Autor Téma: Loop-out  (Přečteno 20196 krát)

jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Loop-out
« kdy: 04. 12. 2010, 22:06:29 »
Přeji dobrý večer.Mohu si asi na pul roku od kamaráda vyujčit STB spárované s kartou od DIGI-pouze na sledování PL.Mám jednu parabolu s jedním LNB a pouze jedním vývodem do Vantage 6000S na sledování UPC.Pokud ten přístroj postavím vedle a propojím pouze přes Loop-out a primární Vantage bude ve stand-by,tak by ten Digi měl jet bez omezení že ano?A zase naopak.Pokud se pletu tak mne opravte.Stejně chci z toho Digi jenom tu PL.Děkuji.Nechci totiž v žádném případě Digi na stálo a tahat další kabel od paraboly a dávat tam TWIN LNB.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Martin Hájek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 489
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
Re: Loop-out
« Odpověď #1 kdy: 05. 12. 2010, 08:34:47 »
Nepletete se. TWIN se používá jen pro nezávislý provoz dvou receiverů, pokud bude v provozu vždy jen jeden z nich, lze použít LOOP.
Loudness War zabijí hudbu!


Milan Pantůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 129
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Loop-out
« Odpověď #2 kdy: 05. 12. 2010, 09:45:00 »
Co to je PL?


Alois Klepáč

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 209
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Loop-out
« Odpověď #3 kdy: 05. 12. 2010, 09:48:24 »
Psychiatrická Léčebna, Premier League - stačí si vybrat  ;D


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Loop-out
« Odpověď #4 kdy: 05. 12. 2010, 10:45:54 »
Pro nezávislý chod dvou TUNERŮ,neb můžou být v jednom přístroji,loop by měl fungovat také !
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Martin Hájek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 489
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
Re: Loop-out
« Odpověď #5 kdy: 05. 12. 2010, 15:43:39 »
Pro nezávislý chod dvou TUNERŮ,neb můžou být v jednom přístroji,loop by měl fungovat také !
Pokud bude každý s těchto tunerů přijímat jiné pásmo nebo polarizaci, tak nikoliv.
Loudness War zabijí hudbu!


Martin Hájek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 489
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
Re: Loop-out
« Odpověď #6 kdy: 05. 12. 2010, 15:46:50 »
Psychiatrická Léčebna, Premier League - stačí si vybrat  ;D
Žeby nějaký nový kanál pro zemědělce POLE - LOUKY?
:-D
Loudness War zabijí hudbu!


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Loop-out
« Odpověď #7 kdy: 05. 12. 2010, 16:03:13 »
Děkuji za odpovědi.Co jiného taky naladit z DIGI než tu PL v případě příjmu pomalu plné nabídky UPC včetně všech HD programu že ano?


kubisek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 54
    • ICQ komunikátor - 125931103
    • MSN komunikátor - kubistap@hotmail.com
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Loop-out
« Odpověď #8 kdy: 07. 12. 2010, 07:44:10 »
No teoreticky to tak má fungovat. Já mám ale třeba Technisat Digit CCI (pro poslech rádia přes receiver) a na něj přes LOOP OUT připojenej TV Panasonic P42TXG10 a chová se to tedy moc divně. V tom panasonicu totiž občas cvakne nějaké relé, nějaký obvod se asi řízeně dostane pod napětí, ale ztratím signál na tom Technisatu, kterej je před ním. Tipuju ale, že bude asi nějaká chyba v tom Technisatu.....
--
Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Loop-out
« Odpověď #9 kdy: 12. 12. 2010, 12:34:58 »
Takže po propojení Vantage z výstupu Loop out do vstupu LNB IN přístroje od Digi nejenom že hrají na přístroji od DIGI jenom programy ze stejné polarizace,ale ještě musí být Vantage zapnutý.Pokud je ve standby tak Digi nemá signál.Takže asi zdaleka ne všechny přístroje umožnují toto propojení tak aby opravdu fungovalo.Nějak mne nenapadlo co nastavit ve Vantage nebo DIGI přístroji jinak aby to bylo funkční jak jsem předpokládal v uvodním dotazu.


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 549
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Loop-out
« Odpověď #10 kdy: 12. 12. 2010, 12:42:35 »
Pokud opravdu použijete dočasně STB od Digi jen na PL, což možná znamená jen několikrát týdně, nebylo by jednodušší kabel od LNB přepínat mezi přijímači nějak manuálně, nebo dráže elektricky, anténním přepínačem?
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Loop-out
« Odpověď #11 kdy: 12. 12. 2010, 12:57:10 »
Já to mám opravdu jenom na PL a asi tak na pul roku-možná o něco déle.Tak to na těch pár hodin týdně zase není taková trága-jenom jsem napsal že puvodní záměr celkem logický není funkční.Třeba to opravdu zdaleka ne všechny přístroje umožnují i přesto že by tomu tak být mělo.Nebudu to řešit přepínači nemá to pro mne zas až takový význam.


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 549
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Loop-out
« Odpověď #12 kdy: 12. 12. 2010, 13:13:11 »
Ona ta funkce Loop out u DVB-S stejně moc smysluplná není. Kromě polarizací se po koaxu přepíná i horní a dolní pásmo a tak souběžný provoz více přijímačů za sebou je omezený ještě více, v režimu slave na čtvrtinové kapacitě. Pokud ještě výrobce ve Stand-by nechá LNB nějak napájené, nebo naopak Loop out nefunkční, potom je vymalováno.
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další