Autor Téma: DVB-T v Polsku.  (Přečteno 679128 krát)

spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1965 kdy: 17. 03. 2014, 20:02:29 »
Kan.55,58-Katowice,Skrzyczne,33-nevím,34-Opole.
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1966 kdy: 17. 03. 2014, 20:17:49 »
Kan.55,58-Katowice,Skrzyczne,33-nevím,34-Opole.
Mě víc zajímá,zda to hraje na těchto k 33,55,58 v oblasti Pardubic,Boleslavi,Liberce,atd.


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1967 kdy: 17. 03. 2014, 21:23:06 »
Klodsko-czarna gora-55,58,ale třetí mux je na 25!
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


Jeff_Si

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 107
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1968 kdy: 17. 03. 2014, 21:55:03 »
Dva kiláky jižně od Chrudimi Černou horu 25,55,58 na plný kule. Bez měřáku a na síto. Před pár lety jsem to měl na Sněžný jámy, ale asi udělali nějaký větší omezení směrem k nám a ze dne na den mrtvo. A od tý doby furt. To tam ještě byly dva muxy, nevím jak je to dlouho.


pevy

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 472
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1969 kdy: 17. 03. 2014, 22:28:44 »
Já jsem neměl (za dob analogu) nikdy signál ze Sněžných jam úplně bezvadný, nyní DVB-T všechny tři muxy zcela bezproblémové. K30 je o fous lepší (byl nejlepší i v době analogu), ale K35 i k49 jsou zcela srovnatelné a při praktickém příjmu úplně v pohodě. Zato Klodsko je u mne nyní zcela zabité, ačkoliv analog šel kdysi mnohdy dost dobře - zejména tehdejší TVP2 na K38 chodilo lépe než celé Sněžné jámy. Teď chytím jen K25, v době zprovoznění jsem měl K58 a K55 tak říkajíc "s odřenýma ušima", dnes prakticky vůbec. To vše v okolí Litomyšle.
DVB-T/T2: Černá hora (K26,28,31,45,50), Krásné (K26,28,34,39), Ještěd, Kojál, Praděd, Klodsko (K25,33,46), Andrlův chlum (K21), Sněžné jámy (K24,30,35).
DAB: Černá hora 5D,12C, Kojál 12D

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1970 kdy: 17. 03. 2014, 22:35:12 »
Dva kiláky jižně od Chrudimi Černou horu 25,55,58 na plný kule. Bez měřáku a na síto. Před pár lety jsem to měl na Sněžný jámy, ale asi udělali nějaký větší omezení směrem k nám a ze dne na den mrtvo. A od tý doby furt. To tam ještě byly dva muxy, nevím jak je to dlouho.
Ano,to jsou zprávy co mě zajímají,díky.Přitom to co jsem našel,tak Č Gora,by měla být silně omezena na naše území,jestli to byly správné informace.Ještě jednou dík.Potřeboval bych ještě více k LB ,kdyby se někdo ozval.


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1971 kdy: 17. 03. 2014, 22:38:03 »
pevy: taky dík


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1972 kdy: 18. 03. 2014, 09:57:41 »
Kan.55,58-Katowice,Skrzyczne,33-nevím,34-Opole.
Mě víc zajímá,zda to hraje na těchto k 33,55,58 v oblasti Pardubic,Boleslavi,Liberce,atd.
Pardubice: Jelenia Góra/Śnieżne Kotły i Kłodzko/Czarna Góra tzn. k30, k35, k49 a k55, k58, k25
Chrudim: Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra tzn. k30, k35, k49 a k55, k58, k25
Hradec Králové: Jelenia Góra/Śnieżne Kotły tzn. k30, k35, k49
Mladá Boleslav: Jelenia Góra/Śnieżne Kotły tzn. k30, k35, k49
Liberec: Jelenia Góra/Śnieżne Kotły tzn. k30, k35, k49

k33 z Polska v těchto oblastech nehrozí. Pouze Buková hora a Javořice.
« Poslední změna: 18. 03. 2014, 11:07:57 od Aleš Pipek »


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1973 kdy: 18. 03. 2014, 10:58:09 »
Kan.55,58-Katowice,Skrzyczne,33-nevím,34-Opole.
Katowice vysílají na 41, 49, 55
Katowice nevysílají 58. Možná Skrzyczne, ale Katowice nee.


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1974 kdy: 18. 03. 2014, 11:28:15 »
Katowice vysílaji 2. multiplex na K49 a Wisla-Skryczne na K58.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1975 kdy: 18. 03. 2014, 12:35:27 »
Dva kiláky jižně od Chrudimi Černou horu 25,55,58 na plný kule. Bez měřáku a na síto.
Slatiňany, Orel... tam Kłodzko chodí o poznání lépe, rozhodně ale úroveň kolem 40dBuV nepovažuji za "na plný kule".


Jeff_Si

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 107
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1976 kdy: 18. 03. 2014, 14:02:43 »
 ;D  No jo, já vím, že teploměr není měřák, ale jak to mám nazvat, když to ukazuje sílu i kvalitu 100%  a bitovou chybu 0? Stejně mi jde na to jedno síto Krásnej, Praděd a kanál 45 nevím odkud, protože to mám natočený přesně mezi Chlum a Ústí a to mám prosím pěkně ještě anténu na půdě pod eternitem. Chyby to ukazuje jenom na k.21 z Trutnova. Ale na to prdí pes, já to tam dal kvůli Polákům a to ostatní je bonus.  :)


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1977 kdy: 18. 03. 2014, 14:31:23 »
;D  No jo, já vím, že teploměr není měřák, ale jak to mám nazvat, když to ukazuje sílu i kvalitu 100%  a bitovou chybu 0? Stejně mi jde na to jedno síto Krásnej, Praděd a kanál 45 nevím odkud, protože to mám natočený přesně mezi Chlum a Ústí a to mám prosím pěkně ještě anténu na půdě pod eternitem. Chyby to ukazuje jenom na k.21 z Trutnova. Ale na to prdí pes, já to tam dal kvůli Polákům a to ostatní je bonus.  :)
A ta anténa je se zesilovačem,nebo bez?


zahradnik62

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1978 kdy: 18. 03. 2014, 15:47:13 »
Slánsko, okres Kladno hraje k.30a 49,bezproblému, předzesilovač IVO,Plzenské hustě sito.Hraje vám vtéto lokalitě k.35,mě ani tuk.


Jeff_Si

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 107
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1979 kdy: 18. 03. 2014, 16:17:30 »
Anténa je od Vatena i se zesilovačem, ale koupil jsem to naslepo a nevím, jakej tam je. Asi ten 16dB.