Momentálně v Brně MUX 4 na k64 jede. Obsahuje ČT1 HD,ČT4 HD, NOVA HD a TV POHODA. Mám přímý výhled na budovu Nemocnice (vzdušnou čarou cca 4km). Na stávající anténu (malé síto) bych řekl, že je příjem uplně stejný jako dřív. Nicméně pokud by byly pravdivé informace z infolinky o vysílání na k46 ve vertikálu z Barvičky, troufnu si tvrdit, že by se prvavděpodobně příjem ještě zlepšil, protože teď mám to síto nasměrováno na kompromis mezi Barvičku a Bohunice navíc horizontálně.
Ted čistě teoreticky. Nemusí jít o vysílač Barvičova v majetku ČRa. Mohlo by se třeba jednat o vysílač umístěny na budově Biskupského gymnázia na ulici Barvičova. Od tam totiž už vysílá Rádio Čas stejného majitele, Radima Pařízka.
Jinak jsem narazil ještě na jednu věc na některých STB se nenaladí program ČT4 HD,respektive, většina přístrojů co vlastním naladí z MUXU 4 pouze ČT1 HD, NOVA HD a TV pohoda. ČT4 HD mi naladila jenom TV karta v PC a přenosná LCD, DVD rekrodér ani žádný ze tří STB ho nenaladí. Pravděpodobně problémy s indentifikátory jednotlivých stanic.