Autor Téma: Multiplex 4 v Hradci Králové  (Přečteno 2607 krát)

Jakubicek95

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 37
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Multiplex 4 v Hradci Králové
« kdy: 27. 06. 2012, 18:20:32 »
Dobrý den,
bydlím v Hradci Králové a ještě včera mi bez problému fungovaly nové programy Multiplexu 4 jako :NOVA HD, ČT1 HD, ČT4 HD, TV POHODA atd. Z toho důvodu bych se chtěl zeptat, jak je možné, že dnes už tyto programy nefungují nebo jestli se někdo neocitl v podobné situaci jako já.


Předem děkuji za odpověď.
« Poslední změna: 27. 06. 2012, 18:24:50 od Jakub Zilvar »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:Multiplex 4 v Hradci Králové
« Odpověď #1 kdy: 27. 06. 2012, 18:24:52 »
Hradec Králové Chlum 45k H: OVĚŘENO: Momentálně nevysílá, provozovatel o tom ví. Během zítřka proběhne výměna technologie. Předpokládané zprovoznění 28.6. ve večerních hodinách.


Jakubicek95

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 37
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 v Hradci Králové
« Odpověď #2 kdy: 27. 06. 2012, 18:29:01 »
A kde jste se tuto informaci dověděl?


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:Multiplex 4 v Hradci Králové
« Odpověď #3 kdy: 27. 06. 2012, 18:30:30 »
Přímo od provozovatele multiplexu 4.


Jakubicek95

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 37
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 v Hradci Králové
« Odpověď #4 kdy: 27. 06. 2012, 18:32:56 »
A nevíte z jakého důvodu provoz multiplexu 4 utlumili, když všechno fungovalo jak mělo, alespoň na Hradecku.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:Multiplex 4 v Hradci Králové
« Odpověď #5 kdy: 27. 06. 2012, 18:35:28 »
Nic není utlumené, je to zcela vypnuté. Důvod je zítřejší výměna technologie. Proč tomu tak je netuším - nebudu spekulovat.


Jakubicek95

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 37
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 v Hradci Králové
« Odpověď #6 kdy: 27. 06. 2012, 18:39:39 »
Děkuji za odpověď.