reklama

Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 673197 krát)

Jeremy.Ofarrell

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1065 kdy: 18. 11. 2012, 19:40:34 »
Zvednou to pokaždé, ale k čemu tam volat? Oni to snad taky ví, že jim něco vypadlo, ne?  ;D

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1066 kdy: 18. 11. 2012, 19:41:48 »
@Mareček: Jestli umíš číst, tak já si tady nestěžoval, že mi něco nefunguje! Mě je to, jestli nějaký mux4 funguje nebo ne, totálně ukradené! To, že někdo nemá ani kredit, o něčem svědčí! Navíc existuje i něco, co se jmenuje VTA (slovy občana, telefonní budka)! To bydlíš někde v jeskyni nebo na pustém ostrově??
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1067 kdy: 18. 11. 2012, 19:44:14 »
tak zas tak fandu nepotřebuju abych běžel do několik km vzdálené budky


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1068 kdy: 18. 11. 2012, 19:49:12 »
Vidíš, řešení existuje, jen ty seš línej, pro něj něco udělat! A pokud bys tak měl učinit, tak najednou tv stanice z muxu4 ani nepotřebuješ... Typický čecháčkovský přístup! Bože, Bože, ty to vidíš...
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Koddy

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 29
  • Multiplex 1, 2, 3 a 4, Regionální síť 7 a 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1069 kdy: 18. 11. 2012, 19:53:52 »
tak už to jede  :)

Musel jsem to znovu proladit a naskočilo to.
Příjem z Teplic.
STA (DVB-T a FM)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1070 kdy: 18. 11. 2012, 19:55:17 »
Naskočilo samo, tak se uvidí, kdy jim to zas spadne.
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1071 kdy: 18. 11. 2012, 19:58:37 »
opav ajede krásně opět


Martin Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 146
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1072 kdy: 18. 11. 2012, 20:03:27 »
Proladil jsem znova kanál 42. a jede všechno :-)


Josef Zvolánek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 44
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1073 kdy: 18. 11. 2012, 20:14:55 »
K.Vary 45k už to taky jede F1 v HD....:-))))
TV-LED LG 43UF 7767-ULTRA HD ,
DVD-Rekorder-PANASONIC DMR-EX78,
AV-Yamaha RX-V363,
DVB-T
MUX 1-36k, MUX 2-35k, MUX 3-60k, MUX4-45, + RS21-47k , MUX-51, MUX RS7-50K
DVB-T - Německo 
MUX ZDF-23k, MUX ARD-29k, MUX BR-40k.
DVB-S2 
ASTRA - 23,5°E/19,2°E


Danny10

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 153
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1074 kdy: 18. 11. 2012, 23:24:42 »
ad Stasi-DDR
Vzhledem k předchozí diskuzi pochopitelně vtip..snad to není zakázané..jestli je toš pardon.. :o
DVB-T 1,2,3 MUX Brno,Zlín,Praděd
                4 MUX + 7 RS Olomouc
           1,2,3 MUX SK Krížava,V.Javorina
Amiko HD Mini,AA2 Spark 1.2.78,offset 70x80 na DG 240
Dreamsky TSC - 70


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 487
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1075 kdy: 30. 11. 2012, 15:58:49 »
Dnes byla zaregistrována změna antény v Praze na Novodvorské. Zda byl slíbeně navýšen i výkon, to zatím netuším.
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1076 kdy: 01. 12. 2012, 10:14:35 »
mám dotaz, pan pařízek dává k dobru mapy pokrytí, které ovšem podle interaktivních map na mapavysilacu.cz mají jeho vysílače daleko větší pokrytí než uvádí on sám v těch nakreslených mapkách.
Která z těch map je pak pravdivá?


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1077 kdy: 01. 12. 2012, 10:33:59 »
Dnes byla zaregistrována změna antény v Praze na Novodvorské. Zda byl slíbeně navýšen i výkon, to zatím netuším.

Určitě protože mě se výkon zvednul tak o 1/4 ukazatele, něž jsem měl předtím. není to ještě 100% ale nevykazuje to již chyby.  Teď by to chtělo aby to někdo vyzkoušel na místech kde to před tím nemělo dosah. Západ a jih.
Nicméně ještě by to chtělo měco provést s K46 signál na hranici kostičkování. Nic použitelného tam sice nedávají ale co kdyby v budoucnu.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


balutbj

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 26
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1078 kdy: 01. 12. 2012, 10:36:14 »
mám dotaz, pan pařízek dává k dobru mapy pokrytí, které ovšem podle interaktivních map na mapavysilacu.cz mají jeho vysílače daleko větší pokrytí než uvádí on sám v těch nakreslených mapkách.
Která z těch map je pak pravdivá?
Žádná, protože jsou obě závislé jen na odhadech. A taky to záleží na poloze antény, jak je vysoko. V přízemí chytím něco jiného než o 50 metrů výš.


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1079 kdy: 01. 12. 2012, 10:38:26 »
jo tak to je jasné,že to záleží podle signálu,ale pokud by byla přesnější ta na mapach vysílačů,tak má pařez daleko větší pokrytí než ted předpokládá.


 

reklama