Dotaz zněl: "kdo vyrábí levné satelitní přijímače se zabudovanou čtečkou IRDETO", takže ani slovo o tom, že by tam měl být CI slot. Proto jsem taky doporučil to Amiko.
Když na to přijde, tak tady má seznam certifikovaných přijímačů, tak ať si z toho vybere, co chce...
http://www.skylink.cz/web/structure/62.html/ Já z toho znám, dá se říci už docela důvěrně jediný a to Humax IRHD 5100S a ten bych nedoporučil...
Z ostatních může fungovat jíž zmíněné Amiko nebo již zmíněný TechniSat, či Optibox Zebra a se domnívám třeba ten Go SAT nebo třeba i DiZiPiA.../
V dnešní době bych si přijímač bez CI určitě nekoupil,ze zásady-čert nikdy neví !!!
To v každém případě, přesně moje řeč, což mu samozřejmě po té onu nabídku trochu omezuje...
Já bych spíš odpověděl otázkou. Stálo těch ušudlených pár korun na Aukru /místo nákupu nové a třeba i úplně jiné mašiny/ za tyhlety problémy? Nadával bych spíš sám sobě poněvadž známá fráze levně placený,dvakrát placený stále platí a u nás dvojnásob.
A k tomuhle také není, co dodat. V životě bych takovou věc v bazaru nekupoval...