Autor Téma: mux 4 ostrava  (Přečteno 117472 krát)

David Kříž

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 659
    • Zobrazit profil
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #60 kdy: 05. 10. 2012, 11:27:42 »
Toto jsou informace,na které tu čeká hodně lidí,a Lumirovi dík za ně.
ale to nepsal Lumír ;)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukashcz

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 13
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #61 kdy: 05. 10. 2012, 11:42:11 »
Díky za info Davide ;), doufám že se to co nevidět rozjede.


Adámek Karel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 391
    • Zobrazit profil
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #62 kdy: 05. 10. 2012, 11:43:20 »
Toto jsou informace,na které tu čeká hodně lidí,a Lumirovi dík za ně.
ale to nepsal Lumír ;)

OK,díky Davide.
Opticum 9500 HD WORLD SAT TV 28,5°-23,5°-19,2°-13°E
40PFL6606H/12,RWT DTV-401T,Evolve Scorpio DT-3010HD
DVB-T-CZ Mux 1,2 Biskupská kupa Zlaté Hory (36,53k)  PL Mux 1,2,3 Opole Chrzelice (46,34,43k)  
Antény - 2xTVA 21-60
Zesilovač IVO DVB-T 30dB X
Slučovač IVO SLR03-F 36,51-53k + Rest


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #63 kdy: 05. 10. 2012, 12:43:31 »
A o Velkém Javorníku u Frenštátu pod Radhoštěm náhodou nikdo nic nového nevíte? DB mlčí, na e-maily nereraguje... >:(


David Kříž

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 659
    • Zobrazit profil
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #64 kdy: 05. 10. 2012, 12:44:46 »
A o Velkém Javorníku u Frenštátu pod Radhoštěm náhodou nikdo nic nového nevíte? DB mlčí, na e-maily nereraguje... >:(
na místě se neděje nic, info aktuální asi 5 dní dozadu.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Libor Seznam

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #65 kdy: 09. 10. 2012, 18:32:19 »
Převzato:  Ve čtvrtek 11. října 2012 bude uveden do provozu nový vysílač Ostrava – Lanová (kanál 63), který nahradí původní nevyhovující vysílač na stanovišti Máj a s vyzářeným výkonem 10 kW zabezpečí kvalitní pokrytí signálem multiplexu 4 celé Ostravsko – karvinské aglomerace,"" popisuje další rozšíření multiplexu 4 Radim Pařízek.


krpik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #66 kdy: 11. 10. 2012, 18:59:45 »
Jaky je stav je to ještě vyplnuté nebo už jede lanova 100%


Sir_Lancelot

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #67 kdy: 11. 10. 2012, 19:09:13 »
Zatím nikdo nehlásil, že by to jelo, ve vlákně "Stav v MUX4", dokonce někdo psal, že nejede ani 1.máje.
Uvidíme, ale vypadá to, že dnes asi nic. :-\


ram rim

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #68 kdy: 11. 10. 2012, 19:15:42 »
a jede to !!!!


krpik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #69 kdy: 11. 10. 2012, 19:27:31 »
a neni to z 1 maje u mě zatim ani tuk


sis

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #70 kdy: 11. 10. 2012, 19:32:34 »
u opavy taky nic  :'(


Sir_Lancelot

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #71 kdy: 11. 10. 2012, 19:35:48 »
Mi to jede, 20 km jihovýchodně od Ostravy, podle set-top-boxu signál 60%, kvalita 88%, jede to bez problému.
« Poslední změna: 11. 10. 2012, 19:59:30 od Sir_Lancelot »


zdenek knop

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #72 kdy: 11. 10. 2012, 19:48:36 »
v Opavě to taky jede,asi to ted zapli


krpik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #73 kdy: 11. 10. 2012, 20:08:54 »
u mě ani tuk jinak signal z hladnova vyborny


sis

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #74 kdy: 11. 10. 2012, 20:22:57 »
tak Kobeřice u opavy nic, signal 64, kvalita 0  :'( Jinak laicky dotaz, hošťalkovicky vysilač patří majitulem muxu 1-3, že tam mux 4 nemuže vysilat?