Autor Téma: Jak se vám líbí nové diskuse na DigiZone.cz?  (Přečteno 103996 krát)

david.kriz

• Host
Re: Jak se vám líbí nové diskuse na DigiZone.cz?
« Odpověď #90 kdy: 05. 04. 2010, 14:01:11 »
Lumíre,Davide.K jak jste zvladli šmigrust?

Já baby nebiju ;)

Já taky ne a navíc jsem dnes v práci... :(! Ale zase v rámci objektivity si myslím, že některé by si to zasloužily a častěji než jen jednou v roce na tyhle svátky... ;D

To možná jo, ale právě proto se držím zásady, že baby nebiju :-) Jak člověk poleví jednou, bez ohledu na důvod a osobu, tak už je pak snadné polevit znovu... to už se nesmaže. Lidové zvyky jsou pěkná věc, ale toto mi na nich vždy vadilo, tak jsem se už dávno rozhodl to nepraktikovat.

Reklama

• Stálý člen

Martin Hájek

• Závislák
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #91 kdy: 05. 04. 2010, 17:51:54 »
No asi po tom nemůžeme chtít aby to psalo do ,,zadnice" nebo do ,,zadku", nic méně ,,zadeke" je stále lepší řešení, nežli na jednom konkurenčním webu, kde to prostě vypsalo hlášku: ,,Použité sprosté slovo". A příspěvek nebylo možno odeslat. Takže se člověk následně 3 hodiny bavil tím aby zjistil, které to je a na konci té patálie, vyřazování a zařazování různých slov ve svém příspěvku, zjistil, že sprostým slovem, je třeba slovo ,,bolševik". Na čež samozřejmě vznikla několika stránková diskuse, zda, je ,,bolševik" sprosté slovo anebo, zda není ,,bolševik" sprosté slovo. No, já se přihlásil, jenže ono to přihlášení asi platí jen pro příspěvky pod články a nikoli pod příspěvky v Diskusi. Následně mi to naopak vypsalo, že nesmím používat nicka ,,JOSE" že je ,,rezervován" no tak jsem nucen v diskusi psát jako nick ,,Brtnik". Ach jo. trápit se s tím asi nebudu.
"Bolševik" JE sprosté slovo!
;-)
Loudness War zabijí hudbu!

Brtník José

• Host
« Odpověď #92 kdy: 05. 04. 2010, 18:19:46 »

"Bolševik" JE sprosté slovo!
;-)

[/quote]

Tak já to klidně řeknu celé... V podstatě s těmito ,,slovy" byla odnepaměti sranda na dvou serverech radiotv.cz ještě za prvního šéfredaktora Radka Dreslera, kdy jsem tam použil nějaké zcela obyčejné slovo, něco, jako... ,,je to humus" nebo ,,je to svrab" a následně to nešlo odeslat a celá patálie skončila e-mailem Radku Dreslerovi, který po té, tu funkci vypnul a do dnes ji nikdo nezapínal... A po té, na google.cz , kde se opravdu stalo sprostým slovem i slovo bolševik a čtenáři z toho měli pěkně dlouho, dost solidní legraci... Překonalo to jen to, když se tam sprostým slovem, stalo slovo Jaivan, což byl jeden čtenář, který byl sice velmi znalý v technických věcech, ale nebyl příliš tolerantní, k tupcům, tedy děsně rád si zaryl, pokud někdo nepoužil zrovna ten správný terminus technikus, respektive psal bláboly, no, někdo poděkoval za opravu, viz. já, vědom si chyby. Někdo se tomu usmál. A někdo se holt pustit do krvavého sporu. Protože těch posledních bylo zdaleka nejvíce, docházelo v podstatě, k neustálemu narušování chodu serveru a nikdo už nemohl mezi tou záplavou invektiv různých lidí proti sobě, tedy zastánců Jaivana a kritiků Jaivana, najít nic užitečného...Takže to na konec dopdlo tak, že i Jaivan se tam stal sprostým slovem...(mimochodem vstup mu byl o nějaký ten měsíc později zablokován i na tento zdejší server)

José

• Profík
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
« Odpověď #93 kdy: 05. 04. 2010, 18:33:55 »
Jaivan?JanMan, Dropout, Gravidní Vlk .... tot' jeden a tentýž člověk. kdoví pod čím se kde zase vyskytuje. Možná je tu i na zdejším webu pod nějakým dalším nickem - kdo ví.

Ano.Ano. Měl jich asi padesát. Nevím, zda zde nyní je. Pokud ano, tak se asi drží zpět, protože, já osobně, ho rozpoznat, mezi současnými čtenáři, neumím...
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL

david.kriz

• Host
« Odpověď #94 kdy: 05. 04. 2010, 18:48:07 »
Žeby "Ivan z Kolína"? ;-)

Reklama

• Stálý člen

Lukáš Polák

• Profík
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
« Odpověď #95 kdy: 05. 04. 2010, 18:52:54 »
Davide, bude to on, ale zatím se chová slušně, tak proč ho nenechat disktovat? Smazání účtu je v případě vulgarit a napadání pak to nejjednodušší... 8)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

david.kriz

• Host
« Odpověď #96 kdy: 05. 04. 2010, 18:56:52 »

Cccc, no Vy jste teda ...  :D Zato já jsem si toho užil celkem řádně  :D

PS: Baby se nebijí ... nýbrž omlazují  ;) No jo, když to neumíte, tak je opravdu lépe když nikoho nebijete. :)

Ženu ani květinou neuhodíš! Že je "tradice" je mlátit o velikonocích ještě neznamená, že když to nedělám tak něco neumím. Třeba to umět nechci. Ty zas toho neumíš moc kolem antén, ale rveš se do toho a kecáš o tom furt :-)
Věřím, že sis své choutky vyřádil dostatečně.

david.kriz

• Host
« Odpověď #97 kdy: 05. 04. 2010, 18:57:28 »
Davide, bude to on, ale zatím se chová slušně, tak proč ho nenechat disktovat? Smazání účtu je v případě vulgarit a napadání pak to nejjednodušší... 8)

Já jsem nic o mazání nepsal... jen jsem si tipnul ;-)

Lukáš Polák

• Profík
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
« Odpověď #98 kdy: 05. 04. 2010, 19:09:43 »
Štěpáne, je to nemocný člověk. S ním nic neuděláš, ani když mu smažeš účet. Vždy si najde cestu.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

david.kriz

• Host
« Odpověď #99 kdy: 05. 04. 2010, 19:11:43 »

Teda Lukáši, to snad nemyslíš vážně ..... Apríl už není, že jo?  :D

No co, tak tu budou dva takoví no, budeš mít kamaráda :-)

Lumír L

• Závislák
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
« Odpověď #100 kdy: 05. 04. 2010, 19:13:49 »
 ;D ;D ;D ! Svatá pravda!

Lukáš Polák

• Profík
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
« Odpověď #101 kdy: 05. 04. 2010, 19:19:05 »
Pánové, prosím vás, držte se tématu. Teď jsem zase musel oddělit zrno od plev ve vláknu Kulatý stůl.

david.kriz

• Host
« Odpověď #102 kdy: 05. 04. 2010, 19:36:14 »
;D ;D ;D ! Svatá pravda!

To teda asi né, já mám jiné zdejší kamarády ....  ;) (David Rácz, Daniel Neumann, Míla Soška, Fritz, Lukáš Polák, David Kříž) a další slušné lidi  :)

Překvapuje mne, že se tam ještě vidím :) Ale jo, jistě chápeš že veškeré nadávání je proto, aby ses konečně probudil ;) Stejně si furt v polospánku ;) Btw Lumíra tam nevidím 8)

Brtník José

• Host
« Odpověď #103 kdy: 05. 04. 2010, 19:49:32 »
Pánové, prosím vás, držte se tématu. Teď jsem zase musel oddělit zrno od plev ve vláknu Kulatý stůl.

Tak, já budu mát praktickou otázku. Kdy výhledově předpokládáte, že bude předělána i zbylá část serveru ? To dvojí přihlašování, kdy je jedno ,,Ke kometářům k článkám" a druhé ,,Do fóra Digi Zone" to je opravdu dost neúnosný stav... Takí počítání příspěvků se po té jeví, víceméně, jako nesmyslné, protože, komentáře, pod články, to stejně nepočátá atd.
Dá se tedy počít s brzkou úpravou i druhé části ???

José

• Profík
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
« Odpověď #104 kdy: 05. 04. 2010, 19:58:59 »
Jinak koukám, že to buď zajímavě blbne nebo se to za chodu stále upravuje protože, minulý příspěvek jsem psal jako Host, přesto mi to zaznamenávalo, že jsem on line a měl jsem už možnost i jako Host, rychle přecházet mezi diskusemi, což byla funkce, která mi někdy včera nebo předevčírem umožněna pouze jako přihlášenému, takže to vytváří dojem, že se to stále upravuje. Jinak se domnívám, že jsem objevil ,,bug" pokud chci označit stejnou barvou, více slov jako např. v tomto vstupu, tak to nezareaguje a v podstatě, jsem to obešel tak, že jsem to zkopíroval. Je možné, že by to šlo po té přes Ctrl najednou, ale já to dělal po jednom slově. To nevím, to bych musel testnout. Jo a když se provede editace, není již přistup k těm ikonkám atd. Takže to se potom vyloženě, musí dopsat ručně, např. když bych chtěl editovat barvu.
« Poslední změna: 05. 04. 2010, 20:07:54 od José Brtník »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL