reklama

Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 659332 krát)

jama2

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1935 kdy: 12. 04. 2015, 09:01:59 »
Teď jde o to, kdy se spletli. Pokud je údaj k 1.4. správný, tak se do multiplexu 4 nevejde již žádný nový tv program.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 531
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1936 kdy: 12. 04. 2015, 13:34:55 »
Dal jsem si tu prácičku  vytvořil pro vaši info tabulku muxu 4 od jeho vzniku-viz příloha
« Poslední změna: 12. 04. 2015, 13:42:43 od VITEK2442 »


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1937 kdy: 12. 04. 2015, 14:32:16 »
Není to ale bohužel radostný pohled, spíše k pláči.  :'(
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 531
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1938 kdy: 12. 04. 2015, 15:27:24 »
Trocha jsem ho "vylepšil".


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 531
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1939 kdy: 27. 05. 2015, 22:01:09 »
Pardubičtí mají "pecha" dnes měl výluku Krásný,v pátek Slatiňany K48 od 7.00 do 14.00.Info zde:http://www.multiplex4.cz/aktuality/77-pravidelne-servisni-vyluky-site-mux-4-

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Vitab

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 22
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1940 kdy: 05. 06. 2015, 13:11:40 »
Zdravím, je to jen u mě, nebo přestala v MUXu 4 zase vysílat Active TV? (Konečně)


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1941 kdy: 05. 06. 2015, 13:30:53 »
Ti Activní Lumpové už jsou od 1.6 v muxu 4 pasé.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1942 kdy: 05. 06. 2015, 14:07:21 »
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 531
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1943 kdy: 07. 10. 2015, 13:23:05 »


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 880
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1944 kdy: 07. 10. 2015, 15:36:05 »
No to určitě - leda tak papírově  :P Zkrátka srandičky a la Digital Broadcasting s.r.o.  ;D

Nicméně - z vodárny se v Hranicích (ano, v Hranicích, protože žádné Hranice na Moravě nejsou, ovšem to zřejmě v Ostravě Pařízkovic a spol. nevědí), nevysílá a ani nikdy nevysílalo. Hlavně, že údajný vysílač MUXu 4 pro Hranice a okolí (K46) se již hezkou řádku měsíců honosí v seznamu... Ostatně současné počínání DB, s.r.o., tedy údajný přesun vysílače na objekt cementárny, je v této chvíli prakticky bezpředmětný, protože Hranice jsou velmi dobře pokryty signálem z Velkého Javorníka K42, kam taky míří takřka 100% antén STA a téměř 100 % antén rodinných domů. A tam, kde chybí signál z VJ, což se týká vyloženě pouze okrajových, severovýchodních a východních částí města, se mux 4 přijímá z Hlubočce (K45) nebo výjimečně i z Olomouce (K44). Z Olomouce je ale signál nejméně kvalitní - do města se totiž "prodírá" přes kopce Libavé.
A tak zatímco před 1.říjnem t.r. mělo zprovoznění místního vysílače (či spíše dokrývače) muxu 4 pro Hranice jakýs-takýs smysl, protože dva možné směry stávajícího příjmu (především Velký Javorník a pomálu Hlubočec) obsahují jiné regionální zaměření, se vstupem Regionálnítelevize.cz do RS8 ČRa padla i tato exkluzivita, neboť Hranice bezproblémově pokrývá signál vysílače Nový Jičín K56 na Veselském kopci.
Sečteno a podtrženo: V Digital Broadcasting s.r.o. zaspali dobu, protože kdo měl v Hranicích zájem mux 4 přijímat, dávno jej přijímá. A myslet si, že lidé začnou přetáčet antény nebo přelaďovat KV STA jenom proto, že se (možná někdy?!?) začne mux 4 šířit z cementárny... no to je podle mne úplná naivita. To by musela nastat zcela jiná situace, která by diváctvo k tomuto činu přiměla. Jinými slovy - dokud bude Regionální televize.cz součástí RS8, což byl poslední a jediný smysluplný stimul, proč se přiklonit k příjmu muxu 4 z místního vysílače, a nebo v rámci muxu 4 nedojde k další a výrazně žádoucí regionalizaci, nemá spuštění vysílače muxu 4 na K46 pro Hranice žádný přínos. Ovšem možná je DB.,s.r.o., bohatá firma, takže proč nevysílat jen tak do luftu, že... Ovšem jedině za předpokladu, že vysílač na cementárně vůbec kdy zprovozní ;)


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 531
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1945 kdy: 07. 10. 2015, 15:56:01 »
Petr PetrK:Výše popsané nemohu posoudit,ale je ještě jeden nespuštěný vysílač-Třinec-Vrch (je v databázi ČTÚ jako č.53) v seznamu DB není uveden,zřejmě příjdou o jeho KP.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1946 kdy: 07. 10. 2015, 15:58:20 »
Spuštění tohoto VS brání jisté technicko-administratívní překážky. Bližší info zcela jistě poskytne dr. Pařízek.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 531
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1947 kdy: 07. 10. 2015, 16:01:09 »
Ani on ani jeho parta.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1948 kdy: 07. 10. 2015, 16:03:20 »
Důvod? Nevidím jediný problém v tom, že pokud mu cinkneš na mobila, aby ti neodpověděl. Je to i zájmu jeho společnosti, informovat širokou veřejnost.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 531
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1949 kdy: 07. 10. 2015, 16:18:53 »
Nebude komunikovat s ledaským a neznám jeho numero.


 

reklama