Já bydlím 20 km jihovýchodně od Plzně. Signál 46%, kvalita 0! Set top box ani nenaskenuje, DVD recordér ano, ale Pohoda se strašně seká a u druhé pozice Pohody ani u ČT4 HD se obraz ani zvuk vůbec neobjevil. (Mohu přijímat pouze mpg-2). Takže doufám, že s tím do té 17. hodiny ještě něco udělají, jinak takový signál je naprosto nepoužitelný. Ostatní muxy jdou bez problému, plný signál, také óčko samozřejmě.
Avšak na druhou stranu si vůbec nejsem jistý stavem naší STA na bytovce, protože na Plzeň je nasměrované staré síto, dále je tam ještě logaritmicko-periodická anténa, která je však nasměrovaná někam o 45° doprava, dříve na analog, dneska pouze jako rušička. Občas se tam z toho směru objeví na 29.k mux ČT z Příbrami. V rozvodech 40 let staré koaxiály, signál v rozvodu pravděpodobně zesílen až moc, že nejsem schopen najít jediný volný kanál bez rušení pro modulátor analogového videa pro rozvod po bytě.
Takže asi takhle.
Ale myslel jsem si, že když muxy 1-3 tady i přesto chodí bez problémů, že i 4 tady půjde, i když třeba slaběji, ale půjde. Nu, uvidíme, co bude dál.
Jak to tu tak pročítám, tak asi mají ten náš směr zatím nějak zastíněný. Slovany jsou směrem ke mě. Nezapomněli tam na tu naší stranu stožáru připíchnout ještě jednu anténu?