Já právě pozorný jsem a v poslední době tady nikdo nepopisuje to, co ty: "TV psala, že služba není k dispozici" - takže si oprav ty krámy, na které to přijímáš a nesváděj to na mux 4, který sice může mít problém se zvukem, ale ne takové výpadky 
A obecně - pokud má někdo problém s příjmem, tak ať si napřed nechá proměřit signál a pak se dá teprve určit, kde je zádrhel. Určitě ne podle nějakých teploměrových údajů v procentech, které možná ukazují vlhkost vzduchu v místnosti, ale naprosto nic o signálu...
Nepozornej jste! Protože si pletete reakce. Já jsem nic takvého VŮBEC nepsal, milý pane!
Ano! To, že mi ve stejnou chvíli na jedné TV, která je připojená na střešní směrovou anténu a na PC s integrovanou TV kartou, která využívá dokonce jen pasivní pokojovku, dojde k výpadku obrazu Novy HD, přičemž druhý HD program, ve stejném multiplexu, tedy ČT1 HD funguje bez problémů... je jistě problém u mě a vše vyřeší proměření signálu v místě mého bydliště (nejlépe snad panem TKRtechnikem, né

).
Bohužel, i ostatní reakce pána s nickem "TKRtechnik" mi přijdou nějaké hodně zvláštní. S prominutím, jako by je psal hlupák, což pevně věřím, že "technik" není

Nicméně, reagovat na infantilní výkřiky nesoucí nulovou informační hodnotu asi nemá moc cenu.