Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 821013 krát)

balutbj

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 26
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #930 kdy: 03. 11. 2012, 14:03:40 »
To budou buď Velké Popovice, nebo Novodvorská. Nevím, co všechno se přelaďovalo.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #931 kdy: 03. 11. 2012, 20:12:25 »
No vidíte a hrazny palyza má signál pořád.Asi z Marsu.


balutbj

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 26
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #932 kdy: 03. 11. 2012, 20:14:28 »
No vidíte a hrazny palyza má signál pořád.Asi z Marsu.
Spíš z Velkých Popovic. Na Marsu zatím není dost silných vysílačů.


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #933 kdy: 03. 11. 2012, 22:22:56 »
Ale on psal jasně,že v Praze se vysílá na kanále 64.Velké Popovice ještě nejsou zatím Praha že ne?


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #934 kdy: 03. 11. 2012, 22:57:34 »
Mux 4 na kanálu 64 stále jede. Podle směru natočení antény to nebude nic jiného než Velké Popovice.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


hrazny palyza

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 121
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #935 kdy: 04. 11. 2012, 08:59:33 »
Z kterého vysílače v Praze ještě jede mux4 na kanále 64?

Pravděpodobně nebyl přeladěn vysílač na Novodvorské - stále vysílá K64.
Mohu vyloučit Velké Popovice - signál z tohoto místa bych v Praze 8 na 13cm kus drátu asi nenaladil.


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 558
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #936 kdy: 04. 11. 2012, 10:39:50 »
Pravděpodobně nebyl přeladěn vysílač na Novodvorské - stále vysílá K64.
Mohu vyloučit Velké Popovice - signál z tohoto místa bych v Praze 8 na 13cm kus drátu asi nenaladil.
Jsem 100% přesvědčen, že Novodvorská na 64 kanále skončila. Ověřeno na několika místech v okolí do vzdálenosti 1km. Naopak kanál 42 je v těchto lokalitách silnější než dříve 64.
« Poslední změna: 04. 11. 2012, 11:09:06 od Pamětník »
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #937 kdy: 04. 11. 2012, 12:54:44 »
včera jsem byl v hulíně a hodně známým mux4 nejde ani z uh,zlína ani olmiku,my tv tam přestěhovali zeshora dolů do obyváku,kde byl vždy špatný signál a samozřejmě taky mux4 nejde.


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #938 kdy: 04. 11. 2012, 14:26:34 »
my tv tam přestěhovali zeshora dolů do obyváku,kde byl vždy špatný signál

Vy doma umisťujete televizory podle síly signálu? Já měl vždycky za to, že na zachycení TV signálu je potřeba anténa, která se umístí na vhodné přijmové místo, bez ohledu na polohu zobrazovače. Pokud tedy TV signál zachytáváš na konektor v televizoru, případně tam máš vražený šroubovák, tak mě nepřekvapuje, že ti to nehraje.   :)


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #939 kdy: 04. 11. 2012, 15:35:46 »
tak samozřejmě máme k tomu anténu ale tu samou co mám nahoře, tak tu sme dali dolů a nejede to a hodně známých mají síta na střeše a nic


Vladimír Dráb

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 323
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #940 kdy: 04. 11. 2012, 16:20:46 »
Novodvorská jede na 42K. V posledních dnech si hodně lidí stěžovalo, že jim v této oblasti zmizel K41. Dnes jsem to byl obhlídnout, většina antén na bytových domech je směrována na Žižkov a v horizontál. polaritě, takže proč to rozbíjí k42 je jasné.


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #941 kdy: 04. 11. 2012, 17:02:40 »
Novodvorská jede na 42K. V posledních dnech si hodně lidí stěžovalo, že jim v této oblasti zmizel K41. Dnes jsem to byl obhlídnout, většina antén na bytových domech je směrována na Žižkov a v horizontál. polaritě, takže proč to rozbíjí k42 je jasné.
Asi by mělo následovat vysvětlení, těm co to jasné není. Díky za všechny co to zajímá.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #942 kdy: 04. 11. 2012, 17:20:02 »
Petr Marecek: Tak jestli máš na mysli jakési pokojové cosi, tak to není anténa, ale jen drahý bazmek k ničemu. Kdy už konečně lidi pochopí, že ke kvalitnímu příjmu je potřeba adekvátní anténa, a v případě dlouhého/komplikovaného rozvodu i vhodné zesílení?


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #943 kdy: 04. 11. 2012, 17:55:51 »
pinto to není pravda, ne všude musí být pokojovka zlo,v obýváku holt je slabej signál, nahoře jdou na 99%kvalitu signálu i slováci.
ale v hulíně ani na síto nejde mux4 a to na digizone a na str.mux4 je mapa a článek jak se díky vysílače z uh zlepšíl signál v hulíně a kroměříži


Danny10

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 153
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #944 kdy: 04. 11. 2012, 18:20:25 »
Bydlím 3 km od hulína a MUX 4 olmík mi jede na velké síto Vaten 1m nad zemí..na hranici příjmu ,ale zatím za ten týden to ani jednou nekostičkovalo..použitý stb Schwaiger 710-T je možná lepší než zabudovaný v tv..aspoň o něm psali pochvalně na tomto foru..
DVB-T 1,2,3 MUX Brno,Zlín,Praděd
                4 MUX + 7 RS Olomouc
           1,2,3 MUX SK Krížava,V.Javorina
Amiko HD Mini,AA2 Spark 1.2.78,offset 70x80 na DG 240
Dreamsky TSC - 70