Sir_Lancelot: Újezd bych si vůbec netroufnul odhadovat,na rozdíl třeba od Daskabátu či Přáslavic,tam se to holt bude muset vyzkoušet.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Sir_Lancelot

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #19 kdy: 08. 07. 2012, 15:47:32 »
Jsem uvažoval, že bych zkusil natočit anténu na Olomouc, ale v cestě mám Oderské vrchy, takže je to passé.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #20 kdy: 08. 07. 2012, 16:16:53 »
Jsem uvažoval, že bych zkusil natočit anténu na Olomouc, ale v cestě mám Oderské vrchy, takže je to passé.
na Olomouc? snad na Ostravu, ne?
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Sir_Lancelot

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #21 kdy: 08. 07. 2012, 16:30:38 »
Z Ostravy ani prd, co se MUX4 týče, bodejť, když to tam "pálí" 800W :D
To mě jen tak napadlo, když můžu ze svého místa chytnout Praděd nebo Kojál, tak proč ne Olomouc.
Ale ty Oderské vrchy to nejspíše zabijí.


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #22 kdy: 08. 07. 2012, 16:37:19 »
odkud vlastně jsi? pokud z Velkého Újezdu, tak to máš do Olomóca, co bys šutrem dohodil a zbytek došel.
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Sir_Lancelot

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #23 kdy: 08. 07. 2012, 16:44:16 »
18km jižně od Ostravy


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #24 kdy: 08. 07. 2012, 16:49:58 »
tak to je jiná :) tady to snad Ostrava jistí, můžeš zkusit i Olomouc, že by se ten signál třebas ohnul o Oderské vrchy...jinak, vše bez záruky! :)
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Sir_Lancelot

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #25 kdy: 08. 07. 2012, 16:52:09 »
Zkusím to, ale z Ostravy zatím nic.


K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #26 kdy: 08. 07. 2012, 17:00:26 »
Mux 4 jede bez problémů v oblasti Raškovice - Morávka po přehradu


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #27 kdy: 08. 07. 2012, 17:10:42 »
Mux 4 jede bez problémů v oblasti Raškovice - Morávka po přehradu

To jste mě tedy dostal! MUX 4 na Morávce, a z Ostravy na K63? Vážně...? A stabilně?  To snad ani není možné, vždyť terénní profil je "příšerný", a k tomu ta bludička vysílač... Já tomu snad neuvěřím... :-)


Sir_Lancelot

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #28 kdy: 08. 07. 2012, 18:59:17 »
A já na Ostravu pomalu vidím a nic, pěkné :(


pista150 pista150

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 143
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MULTIPLEX 4 V OLOMOUCI
« Odpověď #29 kdy: 08. 07. 2012, 19:15:47 »
Prečo by to nemohlo ísť v Morávke,keď 63 k ide naskenovať na niektorých miestach  na Javorníkoch medzi Turzovkou a Neslušou.