Tak už i já jsme rozšířil řadu vlastníků toho krásného červeného boubelatého radia z Tesca. No nekup to za 245Kč.
Pokud to bereš dle frekvenčního odstupu, tak nejlepší sloučení/rozbočení bude se SAT. A na "směru" signálů nezáleží, takže osobně bych to udělat na RF vracečce, kde se dá čekat nejméně problémů (samozřejmě pokud ona vracečka není ve VHF III).
Citace: omar3 29. 12. 2015, 10:07:57Tak už i já jsme rozšířil řadu vlastníků toho krásného červeného boubelatého radia z Tesca. No nekup to za 245Kč. 245? kde? většinou to mají za 324, nebo tak nějak.
Nově bude zařazena stanice Vltava Českého rozhlasu a trvale zapojena stanice Český rozhlas - Sport. Stanicím Radio Beat, Radio 1, Seejay radio a Tip radio skončila k 31.12.2015 smlouva o distribuci .
... Radia 1 je skoda.
Já to nezkousnu ani v autě, je to slyšet.
Citace: ivovi 01. 01. 2016, 18:35:31... Radia 1 je skoda.jsem zde off-topic, jenom situačně reaguji na nabídku vysílání, v autě mám jenom FM a naštěstí si vystačím s nabídkou 4 stanic, Beat, Color, ČR1 a Radio-Wien - musím ale přepínat abych si něco vybral