"Bolševik" JE sprosté slovo!
;-)
[/quote]
Tak já to klidně řeknu celé... V podstatě s těmito ,,slovy" byla odnepaměti sranda na dvou serverech radiotv.cz ještě za prvního šéfredaktora Radka Dreslera, kdy jsem tam použil nějaké zcela obyčejné slovo, něco, jako... ,,je to humus" nebo ,,je to svrab" a následně to nešlo odeslat a celá patálie skončila e-mailem Radku Dreslerovi, který po té, tu funkci vypnul a do dnes ji nikdo nezapínal... A po té, na google.cz , kde se opravdu stalo sprostým slovem i slovo bolševik a čtenáři z toho měli pěkně dlouho, dost solidní legraci... Překonalo to jen to, když se tam sprostým slovem, stalo slovo Jaivan, což byl jeden čtenář, který byl sice velmi znalý v technických věcech, ale nebyl příliš tolerantní, k tupcům, tedy děsně rád si zaryl, pokud někdo nepoužil zrovna ten správný terminus technikus, respektive psal bláboly, no, někdo poděkoval za opravu, viz. já, vědom si chyby. Někdo se tomu usmál. A někdo se holt pustit do krvavého sporu. Protože těch posledních bylo zdaleka nejvíce, docházelo v podstatě, k neustálemu narušování chodu serveru a nikdo už nemohl mezi tou záplavou invektiv různých lidí proti sobě, tedy zastánců Jaivana a kritiků Jaivana, najít nic užitečného...Takže to na konec dopdlo tak, že i Jaivan se tam stal sprostým slovem...(mimochodem vstup mu byl o nějaký ten měsíc později zablokován i na tento zdejší server)