Citace: Jeremy-Ofarrell 23. 12. 2012, 20:08:09Pokud jde při mrazu, tak by šel při kvalitně provedeném anténním systému i kdyby bylo 50 nad nulou Nemáte pravdu. Před 14dny opravdu byly tak skvělé příjmové podmínky, že jsem nabyl přesvědčení že v Ústí nad Labem - kanál 30, přiložili pod kotlem, nebo změnili vyzařovací diagram. Bohužel, ač mám antenu s laděným zesilovačem rockových vánoc jsem se nedočkal. Zas jen tma... Pěkné vánoce všem.
Pokud jde při mrazu, tak by šel při kvalitně provedeném anténním systému i kdyby bylo 50 nad nulou
Úplně postačí, když se každý švec bude držet svého kopyta a žádní blbci pak nebudou
Samozřejmě, pane Kulhánek, máte pravdu. Já si ani vzhledem k podmínkám příjmu žádné naděje na příjem multiplexu 4 nedělám. Konstatoval jsem jen že před pár dny byly výborné podmínky příjmu, ale nerozebíral jsem zda to bylo způsobeno sněhovou pokrývkou, mrazem či erupcemi na slunci. Mně jen vadí když někdo hned obecně z druhého dělá laika nebo přímo blbce. Jestli jsem se někoho dotknul tak se hluboce omlouvám a slibuji že jsem tu dnes poprvé a naposled.
Nevíte náhodou někdo jestli na Ládví nesnížily od minulé neděle výkon? Předtím sem mux4 chytal bez problému po celém bytě ale teď ho chytnu jen v pokoji kterej je blíž k vysílači.
Tod otázka, výkony u muxu 4 jsou velkou neznámou, pokud nevěříte tabulkám na ctu.