Ale prdlačku. Dopadl jsem včera stejně. Prostě tady teď běží ty systémy dva. Zvlášt je PŘIHLÁŠENÍ a něco jiného na SERVER DIGI ZONE a zvlášť je přihlášení a něco jiného do zdejšího Fóra. Takže čistě teoreticky je možné zde nyní mít zcela dva odlišné profily atd. Jeden pro jednu část a druhý pro druhou část.
Možná by nebylo od věci, pro ,,ty pitomce" do které to kategorie, jsem spadl. Ale koukám, že se mnou i taková osobnost, jako Enik. Aby se to výrazně odlišilo. Tedy ten odkaz na funkci byl evidentně jasný, např. u jednoho ,,Přihlášení do Fóra". A u druhého ,,Příhlášení k příspěvkům pod članky". Nebo, nějak, tak...
Konečně, jsem se od změny, dostal k tomu abych se v tom patřičně prohrabal. Takže, celkem to jde a je to funkční a dá se na to zvyknout. Měl bych pouze nějaké výhrady nebo poznámky.
Za prvé pochvala. Potěšilo mne, že konečně funguje můj AVATAR ve formátu gif. V tom prvním, profilu nefunguje.
Tak a nyní ty kritické poznámky. Zklamalo mne nebo-li nepotěšilo, že jsou tady možné ,,kdejací kecálkové" rozuměj komunikační programy, jako MSN Messenger a Yahoo Messenger atd. Ale v ČR velmi oblíbené a používané SKYPE, zde není. Takže by bylo dobré asi SKYPE přidat !
/pozn. Mimochodem všiml jsem si, že některým uživatelům ICQ nefunguje, číslo ICQ je nutné zadávat bez pomlček ! Pak je to OK a v pohodě. Funkčnost plně ověřena./
Dále jsem nepochopil, proč je tam IKONKA PROFIL a přitom kliknutím na jméno se zobrazí zcela totéž, čili opět shodný PROFIL. Pitomost a obyčejný DVOJÁK. Doporučuji jedno z toho zrušit. Na co to tam je ? / Šlo by možná smyslplněji využít pro něco jiného.../
Jinak jsem byl s možnostmi nastavení víceméně spokojen, jen bych uvítal více SKINŮ, jako letní, zimní, kovový, přírodní atd. nějaké barvičky, možnosti, z tohoto hlediska, celkem nic moc. Na výběr 2 mizerné možnosti a jinak nic.
Jo, ještě chválím velmi, možnost, dodatečné editace příspěvku.
Jinak odvolám všechny své dosavadní výhrady, jako ,,dotazník z přísloví" pomalost přechodu z jedné diskuse do druhé atd. Vše se zaktivní a funguje zcela normálně, ale pouze pro přihlášeného uživatele. Hostům to není dostupné. Takže jsou dosti výrazně proti přihlášenému uživateli znevýhodněni, ale to je normální a používá se to běžně aby se uživatelé registrovali a přihlašovali.
Vše.