Mám plný kotel na všech anténách se zesíkem 1411V,1411H i 1409V. Chtěl jsem se zeptat, ta zádrž 12D pomůže se signálem nejen u 12C, ale i u ostatních slabších frekvencí? Myslím, že někdo zmiňoval, že se mu zlepšil nejen Kamzík, ale i Wien po instalaci 12D zádrže.
ten henten tam jsem byl já
čo bolo to bolo, terazky je zde Kojál
páč mám kanálovou zádrž přístupnou, udělal jsem 5 minutové pozorování s ní a bez ní
Problém je v tom, že dnes kromě Kojál kick-off se mění i počasí, takže mé dnešní ranní pozitiv Bratislava a Vídeň není možné rozklíčovat od večerního negativ; pokud budeš mít zájem můžu to zopakovat v jiných meteo podmínkách:
bez zádrže 12D a se zádrží, uvádím jenom chybovost příjmu:
12C Kamzík 32 - 42 až krátký výpadek; 31 - 42 bez výpadku
11C Vídeň 1 - 35; 1 - 25
to courání 11C Vídeń se mi nezdá, mám podezření na Kojál, ale zatím platí prezumce neviny, za rohem je potenciální delikvent meteo.
P.S.
to všechno v mé extrémní situaci, svářečka Hády; jejich úroveň signálu překračuje doporučení EBU pro rozdíl sousedních kanálů. To, že to leze částečně i do 11C je neuchopitelné: jak je na tom DAB přijímač se selektivitou a jak jsou na tom Hády s výstupními filtry na vysílači - jestli pak ČRa hrají dle pravidel.