« Odpověď #1692 kdy: 23. 12. 2013, 23:02:59 »
Prosím o radu,normálně jsem u ségry nainstaloval tuto anténu http://www.tipa.eu/cz/antena-45tlsc-super-dvb-t-emme-esse/d-88011/ protože půjčenou anténou tuto http://dvbservis.cz/products.php?pid=3 a pasivně bez zesilovače nasměr na Špičák Česká Lípa nic tedy MUX4 a to samé Černá Studnice tedy přesněji K 25 nic a to samé kolem otočením 360° nic...je to normální...
A při tom K 29 přímo na Černou Studnici RS7 na K 29 jde bez problémů tak kde je problém a terénnní profil od ségry k studnici je čistý na rozdíl od špičáku kde je hřbet nad KOZLY,tedy přesně Kolný a Kozel u České Lípy tam je kopec tedy překážka v přímém příjmu!!!
To samý jsem "Honil"K 60 a taky nic ale to je notoricky známé,dávál jsem si šanci že někde na 360°někde to půjde ale NIC!!! tak jsem se nas...l a dal jsem ji tu emme esse na stálo na Černou studnici jednu a druhou na Bukovu horu na stálo a dva svody k tv aby to nerušilo a zatím se používá ta na Bukovu Horu,vzhledem k tomu že nemá FULL HD TV zobrazovač a má CRT TV tak má Set-Top-Box na DVB-T v MPEG-2 tak jen na víc Retro a to zatím nechce spíš MUX4 a ten tam není,tak pane Pařízku kdepak je chyba že to nejde kabely nové F spojky takže slavné SFN JASNĚ NEFUNGUJE MUX3-4 děkujeme za stav výborně BRAVO!!!
Karle, prosím tě, šlo by tomu textu dát nějaký řád? ty myšlenky jsou sesypaný na jednu hromadu, šlo by to trošku utřídit? je to problém?
Jde o to že jsem testoval s tou Kathrein a MUX4 K25 a nic!!! dále pak později MUX3 K60 a taky nic!!! ze všech směrů!!! a to bez zesilovače verze a se zesilovačem 20db a taky oba multiplexy nic!!! tak mi můžete říct kde je problém!!!
Vzhledem k tomu že jsem nic nechytil tak jsem dal ty antény co jsem měl v plánu a to ty emme esse od TIPA jednu na Bukovu Horu a druhou na Černou Studnici s tím že ty svody jsou vedle sebe až k TV což nyní jde vedle sebe nerušeně tak jde MUX 1-2-3 z Bukové Hory O.k. a po přepnutí na Černou studnici jde jen K 29 a MUX4 K25 nejde!!! k tomu jde MUX1-2 z Ještědu a Černé Hory a to je vše co z té antény dostanu,mimochodem je to odrazem od Černé Studnice ten Ještěd a Černá Hora ale jde to!!! MUX3 NIKOLIV!!! MUX4 NIKOLIV!!!
Když tam byla anténa LP od emme esse zisk cca 7Dbi a nebyl spuštěn vysílač na Špičáku v České Lípě tak Černá Studnice šla naladit i na tu LP anténu!!!MUX4 normálně šel přijímat!!!na tu Černou Studnici a po zapojení Špičáku to nejde...
Tak jak je kvalitní SFN na K 25 ze Špičáku a na Černý Studnici,když terénní profil je mnohonásobně lepší na tu Černou Studnici jenže Špičák to ruší i za tím kopcem...to je současný stav...čemu není rozumět
Karle, těžko říct, jaký příjmový podmínky jsou u tvé ségry...... jestli vůbec je takové dělo, jakým Kathrein AOT 65, vhodný do těch podmínek, jestli se v nich "netrápí"
IP zaznamenána
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 - 23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky