reklama

Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 643166 krát)

Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 551
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1260 kdy: 17. 01. 2013, 19:09:01 »
Poslední dobou koukám, že všude mění výkony vysílačů, nebo ani sami nevědí kolik svítí do vzduchu, porovnávám to podle jejich tabulek na webu, kde se pořád hodnoty mění.  Někde na Nově jsem četl, že mají v plánu pár vysílačů zvýšit z 10kw na 100kw, to bude zase show, jestli na tom něco je.

to by bylo parádní, mohli by zvednou černou studnici 100 kW to už by přes ten ještědskej hřeben "prosvítilo" až do stráže.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Danny10

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 153
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1261 kdy: 17. 01. 2013, 23:59:31 »
Jestli zvednou pár vysílačů na desetinásobek,tak to se neudržíme smíchy se SFN ..už teď takové problémy..tam jsou snad všichni jenom rockeři..? :o
DVB-T 1,2,3 MUX Brno,Zlín,Praděd
                4 MUX + 7 RS Olomouc
           1,2,3 MUX SK Krížava,V.Javorina
Amiko HD Mini,AA2 Spark 1.2.78,offset 70x80 na DG 240
Dreamsky TSC - 70


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 513
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1262 kdy: 18. 01. 2013, 00:26:38 »
Vcera byl uplny, asi 2 min vypadek NovyHD behem hlavnich zprav, CTHD bez problemu. Brno.


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 055
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1263 kdy: 18. 01. 2013, 00:52:40 »
v Praze to bylo obdobné, možná stejné. Už to tak přesně neregistruji, těch výpadků je tolik...
A lidi z muxu 4 mlčí. Jestli z něj tedy vypadne ČT1 HD a Nova HD se nezlepší, tak to je skoro funus hádéčka v pozemním příjmu. Maličký dosah ČT sport HD test v Regionálním muxu to nevytrhne.
Už aby se začala hýbat T2. Je to tak pěkně naštelované.


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1264 kdy: 18. 01. 2013, 06:49:42 »
Škoda, oni si myslí, že to výkon vytrhne.  Ale uvidíme, třeba překvapí jako při startu, když si mysleli, že to vytrhne pár rakviček, to   jim taky nikdo nevěřil. :-D  Pokud Nova bude pořád tlačit, tak by se mohlo něco dít, snad to není jen to avizované zvýšení výkonu.
« Poslední změna: 18. 01. 2013, 06:57:32 od Jaroslav Novák »
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1265 kdy: 18. 01. 2013, 17:20:23 »
Pokud ještě někdo nezaregistroval, tak jak tu byla debata o datovém toku...

http://multiplex4.cz/images/Vysilaci_sit_4_oznameni_v_souladu_s__72_ZEK_za_rok_2012.jpg
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


SB1

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 106
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1266 kdy: 18. 01. 2013, 17:24:50 »
Škoda, oni si myslí, že to výkon vytrhne.  Ale uvidíme, třeba překvapí jako při startu, když si mysleli, že to vytrhne pár rakviček, to   jim taky nikdo nevěřil. :-D  Pokud Nova bude pořád tlačit, tak by se mohlo něco dít, snad to není jen to avizované zvýšení výkonu.
ja si myslim ze hodne lidi by uvitalo kdyby pridali vykon celemu MUX4  ;D


BeatJ

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 799
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1267 kdy: 18. 01. 2013, 18:12:02 »
Mux 4 by uvital,kdyby si spousta lidi zakoupila kvalitni antenu a prestala tak prskat na nekvalitni signal.
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání,FM,DAB+
Kathrein AV12 pro DAB+ III.pásmo
RDC BD1G5 + Síťová parabolická anténa by dxpetr pro L-band
Kathrein ABH01 pro FM
Emme Esse 40XD pro DVB-T


SB1

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 106
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1268 kdy: 18. 01. 2013, 18:45:24 »
Mux 4 by uvital,kdyby si spousta lidi zakoupila kvalitni antenu a prestala tak prskat na nekvalitni signal.
chapu.ale tam kde neni po signalu ani vidu tak muzou mit antenu i za deset tisic tak to nepomuže. ;D ale nechme je a uvidime jak se jim bude dal darit vymakat tuto sít,chce to cas ::)


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1269 kdy: 18. 01. 2013, 18:58:43 »
Mux 4 by uvital,kdyby si spousta lidi zakoupila kvalitni antenu a prestala tak prskat na nekvalitni signal.
Taky by uvítal přidání do spoooouuusty STA.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1270 kdy: 18. 01. 2013, 23:57:13 »
dnes sem koukal na hodnoty smíchova a zjistil sem, že mux4 na stb ukazuje, že má 8kanálů. Když celoplošně v něm jsou Pohoda, Smíchov a Fanda a ted k tomu přibude ještě jeden kanál, tak to máme 4 kanály. Ve 3regionech je ještě Inzert.
Hd kanály jsou za dva, tudíž by byl mux4 plný.
Jenže.
Nova bude spouštět ještě své klony, a aby pro ně bylo místo zmizí čt hd, bude volno pro dva kanály.
Když zmizí Nova Hd, bude volno pro další dva kanály, to už jsou čtyři.
Jednu pozici si nechá Pařízek a zbytek obsadí svými klony Nova, to je jasné.
Jenže.
Co pak s Inzertem?
Bude ve 3regionech, kde je Inzert nižší kvalita obrazu, aby se tam vlezl Inzert, nebo diváci příjdou o jeden klon Novy nebo kanál Pařízka a nebo příjdou o Inzert?
A kam umístí česká televize svoji trojku?
Myslím, že nova s nimi ,, do svého " multiplexu nepočítá.


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1271 kdy: 20. 01. 2013, 16:33:27 »
hlásím výpadek na hlubočci od 15hodin do ted, stále to nejede.do pátku nic,no probleme,v pátek to vypadlo na půl hodky a v tomto týdnu už po druhé výpadek.


BeatJ

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 799
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1272 kdy: 20. 01. 2013, 18:30:10 »
Hlas to Pařízkovi a ne nám..My ti to neopravíme.
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání,FM,DAB+
Kathrein AV12 pro DAB+ III.pásmo
RDC BD1G5 + Síťová parabolická anténa by dxpetr pro L-band
Kathrein ABH01 pro FM
Emme Esse 40XD pro DVB-T


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1273 kdy: 20. 01. 2013, 19:37:43 »
3hodiny a 50 minut mu to nejelo, asi zvyšovali ten výkon, jak tu kdosi psal


David Kříž

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 529
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1274 kdy: 20. 01. 2013, 19:52:14 »
3hodiny a 50 minut mu to nejelo, asi zvyšovali ten výkon, jak tu kdosi psal
určitě! nejspíš! stoprocentně! co jiného? zvyšovali výkon! museli vše vypnout a pak 3 hodiny točili takovým tím velkým kolem, jak na ponorce, aby zvedli výkon ;D ;D ;D


 

reklama