Jj,je to tak.Namontoval jsem zpět anténu a musím potvrdit,že zatím je co se týká mpeg2 od pařízka jak v mux4 tak rs7 v pořádku.Žádné nedostatky nepozoruji ani na těch ,,nejproblémovějších,,přijímačích a to i včetně formátu obrazu.A pak že to nejde !!! Jen aby to proboha vydrželo. Pane Bohumíre,já nemyslím nikdy nic špatně.Sám jste to na tom philipsu viděl,takže je vám přece jasný,že i u vás není signál (nebyl) v pořádku.Zkuste si to nyní na vašem philipsu a uvidíte sám.No a pkud to ten philips dělal,tak to musely dělat i jiné přijímače,jen jste to prostě nevnímal,protože to na nich není tak markantní.Ovšem pro mě,to markantní bylo,jsem na takové věci hodně choulostivej.Tam nedocházelo v podstatě k poskakování obrazu,rozpadu na kostky jak u toho philipsu,ale docházelo tam při změně záběru,pohybu ,třeba jen části obrazu k rozpadu na drobounké kostičky.To se nyní zatím neděje.Chvíli sleduji nyní HD od pařízka a zatím také nic nepozoruji.Že by i zde došlo k nápravě,nebo že by zrovna to byla náhoda a bylo to bez problémů? Čas ukáže.Vy jste mi tu taky a spoustu jiných podsouvali špatné antény a já tvrdil,že to je nesmysl.No ať je to jak je,hlavně aby to tak vydrželo.Ivovi,nic nemíchám dohromady.Škoda že tu nemám tu sračku evolve mars,ta krásně ukazovala ty pařízkovi neduhy včetně HD.