Autor Téma: MUX4 v HK / Chlum / k45  (Přečteno 47014 krát)

Atilius

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
MUX4 v HK / Chlum / k45
« kdy: 28. 06. 2012, 18:41:19 »
Můžete mi prosím někdo potvrdit, jestli jede nebo ne? V pondělí jsem ho chytnul, ale od té doby nic. Ale musím říct, že mám jen "kus drátu" jako anténu a možná jsem měl jen dobré podmínky...

Díky,

M.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jakubicek95

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 37
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #1 kdy: 28. 06. 2012, 18:51:05 »
Můžu jen potvrdit, multiplex 4 v Hradci Králové šel, ale od včerejška až do dnes ne. Dneska ve večerních hodinách by to prý zas měli spustit.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #2 kdy: 28. 06. 2012, 19:04:29 »
Ano, to včera slibovali. Každopádně stále nic.


Jakubicek95

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 37
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #3 kdy: 28. 06. 2012, 19:13:58 »
Bohužel kdo ví, oni řeknou ve večerních hodinách a mohou myslet 10 nebo 11 hodin večer, tak nezbývá nic jiného než doufat, že to nakonec spustí.


Trapper33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 34
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #4 kdy: 28. 06. 2012, 19:20:49 »
Můžete mi prosím někdo potvrdit, jestli jede nebo ne? V pondělí jsem ho chytnul, ale od té doby nic. Ale musím říct, že mám jen "kus drátu" jako anténu a možná jsem měl jen dobré podmínky...

Díky,

M.

Aleš Pipek
Včera 17:32
Re: HK Chlum 45k
celé vlákno

OVĚŘENO: Nevysílá, provozovatel o tom ví. Během zítřka proběhne výměna technologie. Předpokládané zprovoznění 28.6. ve večerních hodinách.
http://www.digizone.cz/clanky/multiplex-4-vylepsil-signal-v-plzni-problemy-ma-uz-jen-obraz-tv-pohoda/nazory/255399/vlakno/

Tak asi tolik, doufám že to už brzi nahodí :-/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #5 kdy: 28. 06. 2012, 19:22:22 »
Sám tomu už přestávám věřit...


Butes

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 547
  • DVB-T Ready-Krásné 100kW!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #6 kdy: 28. 06. 2012, 19:24:35 »
Je možné, že DB opravdu instaluje na Chlumu všesměrový AS a proto ty průtahy.
DVB-T Krásné 32k 34k 39k, Andrlův Chlum 45k
Phillips 32PFL7406K, Leadtek WinFast DTV1800H
DVB-S Astra 19,2°E 23,5°E; Philips 32PFL7406K
DAB Technisat DigitRadio 210 IR
FM Philips LX600


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #7 kdy: 28. 06. 2012, 19:26:17 »
Je možné, že DB opravdu instaluje na Chlumu všesměrový AS a proto ty průtahy.
Dává však tedy smysl instalace jedné provizorní rakve na 24 h provozu od "ostrého" startu TV Pohoda?


Jakubicek95

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 37
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #8 kdy: 28. 06. 2012, 19:28:19 »
Taky jde o to, že tam může být třeba nějaká porucha na vysílači (rakvi)


Milan Bahník

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 49
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #9 kdy: 28. 06. 2012, 19:28:54 »
Je možné, že DB opravdu instaluje na Chlumu všesměrový AS a proto ty průtahy.
Dává však tedy smysl instalace jedné provizorní rakve na 24 h provozu od "ostrého" startu TV Pohoda?
Taky si říkám. Ale dodělat by to tam mohli.
DVB-T/T2: Krásné, Slatiňany - silo, Černá hora, Hradec Králové - Chlum, Pardubice - TKB, Sněžné jámy (K24, 30).
IPTV: Antik TV


Butes

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 547
  • DVB-T Ready-Krásné 100kW!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #10 kdy: 28. 06. 2012, 19:49:21 »
Je možné, že DB opravdu instaluje na Chlumu všesměrový AS a proto ty průtahy.
Dává však tedy smysl instalace jedné provizorní rakve na 24 h provozu od "ostrého" startu TV Pohoda?

Nedává, ale jak můžeme vidět, duo P+Ž nezvládlo spuštění většiny TXů. Od města Chrudim na západ až pod Podkrkonoší je pokrytí prachmizerné, mimo realitu představených map, kde je patrné, že se počítá s všesměrovým AS.
DVB-T Krásné 32k 34k 39k, Andrlův Chlum 45k
Phillips 32PFL7406K, Leadtek WinFast DTV1800H
DVB-S Astra 19,2°E 23,5°E; Philips 32PFL7406K
DAB Technisat DigitRadio 210 IR
FM Philips LX600


Jakubicek95

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 37
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #11 kdy: 28. 06. 2012, 19:51:54 »
Snad by tam neměl být zas takový problém, když už to jednou fungovalo a myslím, že alespoň v Hradci dobře.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #12 kdy: 28. 06. 2012, 20:07:44 »
...mimo realitu představených map, kde je patrné, že se počítá s všesměrovým AS.
Mimo realitu je spousta věcí ohledně MUX4  :) Tohle je jen jedna z nich  :)


fergus

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #13 kdy: 28. 06. 2012, 23:27:56 »
tak je 23.25 hod a zatím nic.Tak to si asi budeme muset ještě počkat. Nechápu,vždyď se na spuštění připravovali,a jen to spustili jsou problémy. No musíme být trpěliví a počkat si a být rádi, že to bude spuštěno. Když jsme již tak dlouho čekali, tak to ještě chvíli vydržíme, že ano!!! ;D ;D ;D ::) ::)


Trapper33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 34
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX4 v HK / Chlum / k45
« Odpověď #14 kdy: 29. 06. 2012, 19:17:34 »
Tak už to jede, sice s výpadky, ale jede, síla signálu cca 75. Jenom mi tam chybí EPG a teletext.
« Poslední změna: 29. 06. 2012, 20:16:11 od Trapper33 »