Celkem hlasů: 39
Já jsem cca 6 km od Tábora a ani ťuk.
Citace: Jaroslav Janoušek 02. 07. 2012, 10:08:09Já jsem cca 6 km od Tábora a ani ťuk.Já bydlím v Klokotech blízko bývalé hlavní výpadovky na Písek a chytám Kleť i 2 rakouské muxy na "síto" asi 15 let staré. Nijak vysoko nejsem, je to jednopatrový řadový domek. Pokud toužíte po HD, tak doporučuji satelit - primárně také jedu ze satelitu a spokojenost, jen při větších bouřkách kostičkuje, resp.i krátkodobě vypadne signál. Jinak ale spokojenost. DVB-T mám jako rezervu.
NIT je tedy nějaký identifikační kód, podle kterých některé televize (Sony) naladí kanál?A pokud NIT ne vysílání chybí, TV prostě kanál nezaznamená a přeběhne jako by tam nebyl?A některé TV hledají kanály jiným způsobem?
Citace: Dalibor Kozák 03. 07. 2012, 10:29:33NIT je tedy nějaký identifikační kód, podle kterých některé televize (Sony) naladí kanál?A pokud NIT ne vysílání chybí, TV prostě kanál nezaznamená a přeběhne jako by tam nebyl?A některé TV hledají kanály jiným způsobem?JJ jednoduše ho ten kanál přeskočí,ale to načítání se na tom kanále zdrží a nic nenajde i podle toho se dá poznat jestli vůbec nějaký signál je na tom kanále. Ta NIT tabulka proště má vysílat, je to jako být v autě připoután , jsou prostě TV které ho pro příjem potřebují, mezi ně patří Sony(mám doma 3 ani jedna nejde), ale jsou i které ho nepotřebují, většinou nové LG a Sharp a další.Zkus setobox jestli máš doma, ty většinou signál najdou, ale pokud neni setobox příjmat HD kvalitu tak ti pude jen pohoda.
Citace: Petr žipek 03. 07. 2012, 10:52:22Citace: Dalibor Kozák 03. 07. 2012, 10:29:33NIT je tedy nějaký identifikační kód, podle kterých některé televize (Sony) naladí kanál?A pokud NIT ne vysílání chybí, TV prostě kanál nezaznamená a přeběhne jako by tam nebyl?A některé TV hledají kanály jiným způsobem?JJ jednoduše ho ten kanál přeskočí,ale to načítání se na tom kanále zdrží a nic nenajde i podle toho se dá poznat jestli vůbec nějaký signál je na tom kanále. Ta NIT tabulka proště má vysílat, je to jako být v autě připoután , jsou prostě TV které ho pro příjem potřebují, mezi ně patří Sony(mám doma 3 ani jedna nejde), ale jsou i které ho nepotřebují, většinou nové LG a Sharp a další.Zkus setobox jestli máš doma, ty většinou signál najdou, ale pokud neni setobox příjmat HD kvalitu tak ti pude jen pohoda.Díky za vysvětlení.Teď už jen zjistit mám-li signál nebo nemám a na to TV Pohoda stačí.Ještě někde půjčit STB.
OFF AIR.Tak konec grilování, jde se na armádní stožár.
Citace: Miroslav Laduna 03. 07. 2012, 12:59:38OFF AIR.Tak konec grilování, jde se na armádní stožár.Tak to bude dobrý.... Uvidíme
Jen aby, hlaně ať pak jede ta tabulka NIT