Možná, Amosi, budete překvapen - s Vaším vysvětlením zcela souhlasím. Ztotožňuji se s ním. Jen jsem k těmto již docela podrobnostem nechtěl přistoupit do doby, pokud dotyčný pán nepotrvdí, že signál DVB-T, jak předpokládám z Katowic, zachytil. Pak bych se mu samozřejmě snažil poradit, pokud by měl zájem, jak postupovat dále. Nadto je ovšem zcela jisté, že v určitých "konstelacích" končí jakákoliv poradna na dálku, protože člověku, který se daným oborem nezabývá, lze sotva písemně vysvětlovat, jak (i proč) všechny tv. stanice nacházející se v pozemním DVB, dostat do jednoho svodu tak, aby jejich příjem byl kvalitní a stabilní. V dané situaci jsem se mimo jiné pokusil alespoň o nepřímé upozornění, že problémy může způsobovat i použitý zesilovač - viz věta:
...zkuste svod od antény odpojit od slučovače i zesilovače, zkrátka vyloučit vše, co by mohlo signál z PL jakýmkoliv způsobem degradovat. Že jsem před touto větou napsal pár slov, či jakýsi obecný "soud" o předmětném zesilovači, to opravdu nepovažuji za závažnou "botu". Koneckonců uvidíme, zda se pán Hugo Tom ještě ozve. Třeba se pak k diskuzi připojíte také, proč by ne
A propos - za urážlivého člověka se nepovažuji. Jinými slovy - vůbec jste mne neurazil, jen překvapil, neboť od Vás není zvykem "navážet se" do jiných zde na fóru. Ostatně o den dříve jste okomentoval právě mou přestřelku s Liborem L "Vím-nepovím", která byla svým způsobem, uznávám, notně ujetá. Ale já ji nezačal, není mým zvykem ironicky označovat lidi různými, rádoby vtipnými nálepkami, na druhé straně ale nekončící urážky sotva lze ponechat zcela bez povšimnutí. A to jste si zřejmě nepřečetl nejpeprnější pasáže, které redakce DZ vymazala. Ani se nedivím. Takže abyste měl jistotu, že se na Vás skutečně nezlobím: Vydělávám a živím (samozřejmě společně se ženou) rodinu. Jinak řečeno - vážím si Vaší omluvy, ony se v dnešní době příliš nenosí, asi nejsou IN...