Udělali jsme aktivaci nové karty a stále nám nejde. Například během jediného pořadu na Nově ( a samozřejmě i na jiných kanálech) několikrát dostáváme hlášku, že nemáme oprávnění sledovat tento kanál, takže následně vysuneme a zasuneme kartu a opět je nám dovoleno se dívat, nebo na chvilku odpojíme proud. Volali jsme i na zákaznickou linku, kde nám znovu provedli aktivaci naší karty a problém se neodstranil. Prý pošlou technika...zatím se technik ani telefonicky neozval. Stará karta to nedělala. Jaké máte zkušenosti?
Citace: Vladislava Bednářová 25. 05. 2010, 20:51:00Udělali jsme aktivaci nové karty a stále nám nejde. Například během jediného pořadu na Nově ( a samozřejmě i na jiných kanálech) několikrát dostáváme hlášku, že nemáme oprávnění sledovat tento kanál, takže následně vysuneme a zasuneme kartu a opět je nám dovoleno se dívat, nebo na chvilku odpojíme proud. Volali jsme i na zákaznickou linku, kde nám znovu provedli aktivaci naší karty a problém se neodstranil. Prý pošlou technika...zatím se technik ani telefonicky neozval. Stará karta to nedělala. Jaké máte zkušenosti?Takové, že bys měla dát okamžitě výpověď a pořídit něco normálního!
Citace: Jean Valjean 25. 05. 2010, 21:13:55Citace: Vladislava Bednářová 25. 05. 2010, 20:51:00Udělali jsme aktivaci nové karty a stále nám nejde. Například během jediného pořadu na Nově ( a samozřejmě i na jiných kanálech) několikrát dostáváme hlášku, že nemáme oprávnění sledovat tento kanál, takže následně vysuneme a zasuneme kartu a opět je nám dovoleno se dívat, nebo na chvilku odpojíme proud. Volali jsme i na zákaznickou linku, kde nám znovu provedli aktivaci naší karty a problém se neodstranil. Prý pošlou technika...zatím se technik ani telefonicky neozval. Stará karta to nedělala. Jaké máte zkušenosti?Takové, že bys měla dát okamžitě výpověď a pořídit něco normálního!To bych musel podle tebe dát Skylinku okamžitou výpověď hned za tu mazanici třeba sport 5 , cs kino , MGM atd. Za balíček HD PLUS 3 850 Kč a zajímavý jsou jen 3 programy více ne to je hrdinství. Možná někdo kouká i na kraviny když si zaplatí třeba na Brava HDTV atd. to radši nic. Stejně Skylink psal , že má 1 mil. karet a z toho je 1 % lidí co si zakoupili HD a ted nevím přesně kolem 30 % balíček multy zbytek mají jen základ.
Digi je bohužel mazanice i na 37" CRT a důvodem je samozřejmě naprosto nedostatečný datový tok u vysílání (což s velikostí TV u zákazníka vůbec nesouvisí). Ale zadarmo je to jistě dobrá služba, o tom žádná
Citace: Alois Klepáč 09. 07. 2010, 18:50:47Digi je bohužel mazanice i na 37" CRT a důvodem je samozřejmě naprosto nedostatečný datový tok u vysílání (což s velikostí TV u zákazníka vůbec nesouvisí). Ale zadarmo je to jistě dobrá služba, o tom žádná Za prvé: službu si platím.Za druhé: mám CTR 37" i 55" a obrazově dostačující.Slepý nejsem, mám i Skylink SD a žádný markantní rozdíl v kvalitě obrazu na těchto úhlopříčkách není. Dokonce u Skylinku by se dalo o pár SD programech o kvalitě diskutovat. Jestli někdo hledá blechy, jeho problém.
Citace: Miroslav Vlasák 10. 07. 2010, 15:43:56Citace: Alois Klepáč 09. 07. 2010, 18:50:47Digi je bohužel mazanice i na 37" CRT a důvodem je samozřejmě naprosto nedostatečný datový tok u vysílání (což s velikostí TV u zákazníka vůbec nesouvisí). Ale zadarmo je to jistě dobrá služba, o tom žádná Za prvé: službu si platím.Za druhé: mám CTR 37" i 55" a obrazově dostačující.Slepý nejsem, mám i Skylink SD a žádný markantní rozdíl v kvalitě obrazu na těchto úhlopříčkách není. Dokonce u Skylinku by se dalo o pár SD programech o kvalitě diskutovat. Jestli někdo hledá blechy, jeho problém.Jestli nevidíš rozdíl mezi Skylinkem/CS Linkem a Digi třeba u programů ČT, tak musíš mít dioptrie jak Husák a právě rozbitý. Případně seš akcionář nebo skalní fanda těch Rumunů...
Citace: Miroslav Vlasák 10. 07. 2010, 15:43:56Citace: Alois Klepáč 09. 07. 2010, 18:50:47Digi je bohužel mazanice i na 37" CRT a důvodem je samozřejmě naprosto nedostatečný datový tok u vysílání (což s velikostí TV u zákazníka vůbec nesouvisí). Ale zadarmo je to jistě dobrá služba, o tom žádná Za prvé: službu si platím.Za druhé: mám CTR 37" i 55" a obrazově dostačující.Slepý nejsem, mám i Skylink SD a žádný markantní rozdíl v kvalitě obrazu na těchto úhlopříčkách není. Dokonce u Skylinku by se dalo o pár SD programech o kvalitě diskutovat. Jestli někdo hledá blechy, jeho problém.Tak podle mých kritérií je Digi mazanice i na 32" LCD. Jestli jsou ty vaše TV CRT, jak píšete, dalo by se to vysvětlit i tím že CRT, a její poměrně malé rozlišení, fungují jako filtr a obraz s nízkým rozlišením a velkým množstvím artefaktů jakoby "vylepší". Mimochodem, jaké CRT 55" máte?
Je tam jasně napsaný:"Citace: Miroslav Vlasák 10. 07. 2010, 15:43:56"