reklama

Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 659037 krát)

David Kříž

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 576
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1920 kdy: 15. 10. 2014, 22:57:41 »
DK: Tak pardon, že jsem se zeptal. Když Vás můj dotaz tak odborně iritoval, tak jste nemusel reagovat. Ušetřil byste si "stres" z neodborníka. Jen tak mimochodem, s STA problém nebyl a není. Nic se s ní nedělalo a mux4 po 14 dnech opět běží. Nazdar.
O co vám jde? O to vyřešit problém, nebo si stěžovat na foru? Pokud to první, radu jste dostal-kontaktovat správce, pokud to druhé, pište si kam chcete co chcete. Ale nečekejte řešení, to na internetu nenajdete. Pokud to i tak nechápete, vytýkejte to dál kldině jiným, třeba mě, je mi to jedno.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1921 kdy: 03. 11. 2014, 19:57:36 »
Ja jsem zvedav, v kterem mux budou dva kanaly Barrandova, Mnamka a Prima2.
Mux4 ma jednu volnou stanici, pokud vim, dve pokud odeberotu Cinemu a v mux3 maji 2 volne pozice v nejnizsi kvalite a pro 1tv v premium kvalite.
Mnamka bude asi v Rs8,protoze v mux3 ci 4misto asi nezbude.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1922 kdy: 03. 11. 2014, 20:11:48 »
Marečku, proč se nezeptáš přímo provozovatelů tebou zmíněných tv programů? Pokud tak učiníš, nemusíš poté spekulovat na internetu, ale budeš mít přesné informace přímo od zdroje!
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1923 kdy: 03. 11. 2014, 21:50:29 »
Stassi tem jsem psal.
Samozrejme mlzi.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1924 kdy: 04. 11. 2014, 06:32:08 »
Musíš na ně (hajzlíky) tvrdě! Jinak se nic nedozvíš.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 531
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1925 kdy: 04. 11. 2014, 17:30:45 »
Dnes jsem přelaďoval MUx 4 K45 (ostrava) a načetlo mi programovou pozici navíc označenou UnknownChl001.Chtěl jsem udělat krátký záznam pro rozbor ale napsalo mi Neznámá chyba.Zjevně nějaká příprava po regonální tv.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1926 kdy: 04. 11. 2014, 18:11:49 »
Jo? A kterou když Polar je v muxu3?  ;D ;D Nebo si myslíš, že v Ostravě bude vysílat deset regionálek?  ;D ;D Obyčejná chyba (obsluhy) při rekonfiguraci headendu v souvislosti s přidáním nové tv v jiném regionu! Nestalo se tak poprvé!   ;D ;D
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Robert Zeman

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 325
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1927 kdy: 15. 02. 2015, 18:17:13 »
Vážení, po delší době zdravím. Nevíte někdo, jestli se nějak (ne)měnily parametry vysílání z Hodonína, resp. Znojma a Brna? Vše 46. kanál. Rapidně se mi zhoršila kvalita signálu ve Starovičkách, už několik dní, a to jen u 4. multiplexu. Díky za případnou radu.
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1928 kdy: 15. 02. 2015, 18:31:25 »
Já můžu říct pouze za  Znojmo kdy na 46K jsem nesledoval z Deblínka žádnou změnu v signálu.


Robert Zeman

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 325
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1929 kdy: 16. 02. 2015, 23:30:05 »
Dnes jsem provedl zkoušku antén, a myslím si, že nejede Hodonín - Starý (či Nový) Poddvorov. Jestliže říkáte, že valí Znojmo beze změny, tak to vidím na ten Hodonín, něco s tím pan Pařízek prostě ukur..l. Máte, prosím, někdo jeho mail - že bych mu písnul? PS: Inverze včil néni, takže je problém jinde.
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1930 kdy: 16. 02. 2015, 23:34:30 »
Dnes jsem provedl zkoušku antén, a myslím si, že nejede Hodonín - Starý (či Nový) Poddvorov. Jestliže říkáte, že valí Znojmo beze změny, tak to vidím na ten Hodonín, něco s tím pan Pařízek prostě ukur..l. Máte, prosím, někdo jeho mail - že bych mu písnul? PS: Inverze včil néni, takže je problém jinde.

helpdesk@multiplex4.cz
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


Robert Zeman

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 325
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1931 kdy: 16. 02. 2015, 23:37:25 »
Děkuju!!
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 531
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1932 kdy: 01. 04. 2015, 15:35:04 »
Měření dnes v 15.24 Ostrava K45
Stanice         bitrate video
Cinema         1,67 MBit/s
Fanda           4,33
Smíchov        2,87
Telka            2,26
Relax            2,33
Rebel            2,10
Písn/Count    2,33
Active           1,86
volné            2,51


jama2

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1933 kdy: 11. 04. 2015, 21:23:17 »
Dnes jsem se díval na stránky Českého telekomunikačního úřadu, kde mají stav multiplexu 4 k 31.12. Zde je uvedeno, že volná kapacita je ještě 5,890 Mbit/s pro oblasti, kde se vysílají i regionální televize. http://www.ctu.cz/cs/download/digitalni_vysilani/kapacita_sit-4_digital_broadcasting_31_12_2014_.pdf
Na stránkách multiplexu 4 mají již aktualizaci k 1. dubnu, kdy zařadili Activ, která využívá kapacitu 2,1 Mbit/s. U ostatních stanic se nic nezměnilo a najednou je uvedená volná kapacita jen 0,39 Mbit/s. http://multiplex4.cz/images/dokumenty/Vysilaci_sit_4_oznameni_v_souladu_s__72_ZEK__042015.pdf
Nějak to nechápu.


Petr C.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 82
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1934 kdy: 12. 04. 2015, 00:47:06 »
asi tam mají chybu 31.12 je volná kapacita u vysílačů bez regionu 7.99 s regiony 5.89 a v dubnu u vysílačů bez regionu 0.39 a s regiony 2.49


 

reklama