Chybovost ukazuje, většinou hraje od 2-3 čárek, rozpozná při 1-2 čárkách, záleží i na okolním rušení.
V porovnání se Sony XDR-S56DBP je citlivost na DAB lepší, ale u FM je příjem o něco horší co se týče selektivity. I přesto jsou ale oba přijímače nadprůměrné co do vlastností - na teleskop není FM příjem sice nic moc (teleskop je pro FM krátký), ale po připojení externí antény není problém naladit i slabé stanice s RDS - v Praze na DigiTradio chytnu i Bayern 3 na 94,4 FM ve stereu a s RDS. Zásadní výhoda oproti klasicky řešeným přijímačům je využití DSP pro selektivitu (namísto keramických filtrů) a AGC (automatické regulace zisku) - přijímač se tedy i při silném signále nezahltí. Když jsem to srovnával např. se Sangeanem ATS-909, což je profi přenosný přijímač starý 12 let, tak pokud Sangean vezmu na střechu paneláku v Praze a nebo k němu v Praze připojím externí FM anténu, přijímač se zblázní a zahltí silným signálem, přijímat jiné než silní místní stanice pak nelze. Jak Sony tak Technisat ale vůbec s tímto nemají problém. Stejně tak mají Sony i Technisat lepší selektivitu - 200 kHz od sebe vzdálená silná a slabá stanice se neruší, u Sangeanu to problém je.
Samozřejmě je ale FM příjem horší než u už asi kultovního Sony XDR-F1HD, kde je to DSP dovedeno do dokonalosti.
S DAB příjmem jsem zatím dále neexperimentoval, není čas a počasí - až bude, zkusím hodit na střechu velkou směrovku, zda se i u mne (dost nízko) něco na DABu chytne z Bavorska. FM tu jde slušně, ale třeba televize v UHF tu nemá absolutně šanci.