Tak mi to nedalo, koupil jsem 10m H125 Cu Pe, k tomu velke sito Vaten bez zesilovace a jal se lovit. A zaver? Chlum ani tuk ani ted rano, kdy by to uz mela byt schopna i Sharpka 730LE ulovit. Nataceni nepomohlo, cernou horu to chytalo i s antenou polozenou na gauc, polaky na 48 ze Snieznych jen po sparvnem nasmerovani.
Misto instalace: Puda na kraji obce, vysoky dum, nic mi primo nestini, chlum je 17km na 40st, CH 54km na 11st a JG/SK 64km na 359st.
Takze vysledek proti puvodni indoor antene s "mega" zesilovacem: Chytam navic PL MUX1, u nasich MUX2 a MUX3 nebude dochazet k ruseni pri sprchovani.
MUX1 - 40k - 93/100, MUX2 - 61k - 88/100, MUX3 - 60k - 88/100, PL MUX1 - 48k - 8-10/40-50 (intenzita/signal)
I pres nizka cisla u tech polaku to drzi i v tom HD, co jsem mohl zatim pozorovat.
Premyslim jak jinak overit, zda je vubec signal MUX4 u nas dostupny, zda si zkusit pujcit nekde ruzne zesilovace, ale kdyz to neukaze ani tuk (pouze v TV, nemam zadny jiny merak/tuner), tak zesilena nula bude porad nula ;-/ Mam sice kontakt na antenare, ale nechci ho sem tahat zbytecne, kdyz si s tim rad pohraju v ramci moznosti sam. Stejne je divne, Zivanice/Obedovice nic, zato Luzec kousek S od chlumce a o 7km dal od vysilace proti Obedovicim a mux4 chytaji...
Pro ty polaky, existuje ladeny zesilovac, ktery zesili jen 48k a ostatni necha byt (neoreze to) nebo to takto selektvine zesilit bez orezani nejde?