Vrátím se ke svému prvnímu příspěvku. V mém bytě jsou zásuvky ze dvou vertikálních větví rozvodu STA již desítky let nepřístupně schovány za nábytkem. Čili STA nepoužívám a jen jsem přející vůči sousedům. Proto mne ani nezajímal vývoj naší STA v době nástupu DVB-T a není mi proto líto oněch "pouhých" čtyřech tisíc. Jak je celý rozvod konstruován, opravdu nevím, ale analog to určitě není.
Aktuálním pohledem na střechu jsem zjistil, že stará Yagina, směrovaná na Žižkov zmizela a jsou zde nové 3 Yaginy, pravděpodobně nasměrované na Novodvorskou, Ládví a společně ÚTB a "Pařízkův" komín (je mlha
). Silný signál ze Žižkova, či Cukráku, se pravděpodobně protlačí do všech 3 antén. Na další rozvod již nevidím, i když mám hlavní rozvaděč STA na chodbě před dveřmi do bytu. STA nevyužívám, proto jednotlivé komponenty STA zbytečně neřeším.
Zda jsou 4000.-Kč na Prahu málo, nebo moc, opět neřeším, jen konstatuji a věřím informaci, že všechny "pražské" stanice z DVB-T jsou v naší STA. Poslední informací může být dnešní fotka antén.