« Odpověď #30 kdy: 29. 06. 2012, 09:58:48 »
Novodvorská už jede ale mám pocit že o trochu slabší výkon, vysílání za dob O2 jsem měl na stupnici o kousek víc a bohužel jsem byl na hraně koukatelnosti, teď jsem pod hranou.
Každopádně jsem si myslel že to s vysíláním myslí Pařízek opravdu vážně tak jsem doufal v navýšení výkonu, z Pražských vysílačů. Mám pocit že je docela trapný výkon 3kw uprostřed sídliště (Novodvorská) oproti 100kw z Cukráku, který je ještě o několik desítek metrů výš. Nemá někdo potuchy zda se výkon ještě změní nebo to je takhle už myšlené jako definitivní pokrytí jihozápadu Prahy? Dle mého úsudku MUX4 nemůže být chytatelný v těchto lokalitách: Modřany, Komořany, Braník, Smíchov, Zbraslav, Chuchle, Radotín.
Pokud tu je někdo z této lokality zkuste se ozvat. Mám pocit že by se pro tak velkou oblast vyplatil další vysílač.
třeba by ti stálo za to, zkusit nasměrovat anténu na Popovice - smaží od tama 4 rakve, který pokrývají Prahu - čili směr VJV. Ale samozřejmě, žádný všesměr to není!
« Poslední změna: 29. 06. 2012, 10:19:18 od Miloslav Soška »
IP zaznamenána
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 - 23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky