Autor Téma: MUX 4 - Černá studnice  (Přečteno 50833 krát)

Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 609
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #105 kdy: 07. 03. 2013, 19:20:12 »
Může někdo potvrdit výpadek signálu Mux 4 na kanálu 25 z Černé studnice?
Abych případně vyloučil poruchu STA.
LCD LG 65´ + SONY STR-GX315
STRONG SRT 8541 + LCD LG 42´
DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #106 kdy: 07. 03. 2013, 19:55:21 »
jasně nejde vůbec nic z muxu4 -k.25 v liberci!co to zas má být???
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #107 kdy: 07. 03. 2013, 20:17:03 »
Taky tak. Po signálu ani památky.


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #108 kdy: 07. 03. 2013, 20:22:02 »
Taky tak. Po signálu ani památky.

Je to tak, teď jsem ověřoval. Šmejdi s DVB-T zase nefunguji. Na satelitech jak Astra tak Thor programy v pořádku a vše jede jak má.
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 609
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #109 kdy: 07. 03. 2013, 21:04:42 »
Díky všem  za reakce.  ;) ;)
LCD LG 65´ + SONY STR-GX315
STRONG SRT 8541 + LCD LG 42´
DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


william_netbox

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #110 kdy: 07. 03. 2013, 21:22:59 »
Taktéž potvrzuji, jedná se asi o to, že v Železném Brodě docházelo od 15:30 k rozsáhlým výpadkům elektřiny cirka do 19:00.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #111 kdy: 07. 03. 2013, 21:32:00 »
Zřejmě další útoky hackerů...


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #112 kdy: 07. 03. 2013, 21:47:28 »
Taktéž potvrzuji, jedná se asi o to, že v Železném Brodě docházelo od 15:30 k rozsáhlým výpadkům elektřiny cirka do 19:00.

Výpadky elektřiny byly i v Liberci... Nevím, co se dělo...Žádná sněhová vánice a něco obdobného mi není známo, ale nešla tu elektřina snad hodinu...
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #113 kdy: 07. 03. 2013, 22:01:55 »
Dotaz na José
vidím, že přijímáte DVB-T Lobau jako já v Liberci,pár dnů už mi nejde vůbec kanál 27+36 ARD,MDR????pouze ZDF Packet.
Máte stejné zkušenosti?Chodilo to pořád normálně a ted nic
Díky za reakci
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #114 kdy: 07. 03. 2013, 23:19:39 »
Dotaz na José
vidím, že přijímáte DVB-T Lobau jako já v Liberci,pár dnů už mi nejde vůbec kanál 27+36 ARD,MDR????pouze ZDF Packet.
Máte stejné zkušenosti?Chodilo to pořád normálně a ted nic
Díky za reakci

Teď jsem to zkoušel. Chodí to úplně normálně, všechny 3 německé multiplexy.
« Poslední změna: 07. 03. 2013, 23:37:20 od José »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 609
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #115 kdy: 08. 03. 2013, 17:06:51 »
Dnes už je vše v pořádku  ;D
LCD LG 65´ + SONY STR-GX315
STRONG SRT 8541 + LCD LG 42´
DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #116 kdy: 31. 08. 2013, 13:39:14 »
Nezaznamenali jste v posledních dnech pokles signálu? Je možné, že už tu anténu dali o těch 5 metrů níž, ale že to bude mít takový vliv, to by mne tedy nenapadlo. Jako sledovat se to dá, ale trošku víc to chybuje, hlavně u Novy HD je to znát.


╟╫┼┼┼┤

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 78
    • Zobrazit profil
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #117 kdy: 31. 08. 2013, 13:50:47 »
Anténu fyzicky nikdo níž montovat nebude, nevím jak by to udělali  :) . Podívejte se na fotky http://forum.digizone.cz/index.php?topic=244.msg50537#msg50537 Jde asi o administrativní/formální zásah - anténa je reálně asi někde jinde než bylo původně uváděno a mohlo to třeba zbytečně omezovat mezinárodní koordinace.
Ještěd, Černá Studnice, Löbau, Śnieżne Kotły


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 633
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #118 kdy: 31. 08. 2013, 13:57:40 »
Hoši, taky chytam Löbau a často mě zlobí 39 kanál (ARD) nejlepší je MDR ten ma signal někdy až 100% paka ZDF jede taky v poho ale tamten poslední nejde, jo a objevil se mi tu naznak nějakyho německyho multiplexu někde co má vysílat mux 4 CZ (24, 25) kanál už nwm, jen naznak signálu ale v pc se to uložilo jako ERTV i EPG se uložili ale signál tak ma 1%.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
Re:MUX 4 - Černá studnice
« Odpověď #119 kdy: 31. 08. 2013, 14:12:30 »
Anténu fyzicky nikdo níž montovat nebude, nevím jak by to udělali  :) . Podívejte se na fotky http://forum.digizone.cz/index.php?topic=244.msg50537#msg50537 Jde asi o administrativní/formální zásah - anténa je reálně asi někde jinde než bylo původně uváděno a mohlo to třeba zbytečně omezovat mezinárodní koordinace.

No je fakt, že taky moc nevím, jak by to dali o 5 m níž, když je to všesměr. Každopádně zhoršení signálu pociťuji, samozřejmě na to může mít vliv např. počasí atd. Já jen,že jsem někdy od zimy neměl žádný problém, kdežto poslední 2, 3 dny je ten signál slabší.