ještě jsem to zatím netestoval, ale asi v neděli to dám :-)
Tak teď jsem to konečně zkoušel, no a ani pozitivní ani negativní posun jsem v podstatě nezaznamenal. Je to stejný. Prostě TELEKO a MDR chodí všude v klidu jen na přijímač. Na ten celoněmecký musím použít externí anténu a zesilovač. a když chci chytit ČRa nebo RTI.CZ tak musím vylézt na nějaký kopec v okolí. Takže je to stejný, hraje a funguje TELEKO a MDR. Jó, když by Němci chtěli udělat něco, jó, užitečného, tak by museli dát ten celoněmecký taky na Löbau. No a když by Češi chtěli udělat něco, jó, užitečného. Tak by takové ČRa musely pochopit, že Liberec je páté největší město v ČR a když už byly tak drzí a tu licenci tady v Liberci získaly, tak by se taky mohly uráčit, na ní vysílat. A ne jen vysílat zase jenom a jen a jedině a pouze pro Pražáky, jak už tak je v ČR skoro se vším, zavedeným zlozvykem. No, takže vše, při starém. Pro ty pány někde v Mnichově nebo Bonnu, není asi taková Žitava dostatečné Německo a nazajímá je to. No a pro ty rudé lotry v Praze, nějaký Reichenberg, co by se o to zajímali. No, takže furt a stále stejný. TELEKO a MDR.
Žádný celoněmecký, žádné ČRa nebo RTI.CZ atd. Jen po kopcích nebo zesilovač a monstrum na střeše,
tedy na ty Drážďany.