Toto nečíst: mé Tesco rádio mně zdrbalo jak malého kluka (to si ke mně nedovolí ani má fenka), že na něj dlabu a práší se na něj na polici, tak jsem pustil do kati a umístil ho na čestné sedadlo spolujezdce.
Toto by snad ke čtení bylo. Na jednom místě jsem vystoupil z auta a venku dalo Tesco intenzitu o 2 dílky větší tj. intenzita uvnitř auta nebyla až tak mimo realitu; mluvím o Mux ČRo.
Hády:D1 Brno - Holubice; u Holubic se to láme, v průběhu minima km klesá intenzita z full na 13-7-5, pak adieu (0); pak se to občas chytlo k Rousínovu kde D1 vystoupá výš.
D46 Vyškov: na benzince adieu trvá (0) i outdoor - zajímavé; dále také 0; pak se chytne až:
Hoštálkovice:D35 za Olomoucí, takový ten kopeček/předěl do klesání na Lipník. n.B., tam se ČRo chytlo poprvé, do Hranic n.M. on-off, kousek za Hranicemi naběhlo stabilně 8 dílků.
D48 Nový Jičín: od Hranic stabilně 8, pár km před Jičínem full a poklesy na 12
Silnice 58 Příbor - Frenštát p.R.: intenzita 12 - 14
Rožnov p.R.: intenzita 2-6
Silnice 35 Rožnov - Valašské Meziříčí: intenzita 2 - 7, asi 4 výpadky
Valašské Meziříčí: prostě čurina, těsně před vjezdem 0 a signál zpět až těsně před výjezdem; jakoby na vjezdových tabulích byl nápis "podomní prodej DAB signálu zakázaný".
Silnice 35 ValMez - Hranice n.M.: intenzita 2 - 9 ale jenom po Milotice n.B., pak on-off
Hranice n.M.: on-off
Silnice 47 Hranice n.M - Lipník n.B.: po výjezdu z Hranic se chytl, pak intenzita 2 -6 a pak adieu
Když jsem jel zpět opět na D1 tak se Hády chytly ještě před Rousínovem a držely stabilněji než v opačném směru, ale to mohlo být prostupností signálu zadek-předek auta kombíku na přední sedadlo - takový mám pocit (zdravím Davida Kříže, nemám DAB měřák, mám jenom pocit

)