reklama

Autor Téma: DVB-T v Polsku.  (Přečteno 647490 krát)

Peter H.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #750 kdy: 02. 12. 2011, 19:40:11 »
po dohodě s náni/čr/se měl mux dočasně přesunout na 45k
Boože, to je presne to, čo písal Libor: na fóre napíše nejaký "snílek" svoje zbožné želanie a už to všetci rozširujú ako hotovú vec  >:(

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #751 kdy: 02. 12. 2011, 20:07:17 »
Peter.H-jaký snílek,emitel sám požádal českou stranu o dočasné uvolnění 45k pro mux3 skrzyczne,dostal ho /ofico vyjadření emitelu/,nesmí překročit 5kw,jenže TVP s tím má problém,co se ti jako na tom nelíbí !
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #752 kdy: 02. 12. 2011, 20:35:32 »
Info přímo z "jámy lvové", zatím TVP neprojevilo přání vysílat na K45 svůj MPX3-PL z TXu Skrzyczne. Takže "milý Spyko" sám jsi se pasoval mezi polské"diskutující", kde je "přání otcem myšlenky", řečeno pracovníky firmy Emitel - "koncert zyczen"! To, že polská administrace koordinovala s administracemi CZ, SK, HU, UK vysílací kanál 45 nic neznamená! Dostali povolení,ale jestli  TVP toto využije, je otázka. Emitel volný kanál nabídne, ale je na TVP, zdali tuto nabídku přijme!!!! Zatímco u nás ČT byla "lídrem" digitalizace, tak v PL je TVP spíše "brdou" digitalizace. Všichni znalí moc dobře vědí proč, tomu tak je a TVP se tak brání volnému šíření svých programů v tamním DVB-T!!!!!!!!!


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #753 kdy: 02. 12. 2011, 20:58:18 »
Tvrdil jsem snad někdy,že mux3 bude 100%vysílat z 45k,ale pánové !
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


Miroslav Kuzník

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 285
    • Zobrazit profil

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



pista150 pista150

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 140
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #755 kdy: 04. 12. 2011, 20:56:28 »


Adámek Karel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 391
    • Zobrazit profil
Opticum 9500 HD WORLD SAT TV 28,5°-23,5°-19,2°-13°E
40PFL6606H/12,RWT DTV-401T,Evolve Scorpio DT-3010HD
DVB-T-CZ Mux 1,2 Biskupská kupa Zlaté Hory (36,53k)  PL Mux 1,2,3 Opole Chrzelice (46,34,43k)  
Antény - 2xTVA 21-60
Zesilovač IVO DVB-T 30dB X
Slučovač IVO SLR03-F 36,51-53k + Rest


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #757 kdy: 05. 12. 2011, 14:48:26 »
Trochu mám nepořádek s tím, co se bude v polských muxech vysílat. 2 MUX je mi jasný. Ale v prvním i třetím muxu bude PL1 a PL2 + regionální televize + něco? A ještě z Visly bude vysílat mux 1 na 62 kanálu. Co tam bylo doposud? (Vislu nepřijímám, mám ji za kopcem) díky


Adámek Karel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 391
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #758 kdy: 05. 12. 2011, 14:57:45 »
Trochu mám nepořádek s tím, co se bude v polských muxech vysílat. 2 MUX je mi jasný. Ale v prvním i třetím muxu bude PL1 a PL2 + regionální televize + něco? A ještě z Visly bude vysílat mux 1 na 62 kanálu. Co tam bylo doposud? (Vislu nepřijímám, mám ji za kopcem) díky

Mux 1 62k WISŁA/Skrzyczne

TVP1, TVP2, TVP Info, Eska TV, ATM Rozrywka, Polo TV, TTV
Opticum 9500 HD WORLD SAT TV 28,5°-23,5°-19,2°-13°E
40PFL6606H/12,RWT DTV-401T,Evolve Scorpio DT-3010HD
DVB-T-CZ Mux 1,2 Biskupská kupa Zlaté Hory (36,53k)  PL Mux 1,2,3 Opole Chrzelice (46,34,43k)  
Antény - 2xTVA 21-60
Zesilovač IVO DVB-T 30dB X
Slučovač IVO SLR03-F 36,51-53k + Rest


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #759 kdy: 05. 12. 2011, 15:06:38 »
Díky. A co tam bylo doposud?


pevy

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 462
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #760 kdy: 05. 12. 2011, 15:12:02 »
Na K62 je samozřejmě stále mux3. Žádný mux1 zatím nevysílá.
DVB-T/T2: Černá hora, Krásné, Ještěd (mimo K60), Kojál (mimo K40), Praděd, Klodsko (jen K25), Andrlův chlum, Černá studnice (jen K25) Sněžné jámy (K30,35,49), Náchod/Dobrošov (jen K44)
DAB+: (jen Tesco DR1403G-CE) - doma bohužel pouze Teleko 5D z Černé hory


Adámek Karel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 391
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #761 kdy: 05. 12. 2011, 15:21:07 »
Na K62 je samozřejmě stále mux3. Žádný mux1 zatím nevysílá.

Správně proto jsem napsal už muže vysílat .
Opticum 9500 HD WORLD SAT TV 28,5°-23,5°-19,2°-13°E
40PFL6606H/12,RWT DTV-401T,Evolve Scorpio DT-3010HD
DVB-T-CZ Mux 1,2 Biskupská kupa Zlaté Hory (36,53k)  PL Mux 1,2,3 Opole Chrzelice (46,34,43k)  
Antény - 2xTVA 21-60
Zesilovač IVO DVB-T 30dB X
Slučovač IVO SLR03-F 36,51-53k + Rest


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #763 kdy: 05. 12. 2011, 17:56:49 »
Máte to už dávno v poslední aktualitě, Lumíre. ;)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:DVB-T v Polsku.
« Odpověď #764 kdy: 05. 12. 2011, 18:01:03 »
Jde o ty komentáře pod článkem, nikoliv o obsah článku samotného.

Jinak připomínám, že dnešní noci dojde k avizovaným změnám v MPX2-PL a MPX3-PL! Viz:

http://www.emitel.pl/strona-glowna/dvbt-zmiana-parametrow-sid-i-lcn
« Poslední změna: 05. 12. 2011, 18:04:07 od Libor L »


 

reklama