Vymazání nežádoucích sat stanic není možné!
To je dost blbé, co to sakra dnes dělají za přijímače ? I když jsem předpokládal, že tady to je jen tak k tomu zobrazovači a že to žádný moc extra přijímač nebude...
nešlo by vytřídit ty, co chceš, jako OBLÍBENÉ?
Jasně, takto to obejít jde to není problém.
Ano, jediná možnost. Vytřídit jako OBLÍBENÉ. Smazání jednotlivých stanic není možné. Musel byste odstranit celou frekvenci transpordéru, což u tohoto "all in one" zařízení není možné.
Nevýhodou je, že skupina OBLÍBENÉ je pouze jedna, což v praxi znamená, že z Astry 1 a 3 mám zhruba 80 stanic oblíbených pohromadě. Není to zkrátka oddělený satelitní settopbox s mnoha nastaveními. Ale pořád lepší než drátem do oka.
Ale no jo no. Asi to tak bude. Tak možná u toho zůstanu, možná ne. Konec konců to překvapivě funguje i když tam není to pohodlí. Zase vzniká jiným způsobem, že mi nežere proud jiná krabice a nepovaluje se tu další DO. Čili ač jsem byl vždy kategoricky proti tomuto řešení. Je možné ba dokonce pravděpodobné, že to tak dokonce nechám být.
Ještě jedna otázka. Umí to vůbec motor ? Žádného nastavení motoru se tam nemohu dopátrat. Já měl Humax 5400 a na něm jsem měl asi 5 let multifocus Astra 19,2 a Hotbird 13,0 a dalších asi 5 let jsem měl motor od 15,0°W do 28,2°E ....
No tak v zásadě by mi to nevadilo, teď tam je jen provizorně jedna pozice 23,5°E...
Pokud by ho to nezvládlo tak tam klidně dám monoblock jen pro 19,2 a 23,5 a hotovo.
Stejně už jsem nikam netočil jen občas na uPC nebo na 28,2 na UK. Jinak už nikam. Takže bych to jen s 23,5 a 19,2 taky přežil, stejně tady většina lidí má jen tohle...
Má to někde nějaké nastavení pro motor ?