Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 779965 krát)

gagarin1

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 68
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1770 kdy: 17. 04. 2014, 09:20:52 »
LCD je furt LCD a je jedno co tam kdo dá. Je to běžná spotřebka nevalný kvality, za kterou bych osobně ve velikosti 40" nikdy nedal víc než 10 litrů. Na ty pozemní SD mazaniny je to i tak luxus.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 555
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1771 kdy: 17. 04. 2014, 16:52:02 »
Dobrý den, potvrzuji změny v Muxu 4 pro břeclavsko, kromě Country no.1 tam testuje ještě stanice BTV.  :D
Zdravím,co se týká BTV (BrnoTv)provozovatel této stanice fa.AIDEM obdržela loni asi v dubnu či květnu vysílací licenci DVB-T a letos 5.2 jim byla tato licence RRTV odebrána a nikde jsem nenašel info o vydání nové či prodloužení odebrané.Na stránkách RRTV v seznamu není.Takže v muxu 4 testuje na jakém základě?Načerno?
V přiožené TZ stránka 4 třetí zhora.
« Poslední změna: 17. 04. 2014, 17:02:33 od VITEK2442 »


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 764
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1772 kdy: 02. 05. 2014, 22:33:35 »
Vysílač Blansko-Veselice je už několik hodin mimo provoz,samozřejmě díky počasí  a nějaké chybě při kterých se vždy při bouřkách přeruší na některém vysílači  provoz.


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 764
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1773 kdy: 03. 05. 2014, 10:07:46 »
Blansko-Veselice už je opět funkční.Je zvláštní že ty Pařízkovy vysílače jsou tak vystrašený když zaburácí nebo někde silně zaduje. ;D


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1774 kdy: 03. 05. 2014, 10:29:06 »
Tento "stav" má jednoduché vysvětlení, které tady bylo už "omíláno" tisíckrát!
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 764
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1775 kdy: 03. 05. 2014, 17:28:51 »
Tak hlavně aby si to vysvětlení přečetl pan Pařízek a podle toho si ty vysílače zařídil!Ještě jsem se nesetkal že by díky počasí vypnuly vysílače ČRA v horizontu desítek let!


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1776 kdy: 04. 05. 2014, 07:20:47 »
Přečti si diskusi o tomto problému znova (případně několikrát za sebou) dojdeš k pochopení, proč tomu tak je! Proč je rozdíl mezi VS TO2 (kde má PD a DB umístěno 90% VP) a VS ČRa!! A s tím, že VS ČRa nemají (nebo neměly výpadky) při nepříznivém počasí nemáš absolutně pravdu!! Pamatuji výpadky VS ČRa (jiné tehdy ani nebyly) při prudkých bouřkách ještě počátkem devadesátých let, kdy byly problémy se ZC a jejich DA československé provenience. Ty zmizely až po obnově ZC technologií CAT. Takže máš krátkou paměť! Dokonce bych ještě někde ve svém soukromém archívu dohledal pár článků o jednom "legendárním" výpadku jistého velmi významného VS díky prudké bouři v první polovině osmdesátých let min. st.! A Radima Pařízka do toho nepleť, ten s tím nemá nic společného!
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 764
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1777 kdy: 04. 05. 2014, 07:42:00 »
Aha takže tím chceš říct to že když v dálce začne burácet a nebo se přižene orkán tak už můžu pomale přepínat z muxu4 na jiný jen díky nedokonalé technologii v dokonalém muxu?Supr!To vlastně znamená že si ani nemůže dovolit zařadit do sítě placenou tv do budoucna protože by se to neobešlo bez následků!


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1778 kdy: 04. 05. 2014, 07:46:01 »
Čti, čti a čti. Pak dojdeš k pochopení proč tomu tak je! Zjevně sis mé doporučení nevzal k srdci a příslušný oddíl diskuse stále nepřečetl.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 687
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1779 kdy: 04. 05. 2014, 07:48:34 »
Zcela upřímně, nevím, komu bych se chtělo procházet skoro 120 stran diskuse o muxu 4. Raději bych vás tedy poprosil o stručnou odpověď diskutujícímu, kterého problematika zajímá...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 764
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1780 kdy: 04. 05. 2014, 07:54:17 »
Myslíš že když si o tom přečtu že se na tom něco změní?Mě jako diváka nezajimá důvod ale důsledek!Když něco sleduji a není konec světa tak to chci vidět do konce bez ohledu na počasí!Pochopil bych několikaminutový výpadek ale ne několikahodinový!


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1781 kdy: 04. 05. 2014, 08:15:01 »
Říká ti něco pojem "vnější vlivy"! A ty jako televizní divák jsi pro tv stanice až na tom posledním místě! To je potřeba si uvědomit! Musíš rozlišovat mezi poruchou na vlastní VT a poruchou na technologii externích dodavatelů. Tímto tuto "diskusi" končím.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1782 kdy: 04. 05. 2014, 08:19:08 »
Zcela upřímně, nevím, komu bych se chtělo procházet skoro 120 stran diskuse o muxu 4. Raději bych vás tedy poprosil o stručnou odpověď diskutujícímu, kterého problematika zajímá...

Vážený pane, nikoho "nenutím" pročítat x-stovek stran diskuse. Vpravo nahoře existuje možnost "vyhledávání v diskusním fóru" a jejím použitím lze příslušnou problematiku nalézt. Je otázka na kolik onen problém tohoto "diskutujícícho" zajímá, protože zrovna s tímto "diskutujícím" jsem posledně problémy výpadku za nepříznivého počasi na VT MPXu4 A RS7 "diskutoval". Takže buď má "krátkou paměť" nebo ....
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 764
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1783 kdy: 04. 05. 2014, 08:30:32 »
Myslíš si že když zmizel zcela signál že byl problém u dodavatele?Podle mě určitě ne,problém byl čistě na vysílači když přestal pracovat!Tak si dej dohromady pojmy nebo se o to příště zajimej více když nevíš nic o konkrétním výpadku.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1784 kdy: 04. 05. 2014, 09:21:29 »
Zkus pořádně (ale opravdu pořádně) zauvažovat proč přestala VT pracovat! Pro její funkčnost je potřeba dodávka jisté komodity a pokud ta chybí, tak (bez jistých opatření) nebude nic fungovat)! Končím, tohle opravdu nemá cenu! Tohle je odborné fórum a proto by diskutující měli mít i odpovídající základní znalosti, jinak je jakákoliv diskuse marná! Už před nějakou dobou jsem to tady já (a nejen já) s tebou probíral, ale jak vidno poučení sis z toho nevzal a při poruše na tobě místně příslušném VS způsobené nepřízní počasí, to tady "diskutuješ" pořád dokolečka, dokola! Jasné odpovědi se ti dostalo už minule.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!