reklama

Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 655953 krát)

Dominik Laskaj

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 17
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #345 kdy: 30. 06. 2012, 16:18:22 »
zdravím....liberec horska samej vypadek a kostičky....takže špatne....chytam na venkovní antenu....jak jste na tom ostatní v liberci???

Liberec, Harcov - síla 98% ale kvalita 0% :(

ale v Horním Růžodole u prarodičů jsem si trochu pohrál se starou anténou kdysi namířenou na Löbau, oprášil starý zesilovač a jede to na 100% odrazem od Ještědu.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



BeatJ

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 812
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #346 kdy: 30. 06. 2012, 18:27:31 »
Pobavila me idetinfikace sit Mulitplex 4 misto Multiplex 4  ;D



U CT HD 4 zacal prskat zvuk
« Poslední změna: 30. 06. 2012, 18:34:46 od BeatJ »
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání,FM,DAB+
Kathrein AV12 pro DAB+ III.pásmo
RDC BD1G5 + Síťová parabolická anténa by dxpetr pro L-band
Kathrein ABH01 pro FM
Emme Esse 40XD pro DVB-T


pozemák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 287
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #347 kdy: 30. 06. 2012, 18:54:18 »
To je vidět že to dělá nějakej totální matlal, kterej si po ssobě ani 2x nepřečte co napíše.  :D děs


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #348 kdy: 30. 06. 2012, 19:12:38 »
Od tebe to sedí, číst kolikrát tady po tobě ty tvoje výtvory, to je práce pro grafologa! Hlavně obsah, co si těmi svými, na první pohled nesourodými větami, chtěl vůbec sdělit, nám ostatním... :o :o
« Poslední změna: 30. 06. 2012, 19:25:37 od Libor L »


pozemák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 287
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #349 kdy: 30. 06. 2012, 19:17:50 »
Od tebe to sedí, číst kolikrát tady po tobě ty tvoje výtvory, to je práce pro grafologa! hlavně obsah, co si těmi svými, na první pohled nesorodými větami, chtěl vůbec sdělit, nám ostatním... :o :o

Tak je nečti, kdo tě to nutí číst?  :D Můžeš si za to sám, tvůj problém.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #350 kdy: 30. 06. 2012, 19:29:43 »
Mimochodem, už jsi vyřešil "domácí úkol", který si tady včera dostal o dělení výkonu mezi jednotlivými AJ v AS a tvarování jejich vyzařovacího diagramu dle požadavku zákazníka? S tím si měl dneska začít!


pozemák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 287
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #351 kdy: 30. 06. 2012, 20:54:42 »
Mimochodem, už jsi vyřešil "domácí úkol", který si tady včera dostal o dělení výkonu mezi jednotlivými AJ v AS a tvarování jejich vyzařovacího diagramu dle požadavku zákazníka? S tím si měl dneska začít!

O žádném úkolu teda nic nevím  ;) Možná se ti něco v noci zdálo.  8)


Leoš E.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #352 kdy: 01. 07. 2012, 11:20:21 »
Když byla identifikace na K44 (Velké Popovice) před 29.červnem Nova HD STC, ČT4 HD STC, ČT1 HD STC, TV Pohoda STC tak mi to jelo bezvadně a co změnili identifikaci k 30.červnu na ČT1HD, ČTsportHD, NovaHD, TV Pohoda tak mi to najde, ale programy nejdou žádný obraz ani zvuk a to ladím na Sony Brávia mám ještě Set top box a ten si s tím umí poradit. Nevíte čím by to mohlo být že to na TV nejde spustit ? Signál mám jako předtím tedy 50%


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #353 kdy: 01. 07. 2012, 11:29:12 »
to je prostě tak, že ilegalita vysílání stále trvá, i po 30.6., některé přístroje s tím neporadí, stručně řečeno..
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Koddy

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 29
  • Multiplex 1, 2, 3 a 4, Regionální síť 7 a 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #354 kdy: 01. 07. 2012, 15:40:18 »
Citace
V Bystřici s lepší antenou musí jít.Tam na Ústí nepřekáží nic.Ta Fracaro je pro 30 kanál slabá.V Pozorce na Ruský to musí jít taky, horší to bude někde u Kapličky.A na Panoramě?Na konečné autobusu- těžko.Z posledního patra paneláku -super.

Před chvílí jsem v Dubí-Bystřici ukončil test se starým polským sítem ??? a anténou COLOR Supra (vše půjčené).
Signál zde nechytím, i se zesílením.

V Dubí-Pozorce na Ruské (u zrcadel) to právě jde, ale pouze s venkovní anténou.
Pokojová (i u okna s výhledem na Ústí) to nechytne.

V Teplicích na Panoramě, ul. V Závětří také nic. A to je výhled dobrý.

Stále čekám na odpověď, zda spustí vysílač v Teplicích, pokud to tedy někdo ví... ;-)
Kdy spustí vodojem ví možná jen někdo z DB, ale neřekne :-) A kdo ví, jestli vůbec za 5 měsíců bude ještě mít MUX4 pod palcem DB.

Díky za informace.  ;)
STA (DVB-T a FM)


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #355 kdy: 01. 07. 2012, 15:43:58 »
Citace
V Bystřici s lepší antenou musí jít.Tam na Ústí nepřekáží nic.Ta Fracaro je pro 30 kanál slabá.V Pozorce na Ruský to musí jít taky, horší to bude někde u Kapličky.A na Panoramě?Na konečné autobusu- těžko.Z posledního patra paneláku -super.

Před chvílí jsem v Dubí-Bystřici ukončil test se starým polským sítem ??? a anténou COLOR Supra (vše půjčené).
Signál zde nechytím, i se zesílením.

V Dubí-Pozorce na Ruské (u zrcadel) to právě jde, ale pouze s venkovní anténou.
Pokojová (i u okna s výhledem na Ústí) to nechytne.

V Teplicích na Panoramě, ul. V Závětří také nic. A to je výhled dobrý.

Stále čekám na odpověď, zda spustí vysílač v Teplicích, pokud to tedy někdo ví... ;-)
Kdy spustí vodojem ví možná jen někdo z DB, ale neřekne :-) A kdo ví, jestli vůbec za 5 měsíců bude ještě mít MUX4 pod palcem DB.

Díky za informace.  ;)
ve výše položených částech Ústeckého kraje - Podkrušnohoří a Krušné hory - s výhledem na Prahu je možné dálkově přijímat k. 64 z Velkých Popovic
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


BLAZ

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 36
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #356 kdy: 01. 07. 2012, 16:24:35 »
Citace
V Bystřici s lepší antenou musí jít.Tam na Ústí nepřekáží nic.Ta Fracaro je pro 30 kanál slabá.V Pozorce na Ruský to musí jít taky, horší to bude někde u Kapličky.A na Panoramě?Na konečné autobusu- těžko.Z posledního patra paneláku -super.

Před chvílí jsem v Dubí-Bystřici ukončil test se starým polským sítem ??? a anténou COLOR Supra (vše půjčené).
Signál zde nechytím, i se zesílením.

V Dubí-Pozorce na Ruské (u zrcadel) to právě jde, ale pouze s venkovní anténou.
Pokojová (i u okna s výhledem na Ústí) to nechytne.

V Teplicích na Panoramě, ul. V Závětří také nic. A to je výhled dobrý.

Stále čekám na odpověď, zda spustí vysílač v Teplicích, pokud to tedy někdo ví... ;-)
Kdy spustí vodojem ví možná jen někdo z DB, ale neřekne :-) A kdo ví, jestli vůbec za 5 měsíců bude ještě mít MUX4 pod palcem DB.

Díky za informace.  ;)
ve výše položených částech Ústeckého kraje - Podkrušnohoří a Krušné hory - s výhledem na Prahu je možné dálkově přijímat k. 64 z Velkých Popovic
Kanál 64 jde i v nižších polohách odrazem od Krušných hor. Nicméně od včera ani tohle ne. Vysílač v UL je od půlnoci z pátku na sobotu buď mimo provoz nebo funguje v nějakém šíleném módu, který nezkousnou TV Sony, Panasonic, Philips a ani STB Strong.


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #357 kdy: 01. 07. 2012, 19:42:05 »
je k. 44 z Popovic mrtvý? nebo je chyba zas u mě...může to někdo ověřit?
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Ondřej Dostál

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #358 kdy: 01. 07. 2012, 20:13:52 »
Taky by mě zajímalo jestli jede 44k


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #359 kdy: 01. 07. 2012, 20:16:21 »
Taky by mě zajímalo jestli jede 44k
a Vám neběží? mě tedy ne, jen 64.k
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


 

reklama