reklama

Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 657548 krát)

Miroslav Vlasák

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 198
  • Slatina pod Hazmburkem (Ústecký kraj)
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1665 kdy: 10. 11. 2013, 17:55:26 »
Ať jdou do prde.e s takovými "výkonnými" vysílači, které nepokrejí ani okres  :( Kdybych se já nesnažil o dálkový příjem dalších multiplexů, chytal bych jako převážná většina občanů z naší obce pouhé 3 muxy z Bukovky :(
« Poslední změna: 10. 11. 2013, 18:35:29 od Miroslav Vlasák »
Skylink + Digi (HD Box 9105+), Skylink (Ariva 202 E HD), DVB-T: Praha ( kanál 37, 41, 42, 46, 47, 51, 53, 59),

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



4mk

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 14
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1666 kdy: 16. 11. 2013, 14:17:21 »
To Zdenek008
Funguje u vás v Bruntále korektně ta Pařízkova (rušička), teda vysílač Bruntál - Čas?
Protože je stále půlka Krnova bez signálu z Hlubočce díky rušení z Bruntálu, tak anténář nahodil včera anténu na Bruntál,
signál je, kvalita byla na hranici "hratelnosti", ale za hodinu bylo vše jinak. Kolem 16.00 hod. kvalita nepoužitelná, signál beze změny. Od té doby samá kostka, nebo to nejede vůbec ... :'(

DM 8000 OE 2.0
Vu+ Duo2 Open Pli


Zdenek008

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1667 kdy: 16. 11. 2013, 14:35:50 »
To Zdenek008
Funguje u vás v Bruntále korektně ta Pařízkova (rušička), teda vysílač Bruntál - Čas?
Protože je stále půlka Krnova bez signálu z Hlubočce díky rušení z Bruntálu, tak anténář nahodil včera anténu na Bruntál,
signál je, kvalita byla na hranici "hratelnosti", ale za hodinu bylo vše jinak. Kolem 16.00 hod. kvalita nepoužitelná, signál beze změny. Od té doby samá kostka, nebo to nejede vůbec ... :'(
Zdravím do Krnova
Musím přiznat, že ty programy moc nesleduju, ale celkem to jede slušně, ale občas vypadne signál tak na 15-20 vteřin, třeba tak jednou do hodiny. (pokud se to dá považovat za věrohodné, tak mi TV ukazuje sílu : cca 85 % a kvalitu signálu tak  20 - 30 %)


4mk

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 14
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1668 kdy: 16. 11. 2013, 14:46:46 »
To Zdenek008
Funguje u vás v Bruntále korektně ta Pařízkova (rušička), teda vysílač Bruntál - Čas?
Protože je stále půlka Krnova bez signálu z Hlubočce díky rušení z Bruntálu, tak anténář nahodil včera anténu na Bruntál,
signál je, kvalita byla na hranici "hratelnosti", ale za hodinu bylo vše jinak. Kolem 16.00 hod. kvalita nepoužitelná, signál beze změny. Od té doby samá kostka, nebo to nejede vůbec ... :'(
Zdravím do Krnova
Musím přiznat, že ty programy moc nesleduju, ale celkem to jede slušně, ale občas vypadne signál tak na 15-20 vteřin, třeba tak jednou do hodiny. (pokud se to dá považovat za věrohodné, tak mi TV ukazuje sílu : cca 85 % a kvalitu signálu tak  20 - 30 %)

Díky za info, hodnoty v TV jsou jen orientační, ale ta kvalita by v Bruntále měla být vyšší ...
V Krnově je síla signálu z Bruntálu dobrá, ale kvalita nepoužitelná.  Nebyla někdy u vás ta kvalita signálu vyšší?
DM 8000 OE 2.0
Vu+ Duo2 Open Pli


Zdenek008

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1669 kdy: 16. 11. 2013, 17:32:45 »
4mk : Údaje si úplně  přesně nepamatuju, ale bylo tam okolo 40 % (orientačně  :) ) Zhoršení jsem si všiml hlavně na obyč. TV tuneru v notebooku, kde mi MPX4 spíš kostičuje, předtím hrál lépe. Nechtěl jsem z toho dělat závěry, protože je možné, že anténa nemusí být úplně správně nasměrována

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



molinari

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 29
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1670 kdy: 22. 11. 2013, 14:53:00 »
Nevím, zda to bylo již publikováno, ale na Olšanské je podle všeho nový anténní systém.







Původní antény:

http://www.oviradio.cz/www-oviradio-cz/multiplex4/

Předpokládám, že by to mělo být na pokrytí vidět.
« Poslední změna: 22. 11. 2013, 15:27:44 od molinari »


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1671 kdy: 06. 12. 2013, 12:06:16 »
pravděpodobně kvůli větru nejde od rána mux4 z Hlubočce


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1672 kdy: 06. 12. 2013, 14:30:09 »
už to jede


Milan Bahník

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 47
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1673 kdy: 06. 12. 2013, 22:18:43 »
Teď zase nejdou Slatiňany, asi jim ulítl anténní systém :D


Jeff_Si

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 108
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1674 kdy: 07. 12. 2013, 12:02:48 »
Ve Slatiňanech nešla elektrika.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 520
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1675 kdy: 10. 12. 2013, 09:44:07 »
Pro informaci. Vcera mel cely mux4 a regmux7 vypadek. Nekdy kolem 20:12, delka asi 10 minut. Vysilac Brno-Barvicova. Signal ("nosna") v poradku, ale programy nejely - asi problem na distribucni trase.


Roman Čech

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 80
  • 49°56'27.596"N, 15°5'52.295"E-místo příjmu(GPS)
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1676 kdy: 10. 12. 2013, 14:16:38 »
Praha měla včera také několik minut výpadek na kanálech 37 a 42.A nyní kanál 37 naprosto bez signálu,kolaps asi před dvěma minutami.Hmm budou svátky,tak se asi něco chystá......
1x tv Samsung UE50ES5500+1x tv Samsung UE40ES5500
1X anténa ColorSupra naklopená na 45°
Zesilovač na svorkách Teroz 453+rozbočovač
Svod max.18m
Přijímané kanály č:33,37,42,46,47,51,55,57,58,59,60
Za inverze německé muxy na kanálech č.22,27-nekódované,28-kódován


Miroslav Vlasák

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 198
  • Slatina pod Hazmburkem (Ústecký kraj)
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1677 kdy: 10. 12. 2013, 14:33:52 »
Pravda,  na kanálech 37 a 42 jsem bez signálu (Ládví). Na něčem se asi pracuje.
Skylink + Digi (HD Box 9105+), Skylink (Ariva 202 E HD), DVB-T: Praha ( kanál 37, 41, 42, 46, 47, 51, 53, 59),


Roman Čech

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 80
  • 49°56'27.596"N, 15°5'52.295"E-místo příjmu(GPS)
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1678 kdy: 10. 12. 2013, 15:19:20 »
U mne k.42 zatím šlape,ale s výpadky >:(
1x tv Samsung UE50ES5500+1x tv Samsung UE40ES5500
1X anténa ColorSupra naklopená na 45°
Zesilovač na svorkách Teroz 453+rozbočovač
Svod max.18m
Přijímané kanály č:33,37,42,46,47,51,55,57,58,59,60
Za inverze německé muxy na kanálech č.22,27-nekódované,28-kódován


Miroslav Vlasák

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 198
  • Slatina pod Hazmburkem (Ústecký kraj)
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1679 kdy: 10. 12. 2013, 15:34:52 »
Romane, možná že chytáš 42 ještě z jiného pražského vysílače, ale signál z Ládví je na nule.
Skylink + Digi (HD Box 9105+), Skylink (Ariva 202 E HD), DVB-T: Praha ( kanál 37, 41, 42, 46, 47, 51, 53, 59),


 

reklama