reklama

Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 648137 krát)

sikula 83

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 48
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #510 kdy: 22. 08. 2012, 16:29:28 »
Ano. Včera jsem jim o tom EPG psal na helpdesk@multiplex4.cz a už to opravili. Bohužel, těm "ostatním věcem" moc nerozumím. Můžete jim o těch "ostatních věcech" napsat někdo fundovaný?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 056
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #511 kdy: 22. 08. 2012, 16:57:15 »
Ano. Včera jsem jim o tom EPG psal na helpdesk@multiplex4.cz a už to opravili. Bohužel, těm "ostatním věcem" moc nerozumím. Můžete jim o těch "ostatních věcech" napsat někdo fundovaný?
Já to nebudu. Už jsem to zkoušel dvakrát, jednou bez odezvy, jednou s odpovědí ve stylu: Nebojte se, už na tom pracujeme. A nestalo se nic. Však oni kluci vědí, kde je tlačí bota.


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #512 kdy: 22. 08. 2012, 18:06:49 »
Bartošky 44. k EPG v pořádku, aspoň tedy podle TV...
To máš štěstí na TV. Ve vzduchu je to stejně jako na K64 (včetně té nešťastné Latin-2 v EPG).
I když, spíš předpokládám převahu značek a typů, které se s tím úspěšně poperou.
Neškodilo by, kdyby sem napsali lidi problémové typy TV. Aspoň by v DB viděli, že ty jejich vylomeniny nezkousnou všichni.
vidíš to, ale není to tak dávno, co jsem měl za to, bůhví, jakou nemám hloupou telku :)
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 056
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #513 kdy: 22. 08. 2012, 19:29:01 »
čekal jsem, že sem někdo napíše "problémové" telky. Ale nějak se to nechytlo  ;)
Tak buď to lidi nečtou nebo se stydí. Ale pak nevím za co, není to jejich chyba, ale chyba muxu4.
To se pak nedivím, že si v DB myslí, jací nejsou borci; vždyť záporné reakce by se daly spočítat na prstech jedné, dvou, tří,... rukou.


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 437
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #514 kdy: 22. 08. 2012, 19:56:52 »
čekal jsem, že sem někdo napíše "problémové" telky. Ale nějak se to nechytlo  ;)
Tak buď to lidi nečtou nebo se stydí. ...
Nebo to už spousta lidí vzdala. Já jsem jedním z nich. Když mám na Barrandově lepší signál z Novodvorské, kterou beru v úhlu 45°, než z Olšanské, kterou vidím a anténa na ni přímo míří, tak je prostě něco špatně.  ::)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



večerníček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 205
  • dobrý večer dobrou noc
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #515 kdy: 22. 08. 2012, 20:38:45 »
Diletanti z DB by to měli zabalit a provést pořádný restart. Hlavně že mají mapy s pokrytím a já nechytnu v tom nejmodřejším ani kostičku.
Tyto stránky je nejlepší prohlížet při zapnuté televizi!


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #516 kdy: 22. 08. 2012, 21:03:27 »
už se to tu probíralo, že to jsou jen omalovánky a neodpovídají, až na Prahu, vůbec realitě. A taky řada vysílačů není vůbec spuštěná...
« Poslední změna: 22. 08. 2012, 21:08:10 od Miloslav Soška »
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 056
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #517 kdy: 23. 08. 2012, 07:56:13 »
Nebo to už spousta lidí vzdala.
Jo, to by sedělo. Já se na to občas ještě kouknu, ale jen málo.
Já jsem jedním z nich. Když mám na Barrandově lepší signál z Novodvorské, kterou beru v úhlu 45°, než z Olšanské, kterou vidím a anténa na ni přímo míří, tak je prostě něco špatně.
Taky jsem nechápal, proč mi na P-V anténa bere Popovice, skoro zezadu, někdy líp než cokoliv z Prahy. Už jsem se bál, že mi někdo očaroval anténu a vylezl jsem na střechu, abych si to ověřil. A co myslíš? Přijímací antény jsou v pořádku, diagramy "sedí".
Tak si jen říkám, dejme jim ještě chvíli čas. Třeba K42 už bude O.K.


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #518 kdy: 23. 08. 2012, 13:37:28 »
směr Novodvorská (mám tím směrem i Popovice) na 64 K, H anténa chytám ok. Ale nejede mi vůbec Olšanská 64k na V ani H anténu. Vysílá Olšanská nebo si dali pauzu ?


sypta01

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #519 kdy: 24. 08. 2012, 10:04:17 »
Jede vám multiplex 4 v Brně? Cca před týdnem přestal funguvat (Vinohrady). Nedělají tam nějaké změny, přechod na jiný kanál nebo tak?


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 437
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #520 kdy: 24. 08. 2012, 10:37:53 »
směr Novodvorská (mám tím směrem i Popovice) na 64 K, H anténa chytám ok. Ale nejede mi vůbec Olšanská 64k na V ani H anténu. Vysílá Olšanská nebo si dali pauzu ?
Nemůžu to zkontrolovat právě teď, ale myslím, že vysílá, ale pořád se špatným vyzařovacím diagramem. Protože jinak bych v Karlíně nechytil nic, za Žižkov se Novodvorská nedostane.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 514
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #521 kdy: 24. 08. 2012, 11:16:59 »
Jede vám multiplex 4 v Brně? Cca před týdnem přestal funguvat (Vinohrady). Nedělají tam nějaké změny, přechod na jiný kanál nebo tak?
Jede bez problemu (nepocitam problem s nazvy programu viz tato diskuze o stranku zpet), posledni tri dny i prave ted.
« Poslední změna: 24. 08. 2012, 11:20:56 od ivovi »


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #522 kdy: 24. 08. 2012, 11:19:22 »
No já jsem zvědav na podzim v řijnu nebo v listopadu jak maji rozšířit pokrytí v Uskeckém kraji.Tak jaký bude signál v Teplicích atd.


Michal Čabala

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 50
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #523 kdy: 24. 08. 2012, 14:04:34 »
Já si přeju aby spustili vysílač Chrudim - Mrákotín. Pak budu spokojenej. Do tý doby nemám nárok.


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #524 kdy: 24. 08. 2012, 14:12:26 »
a já bych si přál, aby konečně duo Pařízek/Železný dostáli svým omalovánkám a měli všude všesměrové vyzařovací diagramy a spustili i ty vysílače, které by spuštěné být měly...
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


 

reklama