Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 693161 krát)

pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1410 kdy: 06. 05. 2013, 09:55:02 »
problém Sony Bravia je na 42k Praha, třeba na 25k Jablonec ten problém není, tam Sony Bravia normálně naladí a ok je i EPG.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Pavel S.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1411 kdy: 06. 05. 2013, 10:05:38 »
volal jsem i na podporu Sony. Žádný nový FW není k dispozici.
Rada zněla: uvést do továrního nastavení a provést automacké ladění.
To jsem provedl, ale multiplex4 se mi stejně nenaladil.


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1412 kdy: 06. 05. 2013, 13:01:19 »
rada pro mux4 zní jednoduše. Uvést 42k Praha do stavu před zahájením vysílání 37k Ládví :) . To že něco dělá jen jeden typ TV mi připadá být divnou výmluvou. Předpokládám, že firma jako Sony v ČR při prodeji svých TV dodržuje technickou normu, podle které se zde má vysílat.


Pavel S.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1413 kdy: 06. 05. 2013, 13:17:32 »
ano, s tím souhlasím. Také jsem podobně argumentoval.
Z rozhovoru vyplynulo, že kvůli jednomu problematickému modelu se nic na vysílání měnit nebude.

Pokud by se někdo chtěl také obrátit na podporu, tak tady je kontakt:
http://www.multiplex4.cz/aktuality/41-poradenske-centrum-help-desk


zahumenda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1414 kdy: 06. 05. 2013, 13:40:01 »
tak jo,problémy s EPG na 42k vyřešeny,STB jsem uvedl do továrního nastavení a nově automaticky naladil programy a zatím EPG skutečně funguje,je to už víc jak 2h co jsem to udělal,tak snad už bude klid!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1415 kdy: 06. 05. 2013, 14:11:48 »
Taky jsem jim včera psal,nešlo EPG ,obraz se sekal na všech programech a to na spoustě různých TV a STB z kanálů 25 Jablonec a 44 Rakovník.U mě třeba u DTR 220 Philips a Technisat DIGIPAL 2 TX .Ale jak je zatím vidět,tak už to jede OK,dokonce i obraz je konečně kvalitnější.


Trapper33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 34
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1416 kdy: 06. 05. 2013, 14:39:46 »
Tak jsem provedl přeladění MuX4 kvůli chybějícímu EPG už mi to opět jede i s EPG ale k mému úžasu mi TV píše že mám naladění MuX region8?


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1417 kdy: 08. 05. 2013, 10:41:30 »
Jak vám jde nyní mux 4 ?Prvotní nadšení ,že to je už v pořádku se již nekoná.Obraz je silně trhaný,EPG je funkční.Nyní se netrhají všechny programy ,ale třeba jen dva a to na kanálech 25 Jablonec a 44 Rakovník.


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 379
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1418 kdy: 08. 05. 2013, 13:24:46 »
Z Kleti jde MUX4 v naprosté pohodě a to na všech programech.
Planar IT-15T2.


Tomáš Heger

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 26
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1419 kdy: 08. 05. 2013, 15:52:06 »
Po přeladění EPG naskočilo. Ale dnes celé dopoledne se na mux 4 Ostrava nedalo dívat. Kostičky a kostičky.


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1420 kdy: 08. 05. 2013, 16:43:46 »
na Sony Bravia stále nejde 42k Praha vůbec naladit


pavel pavel

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1421 kdy: 08. 05. 2013, 18:39:23 »
Zdravim,jak tak ctu , tak potom zlaty Olmik--chytam  44 , a 50 kanal na pokojovku .Vzdalenost 50km,smer VY. Zadne vypadny,kosticky atd.Podle map to nemam chytat vubec.Lovu zdar.


danioel

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 22
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1422 kdy: 08. 05. 2013, 21:25:22 »
Po přeladění EPG naskočilo. Ale dnes celé dopoledne se na mux 4 Ostrava nedalo dívat. Kostičky a kostičky.
Pelhřimov na k42 také kostičkuje


konradek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1423 kdy: 08. 05. 2013, 21:28:05 »
Tak bohužel potvrzuji nemožnost naladit na Sony Bravia KDL40W4000 multiplex 4. Tedy sleduji bez EPG, při zkoušce manuálního ladění v menu kanál 42 nic nenajde. Tedy dokud nevymažu, jedu alespoň bez EPG. Na kanále 25 naladím bez problému a to včetně EPG, ale je to moc slabé s nestabilním signálem - tedy jen na zkoušku.

Jako další kousek, kde nelze naladit M4, kanál 42 je televizor Philips 32PFL5403D/12, kde také před změnou fungoval. Nyní se po zadání kanálu a začátku manuálního scanu zobrazí v pozadí Fanda, tedy signál je, ale po velice dlouhém skenování kanálu zobrazí počet služeb 0 a samozřejmě nelze uložit - uloženo 0 nových služeb.
No co, no nic, snad se něco zase změní k lepšímu...


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #1424 kdy: 08. 05. 2013, 21:42:30 »
nehledá ti to jen nový služby? když tam něco už máš tak to nic nepřidá to je celkem logický? nebo u jiných kanálů ti to automaticky přepíše když dáš přeladění? ne všechny tv se takhle chovaj někteý dokud nevymažeš tak se tvářej jakoby nic novýho nenašly