reklama

Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 648148 krát)

Mi Be

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 30
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #135 kdy: 25. 06. 2012, 18:22:54 »
Plzeň Doubravka.Právě jsem to zkusil naladit,vše jede dobře,ale je to slabší než býval dřívější mux.Jak bude volná TV,vše upřesním.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 056
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #136 kdy: 25. 06. 2012, 18:25:49 »
Petr Svoboda: Žádná z našich TV sama neaktualizuje, to si jsem naprosto jistý a proto občas prolaďuji, zatím nic ... ale klidně nějaký den počkám, času dost (mezitím se na satu zabavím s 3115 stanicemi :) ) Teda LG aktualizuje na DVB-S + S2, ale tam bych to s chutí vypnul, kdyby to tedy šlo (jako že nejde). Navíc tím vždy rozbije pořadí ... ale už jsem přešel na sat set-top box.
Co myslíš našich? Jako nějaká konkrétní značka? Nebo jakákoliv TV na trhu?
Na vlastní oči jsem dnes viděl tyto dva případy:
a) při zapnutí TV a zvolení Óčka (v paměti v muxu4) tma. Po zvolení PrimaLove se "staré" Óčko přesunulo z okolí ČT 4 HD právě k PrimaLove. Po zvolení Óčka už ukázal K59 (tedy mux3) a zůstal tam uložen.
b) při ladění muxu 4 se mi objevila a uložila Pohoda, ČT1HD a ČT4HD, "celkem 3 programy". Po nějaké chvíli sledování ČT 1HD zmáčknu ChannelList a vidím Nova HD. Přepnu a funguje.

Tím bych považoval otázku automatického přidávání kanálů za zodpovězenou.


Niente Nobody

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 124
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #137 kdy: 25. 06. 2012, 18:30:38 »
Petr Svoboda: Prostě v naší rodině :)


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 056
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #138 kdy: 25. 06. 2012, 18:36:40 »
Petr Svoboda: Prostě v naší rodině :)

 ;D


Koddy

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 29
  • Multiplex 1, 2, 3 a 4, Regionální síť 7 a 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #139 kdy: 25. 06. 2012, 18:42:52 »
V Dubí na Teplicku MUX 4 z Ústí nad Labem nechytím, což jsem čekal.
Myslíte, že budou vysílat z teplického vodojemu? (viz foto).
STA (DVB-T a FM)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #140 kdy: 25. 06. 2012, 18:45:58 »
Teď jsem to ladil a naladil ČT1 HD, ČT4 HD, NOVA HD a Pohodu. Ohleto asi donutí lidi otočit anténu. Ostrava


Jen tak

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 49
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #141 kdy: 25. 06. 2012, 19:14:38 »
Jen se zeptám.. doma (Praha) mi přestala jít ČT4 HD z muxu 4 ...je to jen výpadek související s přechodem, nebo to i v praze nakonec bylo nějako přeladěno?


BeatJ

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 805
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #142 kdy: 25. 06. 2012, 19:27:38 »
Budete to muset znova proladit.Jinak Praha se ladi takze je ted mrtva.
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání,FM,DAB+
Kathrein AV12 pro DAB+ III.pásmo
RDC BD1G5 + Síťová parabolická anténa by dxpetr pro L-band
Kathrein ABH01 pro FM
Emme Esse 40XD pro DVB-T


H_H

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Panasonic nedetekuje všechny programy
« Odpověď #143 kdy: 25. 06. 2012, 19:31:56 »
Zkoušel jsem ladit v K.Varech a zarazilo mě, že na 4 roky starém LCD Panasonic se naladí pouze ČT1 HD a Nova HD (samozřejmě jen zvuk), kdežto na Evolve Scorpio se naladí všechny programy včetně ČT4 HD a Pohody. Stav trvá už cca 2 hodiny. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jinak signál je tu silný jak hrom, k bezproblémovému příjmu stačí cca 10cm dlouhý drát zasunutý do anténního konektoru.


Jan Pavlis

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 477
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #144 kdy: 25. 06. 2012, 19:36:11 »
V Dubí na Teplicku MUX 4 z Ústí nad Labem nechytím, což jsem čekal.
Myslíte, že budou vysílat z teplického vodojemu? (viz foto).
V Novosedlicích 70 uroven a 80 kvalita pod antenou.ted to jen rozvést po baráku.
DAB:Bavorsko/11D,12D/ -Sasko/5C,9A,10D/ -Sasko-Anhalt/11C/ -Berlin/10B/


Adam H.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #145 kdy: 25. 06. 2012, 19:41:47 »
Může mi někdo říct, jestli právě teď jede Opava, popřípadě Ostrava. Pořád nic nechytám....


bojda82

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #146 kdy: 25. 06. 2012, 19:45:44 »
Nevíte proč pořád nejede mux 4 z Jihlavy?


Butes

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 547
  • DVB-T Ready-Krásné 100kW!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #147 kdy: 25. 06. 2012, 19:52:15 »
Mux4 chycen na 45k, síla/kvalita cca 65/65, lokalita Hlinsko v Čechách, anténa dříve směr Kásné, nyní někam k Hradci.

V jaké bydlíte lokalitě? Na Medkových kopcích jde bez problému, dole ve městě se ale nechytám. Zatím jsem to zkoušel jen bez zesilovače.
DVB-T Krásné 32k 34k 39k, Andrlův Chlum 45k
Phillips 32PFL7406K, Leadtek WinFast DTV1800H
DVB-S Astra 19,2°E 23,5°E; Philips 32PFL7406K
DAB Technisat DigitRadio 210 IR
FM Philips LX600


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #148 kdy: 25. 06. 2012, 19:56:49 »
Opava by mě taky zajímala, dlouho jsem se zajímal o zlín, ted jsem se přestěhoval nečekaně do opavy a nemůžu to chytit.


Luboš Frola

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #149 kdy: 25. 06. 2012, 20:00:11 »
Uherské Hradiště nic?


 

reklama