Autor Téma: DVB-T v Polsku.  (Přečteno 667981 krát)

Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1170 kdy: 24. 05. 2012, 21:34:13 »
Po tom čo zapojili LNC sa programy naskenujú na začiatok zoznamu TV(sencor 6712),na TV samsung sa automaticky pri dobrom signále presune  TVP 1,TVP2,TVP info na predvoľbu 1-3 ostatné ostanú bez zmien.U sencoru nepomôže,ani vypnutie LCN.
Potvrzuji, že na TV Sencor (a že jich lidi mají), nepomůže ani vypnutí LCN. Jedině pak ručně přeřadit, což je v tom jejich menu zdlouhavé.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1171 kdy: 24. 05. 2012, 21:45:50 »
Rikate, ze driv naladene programy funguji,ale po jejich smazani nejdou znovu naladit? Tak to skoro jiste ukazuje na  chybejici tabulku NIT (ktera drive vysilana byla). Takhle byl prasen CZ MUX4 nebo jeden SK lokal MUX. Vadilo to jen casti prijimacu.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1172 kdy: 25. 05. 2012, 06:06:16 »
Rikate, ze driv naladene programy funguji,ale po jejich smazani nejdou znovu naladit?
ANO.
Tak to skoro jiste ukazuje na chybejici tabulku NIT (ktera drive vysilana byla).
To je možné.
... Vadilo to jen casti prijimacu.
Zatím jsem se setkal jen s těmi, kterým to vadilo. Naopak všechny přijímače s MPEG4 nemají žádný problém.


Adámek Karel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 391
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1173 kdy: 25. 05. 2012, 07:59:32 »
Aktualizacja
24 maja 2012 roku wystartowała emisja z kolejnego nadajnika:
RTCN Warszawa / PKiN (k. 58, 770 MHz, 3 kW)

W kolejce do startu do 31 maja oczekują:
RTCN Szczecin / Kołowo (k. 41, 634 MHz, 100 kW)
RTCN Piła / Rusinowo (k. 42, 642 MHz, 100 kW)
RTCN Koszalin / Gołogóra (k. 44, 658 MHz, 100 kW)
TON Łomża / Szosa Zambrowska (k. 46, 674 MHz, 5 kW)
Tarnobrzeg / Machów (k. 37, 602 MHz, 15 kW)
Łódź / komin EC4 (k. 46, 674 MHz, 100 kW)
Opticum 9500 HD WORLD SAT TV 28,5°-23,5°-19,2°-13°E
40PFL6606H/12,RWT DTV-401T,Evolve Scorpio DT-3010HD
DVB-T-CZ Mux 1,2 Biskupská kupa Zlaté Hory (36,53k)  PL Mux 1,2,3 Opole Chrzelice (46,34,43k)  
Antény - 2xTVA 21-60
Zesilovač IVO DVB-T 30dB X
Slučovač IVO SLR03-F 36,51-53k + Rest


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1174 kdy: 25. 05. 2012, 08:13:21 »
Na komíně EC4 v Lodži, který slouží jako vysílací stanoviště pro tento region, bude v sobotu nebo neděli (dle počasí) instalovat nový UHF AS vrtulník CZ firmy Aerocentrum z Mělníka. Kdyby to nebylo tak daleko, určitě bych skočil tuto "podívanou" zkouknout.   ;D ;D Takže kdo máte cestu tímto směrem v uvedené dny, tak neváhejte!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1175 kdy: 25. 05. 2012, 11:46:42 »
Aleši,nejsou někde v paměti,mi u px80 se naladily a uložily,opětovné vyhledávání -nebyly nalezeny žádné nové kanály,jediná pomoc -vše vymazat +nový sken,komplet !!! 8)
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1176 kdy: 25. 05. 2012, 12:12:06 »
Aleši,nejsou někde v paměti....
NE
jediná pomoc -vše vymazat +nový sken,komplet !!! 8)
Nepomůže.
mi u px80 se naladily a uložily
Panasonic 42PX80 má MPEG4, takže tam je jasné, že to jde normálně.
« Poslední změna: 25. 05. 2012, 12:15:31 od Aleš Pipek »


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1177 kdy: 25. 05. 2012, 12:23:19 »
PX80 má pouze mpeg2 !!!
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1178 kdy: 25. 05. 2012, 14:24:10 »
PX80 má pouze mpeg2 !!!
Beru na vědomí. Našel jsem si zřejmě špatné informace.
V tom případě se jedná zatím o první přijímač, který znám, který tyto programy nyní naladí.


Lukáš Beran

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1179 kdy: 25. 05. 2012, 16:02:12 »
PX80 má pouze mpeg2 !!!

Ahoj.
Prosímtě ty máš televizi Panasonic TH-42PX80 a fungujou ti na ní poláci v mpeg4?
Já mám tu samou televizi a rád bych je na ní taky zprovoznil, tak pokud máš nějaký návod jak na to, tak prosímtě napiš.
Když dám přidat DVB kanály, tak mě to napíše, že žádné nové služby nebyli nalezeny.


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1180 kdy: 25. 05. 2012, 19:13:29 »
Vždyť píše, že tato tv má pouze MPEG2 a nikoliv MPEG/AVC-H.264!! takže na příjem PL programů na ni zapomeň!


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1181 kdy: 25. 05. 2012, 20:10:45 »
Tak nakonec výměna AS v Lodži za pomocí vrtulníku neprobíhá od soboty, ale už ode dneška. A neprovádí ji vrtulník CZ firmy Aerocentrum, ale slovenská firma Technomont. V příloze pár foto.

Edit.

Zde je krátké video z výměny:

http://www.youtube.com/watch?v=bc1877SuHVo
« Poslední změna: 26. 05. 2012, 11:08:10 od Libor L »


Lukáš Beran

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1182 kdy: 25. 05. 2012, 20:41:52 »
Vždyť píše, že tato tv má pouze MPEG2 a nikoliv MPEG/AVC-H.264!! takže na příjem PL programů na ni zapomeň!

Jojo, to vím že má televize pouze MPEG2, ale v příspěvku výše psal, že mu tato televize programy našla a uložila, ale mě ani to ne, proto mě zajímalo jak to udělal.:-)


Adámek Karel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 391
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1183 kdy: 25. 05. 2012, 20:45:08 »
Emitel finyčuje:

Aktualizacja
25 maja 2012 roku wystartowała emisja z kolejnych 3 nadajników:
TON Łomża / Szosa Zambrowska (k. 46, 674 MHz, 5 kW)
RTCN Szczecin / Kołowo (k. 41, 634 MHz, 100 kW)
Tarnobrzeg / Machów (k. 37, 602 MHz, 15 kW)

W kolejce do startu do 31 maja oczekują:
RTCN Piła / Rusinowo (k. 42, 642 MHz, 100 kW)
RTCN Koszalin / Gołogóra (k. 44, 658 MHz, 100 kW)
Łódź / komin EC4 (k. 46, 674 MHz, 100 kW)
Opticum 9500 HD WORLD SAT TV 28,5°-23,5°-19,2°-13°E
40PFL6606H/12,RWT DTV-401T,Evolve Scorpio DT-3010HD
DVB-T-CZ Mux 1,2 Biskupská kupa Zlaté Hory (36,53k)  PL Mux 1,2,3 Opole Chrzelice (46,34,43k)  
Antény - 2xTVA 21-60
Zesilovač IVO DVB-T 30dB X
Slučovač IVO SLR03-F 36,51-53k + Rest


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #1184 kdy: 26. 05. 2012, 00:40:48 »
Moment,od kdy vám to nejde naladit na px80 ?Zrada-už to nejde,signál v pohodě/62k skrz./,mpeg4 české naladit jdou,polák ani ťuk,museli něco změnit,ještě před 2 měs.to šlo !!! >:(
« Poslední změna: 26. 05. 2012, 02:13:24 od spyko »
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D