Autor Téma: DVB-T v Polsku.  (Přečteno 732696 krát)

Tomáš Flaška

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1275 kdy: 01. 08. 2012, 18:07:08 »
No já nemám ani verzi 1.20. Ale televize je OK? Ta by to měla umět?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 609
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1276 kdy: 01. 08. 2012, 20:02:45 »
Já už fakt nevím. Mám Sony KDL-40BX420. Podporuje H264 i MPG4. Chytám pozemní Nova HD, CT HD i CT4 HD. Na Sněžné jámy koukám z okna, vzduchem tak 9 km. Lokalita Polubný v Jizerských horách. Ale na kanále 37 ani 48 není ani ťuk. Tuší někdo kde je problém?
Netuší. Co takhle se podělit o detaily týkající se vaší antény?
LCD LG 42´ + SONY STR-GX315
DI-WAY T-200HD + CRT PHILIPS 28´
DVB-T + DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)


Tomáš Flaška

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1277 kdy: 01. 08. 2012, 20:38:15 »
No anténa je nic moc. Yagi, 9 prvků, směrovaná na Černou horu, tedy asi 30° stranou od směru na Sněžné jámy. Fakt je, že by to mohlo přesně padat na ten boční lalog, tedy mezi ně. Jinak analog vezme všechny 3 polské programy, ale v příšerné kvalitě se sněžením. Tak to fakt možná v té anténě bude. Ale já myslel, že když na to bez překážky přímo koukám, pár kilometrů, že by měl stačit i "kus drátu".


Tomáš Flaška

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1278 kdy: 01. 08. 2012, 21:02:32 »
Odpovím si sám. Pohnul jsem anténou a hle, kanál 48 jede! To mi fakt nenapadlo, že na nějakých 9 km přímé viditelnosti to nechytne na cokoliv. V každém případě za ten typ s anténou díky!


Butes

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 549
  • DVB-T Ready-Krásné 100kW!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1279 kdy: 01. 08. 2012, 21:23:25 »
Nedivte se, ve směru do ČR je vyzařování z AS na Sněžných jámách silně omezezeno.
DVB-T Krásné 32k 34k 39k, Andrlův Chlum 45k
Phillips 32PFL7406K, Leadtek WinFast DTV1800H
DVB-S Astra 19,2°E 23,5°E; Philips 32PFL7406K
DAB Technisat DigitRadio 210 IR
FM Philips LX600

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1280 kdy: 01. 08. 2012, 22:16:28 »
Nedivte se, ve směru do ČR je vyzařování z AS na Sněžných jámách silně omezezeno.
ano, nicméně, v azimutu 330° je vyzařování potlačeno daleko méně.
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


adchron

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 197
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1281 kdy: 06. 09. 2012, 21:29:32 »
Este v tom mesiaci bude zvysenie vykonu na vysielacu Klodzko-Czarna Gora
Mux-2 K58 s 20KW na 50KW ERP, viac TU
Nowy Sacz-Juh


Milan Bahník

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 50
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1282 kdy: 18. 09. 2012, 07:57:58 »
Není teď nějaká výluka na Snieznych kotlách? Pokud jo, mohlo by to znacit spusteni muxu2.
DVB-T/T2: Krásné, Slatiňany - silo, Černá hora, Hradec Králové - Chlum, Pardubice - TKB, Sněžné jámy (K24, 30).
IPTV: Antik TV


Peter H.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1283 kdy: 18. 09. 2012, 08:05:48 »
Najbližšie plánované výluky sú 26. (iba TVP1) a 27.9. (iba TVP2), vždy od 4:00 do 6:00. Ďalšia je až 17.10. od 1:00 do 6:00.
http://emi.emitel.pl/EMITEL/przeglad_serwisowan.aspx

Určovanie termínov zapínania DVB-T podľa plánovaných výluk už niekoľkokrát odmietol predstaviteľ Emitelu.


adchron

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 197
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1284 kdy: 18. 09. 2012, 16:25:09 »
Není teď nějaká výluka na Snieznych kotlách? Pokud jo, mohlo by to znacit spusteni muxu2.
V prvom rade TVP musi vzdat K37 do UKE(ukoncenie sirenia analogu na K37 TVP-2 -vysielac Luban-Nowa Karczma),
povoleni na prevadzku Mux-1 K37(Snezne Jamy) bude vydane zo zaciatkom oktobra,
spustenie vysielania Mux-2 je planovane v polovici mesiaca oktober
Nowy Sacz-Juh


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1285 kdy: 18. 09. 2012, 18:31:15 »
Není teď nějaká výluka na Snieznych kotlách? Pokud jo, mohlo by to znacit spusteni muxu2.
Nějak nám to tu přestalo z toho vysílače chodit, co?  :D


Adámek Karel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 391
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1286 kdy: 18. 09. 2012, 18:44:12 »
Opticum 9500 HD WORLD SAT TV 28,5°-23,5°-19,2°-13°E
40PFL6606H/12,RWT DTV-401T,Evolve Scorpio DT-3010HD
DVB-T-CZ Mux 1,2 Biskupská kupa Zlaté Hory (36,53k)  PL Mux 1,2,3 Opole Chrzelice (46,34,43k)  
Antény - 2xTVA 21-60
Zesilovač IVO DVB-T 30dB X
Slučovač IVO SLR03-F 36,51-53k + Rest


Milan Bahník

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 50
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1287 kdy: 18. 09. 2012, 18:57:49 »
Není teď nějaká výluka na Snieznych kotlách? Pokud jo, mohlo by to znacit spusteni muxu2.
Nějak nám to tu přestalo z toho vysílače chodit, co?  :D
přesně tak ráno asi v 6:30 sem si chtěl pustit ESKU a nešlo to,... tak si říkám, že bude chyba u mě,... ale když mi nešla ani analogová TVP2, u které mám lepší signál než u muxu1, tak už mi to přišlo divný
No nejde to ani teď.
DVB-T/T2: Krásné, Slatiňany - silo, Černá hora, Hradec Králové - Chlum, Pardubice - TKB, Sněžné jámy (K24, 30).
IPTV: Antik TV


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1288 kdy: 18. 09. 2012, 18:59:57 »
Není teď nějaká výluka na Snieznych kotlách? Pokud jo, mohlo by to znacit spusteni muxu2.
Nějak nám to tu přestalo z toho vysílače chodit, co?  :D
přesně tak ráno asi v 6:30 sem si chtěl pustit ESKU a nešlo to,... tak si říkám, že bude chyba u mě,... ale když mi nešla ani analogová TVP2, u které mám lepší signál než u muxu1, tak už mi to přišlo divný
No nejde to ani teď.
Je nás víc.


Milan Bahník

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 50
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1289 kdy: 18. 09. 2012, 19:06:42 »
Není teď nějaká výluka na Snieznych kotlách? Pokud jo, mohlo by to znacit spusteni muxu2.
Nějak nám to tu přestalo z toho vysílače chodit, co?  :D
přesně tak ráno asi v 6:30 sem si chtěl pustit ESKU a nešlo to,... tak si říkám, že bude chyba u mě,... ale když mi nešla ani analogová TVP2, u které mám lepší signál než u muxu1, tak už mi to přišlo divný
No nejde to ani teď.
Je nás víc.

tak to jsem si oddych :D už sem myslel že zase budu muset dělat něco s anténou
DVB-T/T2: Krásné, Slatiňany - silo, Černá hora, Hradec Králové - Chlum, Pardubice - TKB, Sněžné jámy (K24, 30).
IPTV: Antik TV