Autor Téma: Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT  (Přečteno 21372 krát)

ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Multiplex 4 opraven - tabulka NIT
« Odpověď #30 kdy: 02. 07. 2012, 23:20:44 »
.. Tak že troje různé chování, dle toho, co s tím zrovna udělali. Pak už jsem toho měl dost a automatiku mu vypnul. ...
Tak to delate dobre, protoze ted vysilaji dalsi verzi, ta je bez NIT a SDT, takze pokud to STB/TV naladi, tak jako nameless 257, 260 a podobne.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 opraven - tabulka NIT
« Odpověď #31 kdy: 02. 07. 2012, 23:59:04 »
Tak to delate dobre, protoze ted vysilaji dalsi verzi, ta je bez NIT a SDT, takze pokud to STB/TV naladi, tak jako nameless 257, 260 a podobne.
A to to ještě odpoledne vypadalo, že už aspoň identifikaci mají v pořádku.  ::)
« Poslední změna: 03. 07. 2012, 00:06:14 od Jan Novák »


Adam Horák

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #32 kdy: 03. 07. 2012, 09:37:27 »
ivovi napsal:
Citace
Vlastni zkusenost k aktualni identifikaci v mux4.
TV Sony: Programy vyhleda, ulozi do seznamu, ale pri jejich zvoleni pise sluzba nedostupna nebo tak neco.

Potvrzuji totéž: SONY 32W4000, naladí, uloží, po přepnutí na některý z nově uložených "Program nebyl nalezen"


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #33 kdy: 03. 07. 2012, 10:17:45 »
Potvrzuji totéž: SONY 32W4000, naladí, uloží, po přepnutí na některý z nově uložených "Program nebyl nalezen"
Já to včera zkoušel ladit na nějaké staré W2000, ta se jen na kanálu zastavila, ale neuložila nic ani do seznamu.


pzi

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #34 kdy: 03. 07. 2012, 10:26:33 »
Mě to takle nejde od soboty :( a ted to ani už nejde ani naladit, kdy to daj dohromady je záhada aby šla ta tabulka NIT

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #35 kdy: 03. 07. 2012, 11:17:52 »
já stále na 64k Praha přijímám to, co jsem měl naladěno "ze dříve", ale při novém ladění se na 64k zastaví, ale nově nenaladí.


hrazny palyza

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 121
    • Zobrazit profil
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #36 kdy: 03. 07. 2012, 11:54:49 »
Dnes se mi nedaří načíst NIT table, včera po otočení antény vertikálně to už běhalo pěkně. (Praha)


Lukas79

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #37 kdy: 03. 07. 2012, 12:33:58 »
K64 - TS_ID; N_ID; S_ID nyní souhlasí s ČTÚ... nevím, z kterého vysílače přijímám - jsem 100km od Prahy


Lukas79

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #38 kdy: 03. 07. 2012, 18:10:34 »
18:00 - K64 nyní opět bez identifikace...
20:00 - vše O.K.
« Poslední změna: 03. 07. 2012, 20:09:49 od Lukas79 »


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #39 kdy: 04. 07. 2012, 06:46:06 »
Problém s neuložením obsahu MPX4 na zařízeních zn. Panasonic je (zdá se) vyřešen. Už vše funguje, jak má, aspoň v Ostravě na K63.


Petr C.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 82
    • Zobrazit profil
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #40 kdy: 04. 07. 2012, 07:47:24 »
Problém s neuložením obsahu MPX4 na zařízeních zn. Panasonic je (zdá se) vyřešen. Už vše funguje, jak má, aspoň v Ostravě na K63.

Vyzkouším až dorazím odpoledne z práce domů. Díky za info...

Po návratu domů nalazeno a funkční :-)
« Poslední změna: 04. 07. 2012, 17:28:56 od Petr C. »


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #41 kdy: 04. 07. 2012, 08:07:58 »
Problém s neuložením obsahu MPX4 na zařízeních zn. Panasonic je (zdá se) vyřešen. Už vše funguje, jak má, aspoň v Ostravě na K63.
Na STB Evolve Skorpio mi už dva dny nejde zvuk u Pohody. Dneska ráno jsem to nezkoušel. Jinak mám zvuk všude. Je chyba u mne? Ostrava.
« Poslední změna: 04. 07. 2012, 08:41:05 od Honza Novák »


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #42 kdy: 04. 07. 2012, 08:49:32 »
Praha 64k - od odpoledne 3.7.2012 je u me OK. Signál silný, všechny přijímače naladí vč. označení TV stanic. U žádné není EPG.


Zdenda F.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 118
    • Zobrazit profil
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #43 kdy: 04. 07. 2012, 10:52:49 »
Brno 64k, dnes 4.7. tabulky se správným obsahem = naladí to i TV Sony...
Pařízkovi diletanti tak momentálně uspěli s metodou pokus - omyl.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Multiplex 4 (ne)opraven - tabulka NIT
« Odpověď #44 kdy: 04. 07. 2012, 11:14:18 »
Ano.
Asi sesta verze NIT se vysila ted v Brne, je jakz takz korektni (TV/STB to naladi i s nazvy), z hlediska vyhlasky je ale oznaceni site stale nekorektni (ONID). Proto predpokladam, ze to neni verze posledni a jeste sranda bude.