Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 717079 krát)

balutbj

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 26
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #855 kdy: 29. 10. 2012, 14:30:06 »
Olšanka ještě nevysílá 42. kanál. Jinak bych to už musel naladit
Tím se to vysvětluje.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #856 kdy: 29. 10. 2012, 17:01:39 »
pokud jste viděli tu aktualitu dnes co se objevila o mux4,tak v té mapě je i vysílač Hlubočec-hůrka, který je pro Opavu.


pevy

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 476
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #857 kdy: 29. 10. 2012, 17:12:04 »
Jo a taky Dyleň, Svatobor, Andrlův chlum.......
DVB-T/T2: Černá hora (K26,28,31,45), Krásné (K26,28,34), Kojál, Praděd, Klodsko (K25,46), Andrlův chlum (K21), Sněžné jámy (K24,30,35).
DAB: Teleko Černá hora 5D, ČRo 12C+12D


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #858 kdy: 29. 10. 2012, 17:14:18 »
a ty fungují?já nevím jestli je 100%z hlubočce,ale je divné, že by to z čista jasna šlo, fakt, že by s tím něco udělali a nebo počasím.
každopádně jak hlobočec tak ostrava jedou na stejném kanále prý, tak to pak je jedno.


pozemák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 287
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #859 kdy: 29. 10. 2012, 17:18:14 »
a ty fungují?já nevím jestli je 100%z hlubočce,ale je divné, že by to z čista jasna šlo, fakt, že by s tím něco udělali a nebo počasím.
každopádně jak hlobočec tak ostrava jedou na stejném kanále prý, tak to pak je jedno.

Ne, nefunguje ani jeden ze zmiňovaných. Zatím jen plán. Opava by snad jet už ale údajně měla co jsem tak zaslechl po diskuzích.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #860 kdy: 29. 10. 2012, 17:20:56 »
takže to bude z opavy, mě předminulý týden říkali na infolince db,že to pojede do 14dnů


sis

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #861 kdy: 29. 10. 2012, 17:36:51 »
ano, jede Hlubočec, do včerejška ani ťuk a nyní již jede


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #862 kdy: 29. 10. 2012, 17:40:37 »
každopádně to jede krásně, su zvědavý na mapu pokrytí, pochvala pařízkovi, konečně to funguje jak má.


pozemák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 287
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #863 kdy: 29. 10. 2012, 17:43:06 »
každopádně to jede krásně, su zvědavý na mapu pokrytí, pochvala pařízkovi, konečně to funguje jak má.

Tak gratulace  :) Snad to bude i u nás brzy s plným signálem.


Lukinho

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #864 kdy: 29. 10. 2012, 18:27:56 »
Hlasím ze Hlubočec funguje. Signal Fandy, Pohody a Inzertu poprvé zachycen i v Holasovicích. Cca 10 km před krnovem.


Lukinho

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #866 kdy: 30. 10. 2012, 08:34:19 »
Nějak jsem nepochopil že se bude 29.10. přepínat MUX4 z kanálu 64 na kanál 42. Nebo snad Pařízek má jiný kalendář?
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


matos1980

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #867 kdy: 30. 10. 2012, 09:09:42 »
Nějak jsem nepochopil že se bude 29.10. přepínat MUX4 z kanálu 64 na kanál 42. Nebo snad Pařízek má jiný kalendář?

během dneška, je to napsané na jejich stránkách


Martin Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 146
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #868 kdy: 30. 10. 2012, 18:08:32 »
Pořád chytám kanál 64 a kanál 42 vůbec. Je chyba u mě nebo to ještě fakt nespustili?


balutbj

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 26
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #869 kdy: 30. 10. 2012, 18:09:36 »
Pořád chytám kanál 64 a kanál 42 vůbec. Je chyba u mě nebo to ještě fakt nespustili?
Stále to odkládají, no.