Autor Téma: Fanda  (Přečteno 12830 krát)

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
Re:Fanda
« Odpověď #15 kdy: 03. 06. 2012, 15:34:26 »
Tak je fakt, že v minulosti Pařízek opravdu xkrát mlžil s Pohodou a ohlašoval starty a nic.
Ale ted to bude už asi 100%když si kvůli tomu pořídil i multiplex.
A čt? Tam to není jasné, protože nemají jak šířit svůj signál. Nebo spíš mají, ale podle ředitele Dvořáka nemají :D

Reklama

• Stálý člen

José

• Profík
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
« Odpověď #16 kdy: 03. 06. 2012, 17:28:51 »
Tak je fakt, že v minulosti Pařízek opravdu xkrát mlžil s Pohodou a ohlašoval starty a nic.
Ale ted to bude už asi 100%když si kvůli tomu pořídil i multiplex.
A čt? Tam to není jasné, protože nemají jak šířit svůj signál. Nebo spíš mají, ale podle ředitele Dvořáka nemají :D

Tak Pařízek má multiplex 4 na třech vysílačích, tedy v Praze, Brně a Ostravě, což je celkem 27% obyvatel.
Takže to může z fleku defakto pro třžetinu ČR, pustit...

No ČT to má obtížné. ČTÚ tvrdí, že může klidně ČT 3 dětský vysílat v Mux 4 nebo dokonce třeba i v Mux 3. Já si to myslím také.

Zvláště v Mux 4 by jí to slušelo. Protože už tam je ČT HD, to se změní se začátkem OH na ČT 2 HD a bude to vysílat sport, takže ještě přihodit ČT 4 HD a ČT 3 SD a je to naprosto idiální stav a byly by tak další 3 stanice ČT na jednom místě tedy v mux 4... Ovšem ČT si nesmyslně myslí, že to tam být nemůže a že to může být jenom v Mux 1. Takže chtějí vyhnat z Mux 1 rozhlas ČRo, což je správně a s čímž ze srdce souhlasím, protože rozhlas ČRo má být v DAB+ v III.Bandu a ne idiotsky v DVB-T. Ale bohužel ani vyhnání ČRo, které říkám by bylo v pořádku, by nestačilo a bylo by nutné ještě ponížit i bitráte u ČT2 a ČT1 aby se tam nějaká další stanice ČT3 vešla...No a s tím už nesouhlasím. Protože už takhle to má mizernou kvalitu a není to nic extra a ještě ji více snížit, to už by to bylo nekoukatelné úplně. Takže jedině do Mux 4 nebo Miux 3. A protože čtyřka je levnější, má mít pokrytí až 98% a má možnosti tam mít ČT 2 HD a ČT 4 HD, tak jednoznačně do čtyřky a nikam jinam. No snad to tam prosadí.

Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL

Petr PetrK

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 03. 06. 2012, 18:49:47 »
Na pokrytí MUX4 jsem opravdu převelice zvědavý. Teorie jsou sice hezké, ale fyzikální zákony neoblbne ani Pařez se Železem. Pokud ty vysílače, co mají v té své rádoby profilové a "přehledné" mapě zakreslené, pokryjí alespoň dvě třetiny území z velkohubých předpokladů, mohou si gratulovat.  Všem je určitě jasné, že všechny významné vysílací kóty mají už dávno obsazené ČRa, a kolik dokrývačů se ještě i přesto muselo pro MUXy 1+ 2 spustit. Čili vysílače MUX4 v řádu několika kW (a to kdoví jestli,a kde vůbec..) na všelijakých náhražkových "střešních" stanovištích působí spíše jako pouťové atrakce, než seriózní technické zázemí pro šíření signálu garantující bezporuchové pokrytí rozsáhlého území ČR. A kecy Železného s Pařízkem o 98% pokrytí v případě zájmu televizí?!? Ať si jdou radějí dát studenou sprchu!  To jsou stejně fiktivní vize, jako o 1/3 nižší ceny než u ČRa... >:(

José

• Profík
  • Vivat RADIO 1 !
    • Zobrazit profil
    • DAB
« Odpověď #18 kdy: 03. 06. 2012, 19:36:02 »
Na pokrytí MUX4 jsem opravdu převelice zvědavý. Teorie jsou sice hezké, ale fyzikální zákony neoblbne ani Pařez se Železem. Pokud ty vysílače, co mají v té své rádoby profilové a "přehledné" mapě zakreslené, pokryjí alespoň dvě třetiny území z velkohubých předpokladů, mohou si gratulovat.  Všem je určitě jasné, že všechny významné vysílací kóty mají už dávno obsazené ČRa, a kolik dokrývačů se ještě i přesto muselo pro MUXy 1+ 2 spustit. Čili vysílače MUX4 v řádu několika kW (a to kdoví jestli,a kde vůbec..) na všelijakých náhražkových "střešních" stanovištích působí spíše jako pouťové atrakce, než seriózní technické zázemí pro šíření signálu garantující bezporuchové pokrytí rozsáhlého území ČR. A kecy Železného s Pařízkem o 98% pokrytí v případě zájmu televizí?!? Ať si jdou radějí dát studenou sprchu!  To jsou stejně fiktivní vize, jako o 1/3 nižší ceny než u ČRa... >:(

Uvidíme jestli se zmůžou alespoň na to aby spustili nějaký ČTVRTÝ vysílač...

Philips 40PFL5007K/12

Petr PetrK

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 04. 06. 2012, 10:47:37 »
Když spustí čtvrtý vysílač, asi otevřu šampus  ;D ;D ;D

Reklama

• Stálý člen

pevy

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 04. 06. 2012, 19:19:39 »
Název nového programu Novy je mi zcela lhostejný, ale pokud tam bude program aspoň zčásti takový, jaký je slibován, bude to určitě mnohem přínosnější, než třeba Prima Love. Od počínání tandemu sedmilhářů Železný+Pařízek si neslibuji žádný zázrak. I kdyby rozjeli (v což nevěřím) všechno, co teď slibují, u mne signál muxu stejně nebude. A už to, jak mlží o konkrétních vysílačích, je krajně nedůvěryhodné.
DVB-T/T2: Černá hora (K26,28,31,45), Krásné (K26,28,34), Kojál, Praděd, Klodsko (K22,25,33,46,47), Andrlův chlum (K21), Sněžné jámy (K22,24,30,37,47), RS5 Litomyšl (K35), RS7 Svitavy (K42).
DAB: Teleko Černá hora 5D, ČRo 12C+12D

José

• Profík
  • Vivat RADIO 1 !
    • Zobrazit profil
    • DAB
« Odpověď #21 kdy: 04. 06. 2012, 22:04:10 »
Název nového programu Novy je mi zcela lhostejný, ale pokud tam bude program aspoň zčásti takový, jaký je slibován, bude to určitě mnohem přínosnější, než třeba Prima Love. Od počínání tandemu sedmilhářů Železný+Pařízek si neslibuji žádný zázrak. I kdyby rozjeli (v což nevěřím) všechno, co teď slibují, u mne signál muxu stejně nebude. A už to, jak mlží o konkrétních vysílačích, je krajně nedůvěryhodné.

Nevím, pokud budu hodnotit ty klony, tak nejlepší s velkým náskokem je z nich Nova Cinema, potom Prima Love a poslední s největším propadem Prima Cool, to je úplně zbytečný program, tam nedávají vůbec nic. Za celou jejich existenci tam odvysílali asi 4 dobré filmy. Tak doufám, že horší nežli Prima Cool to nebude. To snad už ani není proveditelné.
Philips 40PFL5007K/12

pevy

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 04. 06. 2012, 23:14:06 »
Sice Prima Cool není rozhodně moje parketa, ale i tak si myslím, že Prima Love je ještě horší. Já osobně jsem tam snad ještě neviděl nic (mimo náhodně zachycených pořadů, reprízovaných z hlavní Primy family), co by mne zaujalo alespoň okrajově.  Opravdu, pokud by tento program zcela zanikl, asi bych to hned tak ani nepostřehl :-)).
DVB-T/T2: Černá hora (K26,28,31,45), Krásné (K26,28,34), Kojál, Praděd, Klodsko (K22,25,33,46,47), Andrlův chlum (K21), Sněžné jámy (K22,24,30,37,47), RS5 Litomyšl (K35), RS7 Svitavy (K42).
DAB: Teleko Černá hora 5D, ČRo 12C+12D

José

• Profík
  • Vivat RADIO 1 !
    • Zobrazit profil
    • DAB
« Odpověď #23 kdy: 04. 06. 2012, 23:27:18 »
Sice Prima Cool není rozhodně moje parketa, ale i tak si myslím, že Prima Love je ještě horší. Já osobně jsem tam snad ještě neviděl nic (mimo náhodně zachycených pořadů, reprízovaných z hlavní Primy family), co by mne zaujalo alespoň okrajově.  Opravdu, pokud by tento program zcela zanikl, asi bych to hned tak ani nepostřehl :-)).

Všeobecně se za nejhorší považuje Love a Doma. Tak je to v povědomí díváctva CZ/SK, ale není tomu tak. Na Love už snad jde druhý serial nějakých britských detektivek. Na Doma běžel Colombo atd. Čili není tam toho moc. Je tam toho málo. Ale něco opravdu málo se tam, tu a tam najít dá. Kdežto na Cool jsem nanašel doopravdy vůbec nic. Říkám 4 filmy za existenci. To jsou pro ti němu na tom Love a Doma ještě velice dobře. Takže já bych nepostřehl zánik Cool, to je nejzbytečnější a nejhorší program. Ovšem po Love a Doma by se mi také nikterak zásadně nestýskalo.
Philips 40PFL5007K/12

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 04. 06. 2012, 23:37:32 »
Máte to tady trošku popletený, ne.Že vy nekoukáte na Love a Cool to neznamená, že v česku a slovensku jsou to nejhorší kanály s DOmou.
Doma je 3 nejsledovanější tv na slovensku s podílem okolo 9%.
Cool je nejoblibenější tv u mladých a v kategorii 15-54 myslím skončil jako 4.
Love je zase oblíbený u divaček a jeho rostoucí sledovanost o tom svědčí.
Kdo stagnuje je cinema, která těží jen na seriálech a filmech Novy, které se točí na těchto tv pořád dokola a jako jedinná se nikam neposouvá, narozdíl od Coolu a Lovu.
Stagnuje jak sledovaností, tak programově.

večerníček

• Stálý člen
  • dobrý večer dobrou noc
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 05. 06. 2012, 01:45:00 »
na Cool jedou hodně seriály pro mladý, Simpsoni, Jak jsem poznal vaši matku , Teorie velkého třesku, atd atd
taky ten automobilový Top Gear
a teď mi tam jel Star Trek, na který se vždycky rád podívám. Věřím, že má hodně skalní fans, je to slušná stanice
Tyto stránky je nejlepší prohlížet při zapnuté televizi!

José

• Profík
  • Vivat RADIO 1 !
    • Zobrazit profil
    • DAB
« Odpověď #26 kdy: 05. 06. 2012, 06:02:20 »
Máte to tady trošku popletený, ne.Že vy nekoukáte na Love a Cool to neznamená, že v česku a slovensku jsou to nejhorší kanály s DOmou.
Doma je 3 nejsledovanější tv na slovensku s podílem okolo 9%.
Cool je nejoblibenější tv u mladých a v kategorii 15-54 myslím skončil jako 4.
Love je zase oblíbený u divaček a jeho rostoucí sledovanost o tom svědčí.
Kdo stagnuje je cinema, která těží jen na seriálech a filmech Novy, které se točí na těchto tv pořád dokola a jako jedinná se nikam neposouvá, narozdíl od Coolu a Lovu.
Stagnuje jak sledovaností, tak programově.

Tak je pravda, že Cool jsem jako dětský kanál s nějakým kresleným Bartem Simpsonem nebo čím, neposuzoval. Je možné, že jako stanice pro děti, to úspěch u diváků do desíti let má. To opravdu nevím. Nesleduji to, jako nesleduji Jim Jam a Duck atd. A s nějakými z prstu vycucanými nesmyslnými číslíčkami bych už neoperoval vůbec. Když tady tihle podvodníci jsou ochotní tvrdit, že HBO a Eurosport a National Geographic a všechny pay kanály mají tak asi 1% dohromady, tak je celkem jasné, že jde o lež a o demagogii tak asi na urovni Leninových spisů apod.
« Poslední změna: 05. 06. 2012, 06:18:02 od José »
Philips 40PFL5007K/12

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 05. 06. 2012, 10:08:56 »
Mě úplně dětský nepřipadne.Menzone nebo Akta x nejsou dětské pořady :D

José

• Profík
  • Vivat RADIO 1 !
    • Zobrazit profil
    • DAB
« Odpověď #28 kdy: 05. 06. 2012, 10:22:00 »
Mě úplně dětský nepřipadne.Menzone nebo Akta x nejsou dětské pořady :D

Tam dávají tu sérii Akta X ? To ani nevím...To by jsem snad i snesl...
Když ona má ta Cool nějakou dost mizernou kvalitu asi malé bitráte...

Philips 40PFL5007K/12

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 05. 06. 2012, 10:41:48 »
Bitrade je tam stejný jako u Novy, Cinemy, Primy , Barrandova aspoň v mux2. Jinak kromě Akt x, tam dávají Hvězdnou bránu, Krajní meze, Smrtonosné pasti, zbraně a další cool skvosty.
Nedávno tam šlo i Rychle a zběsile.