Pořád si nevím rady a absolutně to nechápu!
Mám TECHNISAT TECHNISTAR S1, kartu SKYLINK ICE (Výměna) a běžně bez problémů používám dekódovací modul MASCOM Irdeto/Cryptoworks. Mám zaplacený balíček KOMBI a nově jsem před několika dny aktivoval i balíček MIXBOX. Ihned mi začaly běžet kanály Filmbox Family a Filmbox Extra 1, ale u ostatních kanálů z tohoto balíku mi přijímač hlásí, že "Není vložená karta". Když jsem po několika hodinách čekání už ztratil trpělivost, zkusil jsem zasunout do přímače jiný modul - NEOTION CI+. A k mému úžasu mi na něm zbylé programy včetně Eroxů jedou! Kartu jsem nijak zvlášť nenastavoval, rodičovskou kontrolu mám deaktivovanou. Přesto mi na modulu Neotion vše jede, zatímco u modulu Mascom si můžu nechat o programech DocuBox, FashionBox, FightBox a Eroxů jen zdát.
Dokázal by mi někdo ze zde diskutujích vysvětlit, jak je možné, že do teď používaný modul MASCOM má s odkódováním tohoto balíku takový problém?
Mimochodem, všiml jsem si, že u všech těch "problémových" kanálů (DocuBox, FashionBox, FightBox a Eroxy) je kromě kódování Irdeto a Cryptoworks také kódování Conax. Nemůže tedy tento problém souviset s tím, že Technisat Technistar S1 má jako základní čtečku právě Conax a že i když vložím do CI modul Mascom Irdeto/Cryptoworks s kartou, tak přesto přijímač primárně vyžaduje vložení karty do čtečky Conax??? V tom případě by ale asi dělal potíže i modul Neotion. Ale u něj mi vše běží, jak má. Jsem z toho už fakt blázen a nedokážu to nijak technicky pochopit...